Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Fundeni
în București

Stoc epuizat de la dezvoltator
Adresa
str. Cireșului, zona Fundeni, Sеctor 2, București

Fundeni pe hartă București

str. Cireșului, zona Fundeni, Sеctor 2, București

Etape dezvoltare

construit

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

🟧 Încălzirecentrală termică proprie
🟧 Liftda
🟧 Număr apartamente400
🟧 Parcareexterioară
🟧 Securitatenu
🟧 ZiduriCărămidă Porotherm

Despre apartamente

🟧 Număr cameregarsonieră, 2‑camere, 3‑camere

Informații despre Ansamblul rezidențial

Localizare

Ansamblul rezidențial de pe strada Cireșului, nr. 39F din satul Fundeni, județul Ilfov, este așezat confortabil la limită cu sectorul 2 al municipiului București.

Despre zona de amplasare

Complexul Locativ de pe strada Cireșului, nr. 39F din satul Fundeni este construit într-o localitate liniștită și este ferit de agitația orașului.

În apropiere de locuințe se află câteva farmacii, este un spital și se află Institutul de boli cardiovasculare. Destul de aproape funcționează Școala Postliceală Sanitară Fundeni și este Colegiul Național Victor Babeș.

Până la hipermarketul Carrefour și magazinul Dedeman se ajunge ăn doar 10 minute.

În blocurile acestui cartier locativ funcționează o cafenea, este o terasă și un restaurant, funcționează un salon de coafură, solar, este un centru de wellness și SPA. Desigur că este și un cabinet medical. Pentru cumpărături sunt 2 supermarketuri unul dintre care este Mega Image.

Distanța de la blocul locativ de pe strada Cireșului, nr. 39F din satul Fundeni până în centrul capitalei este de 9,5 km, unde se ajunge repede prin Calea Basarabiei. Aeroportul Internațional Băneasa se află la o distanță de 10,8 km, iar până la Aeroportul Internațional Henri Coandă sunt de parcurs – 19,2 km. Prin satul Fundeni trece calea ferată București Obor – Constanța, și se intersectează cu linia ce duce la gara București Nord.

Descrierea generală a complexului rezidențial și a unităților locative

Ansamblul rezidențial de pe strada Cireșului, nr. 39F din satul Fundeni dispune de 8 blocuri de apartamente, fiecare dintre care este construit cu un parter plus 5 Etaje locative și are câte o Mansardă.

Toate imobilele dispun de zidăria închiderilor exterioare, a pereților interiori între apartamente și a compartimentărilor din interiorul locuințelor din cărămidă portherm. Și fațda blocurilor locative este izolată termic cu un strat de izolație exterioară.

Fiecare clădire este dotată cu câte două ascensoare silențioase, moderne și încăpătoare.

Rezidenții cu autotransport au la dispoziție organizate locuri de parcare supraterane sau pot alege dintre boxele subterane.

Pentru odihnă este organizată o zonă de parc în incinta complexului locativ și sunt spații amenajate pentru joaca copiilor.

În total în ansamblul rezidențial sunt construite un număr de 400 de unități locative printre care sunt garsoniere și apartamente cu două și cu trei camere.

Toate locuințele sunt foarte luminoase, deoarece sunt proiectate și construite cu scheme confortabile și cu ferestre mari. Toate apartamentele dispun de tavane înalte și sunt planificate cu bucătării de tip închise sau deschise și cu balcoane mai mari sau mai mici.

Finisajele din locuințe sunt prezentate la alegerea cumpărătorului (gresia, faianța, parchetul, ușile ș.a.) și sunt deja incluse în prețul apartamentului. Toate unitățile locative se încălzesc individual și sunt dotate cu microcentrale termice.

Dezvoltatorul ansamblului rezidențial de pe strada Cireșului, nr. 39F din satul Fundeni este Compania ”New City Residence”, care activează pe piața României în domeniul construcției și dezvoltării de imobiliare din anul 2010.

Citiți mai mult desprelocuințele noi din satul Fundeni de pe strada Cireșului, nr. 39F și despre toate posibilitățile de achiziționare direct de la Dezvoltator, pe site-ul web al Companiei „New City Residence”.

Unde se afla Fundeni?

str. Cireșului, zona Fundeni, Sеctor 2, București.

Termen de finalizare Fundeni?

Fundeni – construit.

Sunt apartamente de vânzare direct de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre în acest moment nu mai sunt disponibile apartamente de vânzare în ansamblul Fundeni.

Cine este dezvoltatorul Fundeni în București?

Dezvoltator Fundeni – New City Residence.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC