Apartamente noi în Giurgiu

Apartamente, blocuri noi de vânzare direct de la dezvoltator
2 ansambluri

Ansambluri rezidențiale în Giurgiu

Orașul Giurgiu este plasat în sudul țării, dar și a județului cu același nume. Orașul se află la granița cu regiunea Ruse din Bulgaria, dar și la 65 de km de capitala București. Chiar dacă orașul Giurgiu are doar aproximativ 60.000 de locuitori, amplasarea strategică benefică atrage investitori în piața imobiliară.

O parte din bucureștenii care vor să evadeze din aglomerația capitalei se stabilesc în Giurgiu, profitând și de prețurile mai mici din sectorul imobiliar. În Giurgiu, dezvoltatorii imobiliar s-au axat pe realizarea de ansambluri imobiliare alcătuite din case, dar nu numai. O parte din aceste ansambluri imobiliare noi au fost construite între Giurgiu și București, fiind astfel chiar mai atrăgătoare pentru bucureștenii care vor să locuiască într-o zonă ferită de agitația și aglomerația cotidiană. Cu suprafețe ce pornesc de la 90 mp și ajung la peste 150 mp, casele ce alcătuiesc noile ansambluri rezidențiale din Giurgiu sunt oferite la cheie. Mai mult, noii proprietari au ocazia să-și aleagă finisajele interioare și pot chiar să își modeleze spațiul. Locuințele dispun de centrale termice proprii, dar și de toate utilitățile necesare: apă, curent, gaz etc.

Pentru a facilita plata unei locuințe din cadrul noilor ansambluri rezidențiale, dezvoltatorii imobiliari din Giurgiu oferă posibilitatea de a efectua plata în diverse moduri: plata integrală, credit imobiliar, credit ipotecar, credit Prima Casă sau chiar și rate la dezvoltator (ofertă disponibilă doar la unii dezvoltatori imobiliari).

Pe Korter.ro vei găsi câte o pagină de prezentare chiar și pentru cele mai noi ansambluri rezidențiale din Giurgiu și vei putea afla detalii tehnice și informații despre structura imobilelor, precum și apartamente noi disponibile și oferta de prețuri.

Cum urmăresc evoluția prețurilor la apartamentele noi? 

Korter.ro dedică o pagină specială fiecăuri ansamblu rezidențial nou. În cadrul acesteia poți găsi detalii despre construcție, apartamente, schițe, dar și un grafic de prețuri. Cu ajutorul acestuia poți urmări evoluția prețului/mp în timp. Astfel vei putea afla dacă valoarea acestora au un trend ascendent sau descendent. 

Merită investiția într-un apartament nou? 

Este deja un lucru dovedit că un apartament nou se vinde mult mai bine față de unul situat într-un bloc vechi. Clienții sunt tot mai atrași de locuințele din noile ansambluri rezidențiale. Faptul că apartamentul este situat într-un bloc nou îți asigură o serie de beneficii precum locuri de parcare, spații verzi și locuri de joacă, iar unele cazuri chiar și boxe de depozitare. Pe lângă acestea, locuințele sunt mai spațioase și sunt amenajate modern. 

Când sunt reduceri la apartamente noi în Giurgiu? 

Este știut faptul că dezvoltatorii imobiliari scot la vânzare apartamente noi la scurt timp de la începerea lucrărilor la ansamblul rezidențial. Chiar dacă va trebui să aștepți până la finalizarea lucrărilor, poți beneficia de prețuri promoționale la începutul procesului de vânzare. Constructorii mai oferă reduceri și promoții constant, trebuie doar să urmărești noutățile pentru a ști perioada acestora.