Previzualizare foto – fotografie originală aici

Cavar Residence Odei
în București

Prețul / m2
de la ‍1 300 € +TVA
Dezvoltător
Adresă
str. Odei, zona Progresul, Sector 4, București

Mai detaliat despre blocuri

Odei 139
Încă 1 bloc în această etapă
Încă 1 bloc
str. Odei, zona Progresul, București (Odei 139 sc1)
5 etaje
În desfășurare
Necunoscut
Finalizat în 2020 tr. 4
În desfășurare
Odei 148-50
Încă 1 bloc în această etapă
Încă 1 bloc
str. Odei, zona Progresul, București (Odei 148-150 sc1)
5 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2020 tr. 4
Indisponibil
Odei 158
str. Odei, zona Progresul, București (Odei 158)
5 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2022 tr. 1
Indisponibil

Cavar Residence Odei pe hartă București

str. Odei, zona Progresul, Sector 4, București

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăbeton armat
🟧 Acces internetfibra optica
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiinterfon, parc, piscina
🟧 Încălzireîn pardoseala
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz, tramvai
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente48
🟧 Număr clădiri12
🟧 Parcaresubterană și supraterană
🟧 Regim inalțimeS+P+5E
🟧 Securitatesupraveghere video
🟧 Tip imobilbloc apartamente
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricaramida Porotherm

Despre apartamente

🟧 Finisajecomplet finisate
🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere, 4‑camere
🟧 Suprafața locuințe55–117 m²

Despre ansamblu rezidențial

Zonă de amplasare

Foarte potrivită pentru o viață împlinită În zona Apărătorii Patriei în sectorul 4 al orașului București, pe strada Odei se găsește construit ansamblul rezidențial „Cavar Residence”.

Imediat lângă blocul rezidențial se află: supermarket-ul cu prețuri mici „Lidl”, este hipermarket-ul Selgros, magazinul Hornbach, magazinul Decathlonși și se găsește centrul comercial cu o mulțime de buticuri și fast food-uri „Grand Arena Shopping Mall” și cu Cinema și Carrefour. În acest cartier funcționează multe sucursale bancare a multor instituții financiare. Iar pentru copii sunt: Grădinița numărul 149, Grădinița Nr. 175, Grădinița Nr. 167, Școala Gimnazială Avram Iancu, Parcul Elefant, Grădina Botanică „Dealul Babii 23” și Ștrandul „Summer Park”. Complexul locativ se află poziționat la o distanță față de Piața Unirii de 7,3 km. Față de Gara de Nord – 10,5 km. Aeroportul din Otopeni „Henry Coandă” este la 24,5 km; Iar Aeroportul din Băneasa „Aurel Vlaicu” la 16,4 km.

Structură și caracteristici tehnice

„Cavar Residence” este complet finalizat și se caracterizează cu un bloc de apartamente cu patru etaje locative, unde la parter sunt organizate locuri de parcare acoperite. Clădirea rezidențială este înălțată cu un regim redus de înălțime, dar cu un grad ridicat de rezistență la cutremure de până la opt grade pe scara Richter. Caracteristica constructivă a casei este realizată cu un sistem dual pe cadre din beton armat plus cărămida Porotherm este folosită pentru închiderile exterioare și interioare. Iar sistemul termic exterior este efectuat din plăci din polistiren EPS80 cu grosimea de 100 mm. Pentru finisarea exterioară a fațadei este aplicată tencuială decorativă de culoarea gri. Tâmplăria instalată la locuințe este de marca Salamander cu profil PVC și geam tripan. În curte sunt plantate spații verzi și sunt organizate zone de relaxare. Finisaje, dotări și suprafețele apartamentelor este prezentată pe piața imobiliară din sectorul 4 al Bucureștiului cu doar 28 de unități locative, absolut toate finisate – „La cheie”.

Despre Apartamente

Locuințele sunt proiectate cu scheme cu o cameră - garsoniere și apartamente cu două și trei camere. Suprafața utilă totală a garsonierelor este cuprinsă între 31 mp și 31,6 mp; Suprafața utilă totală a locuințelor cu 2 camere este proiectată de la 48,4 mp și până la 57,3 mp; Suprafața utilă totală a unităților locative cu 3 camere este prezentată cu 66,25 mp. În apartamente sunt placate: gresia, faianța, parchetul, sunt montate toate ușile și sunt instalate obiectele sanitare (vas wc, duș cabină și lavoar), plus locuințele beneficiază de instalații electrice, termice și sanitare. În bucătării sunt instalate centralele termice și toate contoarele individuale sunt conectate la utilități. Toate unitățile locative sunt disponibile pentru achiziționare prin: creditare ipotecară, programul Prima Casă și plata cash. Dezvoltatorul complexului rezidenția este compania „Cavar”, aceasta este prezentă pe piața imobiliară încă din anul 1992 și construiește cu succes obiecte rezidențiale și clădiri de birouri în sectorul 4 al capitalei și toate acestea sunt de calitate superioară și ideal adaptate pentru o viață urbană. Adresa și contactele biroului de Vânzări al Dezvoltatorului se găsesc afișate pe pagina web a companiei „Cavar Residense”, de asemenea pe site-ul Dezvoltatorului găsiți mai multe detalii și materiale utile despre complexul rezidențial și disponibilitatea apartamentelor acestuia.

Mai multe detalii despre acest complex
Abonați-vă la actualizările pentru acest complex rezidențial
Vă vom trimite un mesaj imediat ce actualizăm prețurile, starea sau stadiul construcției, adăugăm planuri sau includem alte informații utile despre acest imobil.
V-a plăcut Cavar Residence Odei?
Adaugă la favorite pentru a nu-l pierde sau trimite un link cuiva care vă ajută în alegerea
Acest proiect mai este numit și Cavar Odei.

Unde se află Cavar Residence Odei?

str. Odei, zona Progresul, Sector 4, București.

Cât costă m² în Cavar Residence Odei?

M² în acest complex costă de la ‍1 300 € +TVA.

Cum să cumpăr un apartament în Cavar Residence Odei în București?

Modalități de plata în Cavar Residence Odei: Noua Casă (Prima casă), Credit ipotecar, Credit imobiliar, Plata integrală.

Termen de finalizare Cavar Residence Odei?

Odei 158, Odei 160, Odei 139 sc1, Odei 139 sc2, Odei 148-150 sc1, Odei 148-150 sc2, Odei 168-168A, Odei 162, Odei 152, Odei 154-156 – finalizat.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC