Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Cavar Residence Odei
în București

Prețul / m2
de la ‍1 300 € +TVA
pe ‍148 €
Dezvoltator
Adresa
str. Odei, zona Aparatorii Patriei, Sector 4, București

Schițe și prețuri în Cavar Residence Odei

Prețurile și disponibilitate sunt actuale la 05 octombrie 2022
2 camere54.3–58.75 m2de la ‍1 300 € +TVA / m2de la ‍71 750 € +TVA
3 camere113.5–126.4 m2de la ‍1 493 € +TVA / m2de la ‍169 500 € +TVA

Cavar Residence Odei pe hartă București

str. Odei, zona Aparatorii Patriei, Sector 4, București

Etape dezvoltare

Odei 139
Odei 139 sc1, Odei 139 sc2
construit
sunt locuințe la vânzare
finalizat4 trimestrul 2020
Odei 148-50
Odei 148-150 sc1, Odei 148-150 sc2
construit
totul e vândut
finalizat4 trimestrul 2020
152
construit
totul e vândut
154-156
construit
totul e vândut
Odei 158
construit
totul e vândut
finalizat1 trimestrul 2022
Odei 160
construit
totul e vândut
finalizat1 trimestrul 2022
162
construit
totul e vândut
168-168A
construit
totul e vândut

Modalități de achiziție a unui apartament în Cavar Residence Odei

Noua Casă (Prima casă)

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit ipotecar.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit imobiliar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit imobiliar. Pentru a primi informații cu privire la condițiile ce trebuie îndeplinite și pașii care trebuie urmați pentru a realiza achiziția locuinței tale prin credit ipotecar - lăsați un mesaj.

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

🟧 Structură rezistențăbeton armat
🟧 Facilităţiinterfon, parc, piscina
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz, tramvai
🟧 Număr apartamente48
🟧 Număr clădiri12
🟧 Parcaresubterană și supraterană
🟧 Regim inalțimeS+P+5E
🟧 Securitatesupraveghere video
🟧 Tip imobilbloc apartamente
🟧 Ziduricaramida Porotherm

Despre apartamente

🟧 Finisajecomplet finisate
🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere, 4‑camere
🟧 Suprafața apartamente55–117

Informații despre Ansamblul rezidențial

Zonă de amplasare

Foarte potrivită pentru o viață împlinită În zona Apărătorii Patriei în sectorul 4 al orașului București, pe strada Odei se găsește construit ansamblul rezidențial „Cavar Residence”.

Imediat lângă blocul rezidențial se află: supermarket-ul cu prețuri mici „Lidl”, este hipermarket-ul Selgros, magazinul Hornbach, magazinul Decathlonși și se găsește centrul comercial cu o mulțime de buticuri și fast food-uri „Grand Arena Shopping Mall” și cu Cinema și Carrefour. În acest cartier funcționează multe sucursale bancare a multor instituții financiare. Iar pentru copii sunt: Grădinița numărul 149, Grădinița Nr. 175, Grădinița Nr. 167, Școala Gimnazială Avram Iancu, Parcul Elefant, Grădina Botanică „Dealul Babii 23” și Ștrandul „Summer Park”. Complexul locativ se află poziționat la o distanță față de Piața Unirii de 7,3 km. Față de Gara de Nord – 10,5 km. Aeroportul din Otopeni „Henry Coandă” este la 24,5 km; Iar Aeroportul din Băneasa „Aurel Vlaicu” la 16,4 km.

Structură și caracteristici tehnice

„Cavar Residence” este complet finalizat și se caracterizează cu un bloc de apartamente cu patru etaje locative, unde la parter sunt organizate locuri de parcare acoperite. Clădirea rezidențială este înălțată cu un regim redus de înălțime, dar cu un grad ridicat de rezistență la cutremure de până la opt grade pe scara Richter. Caracteristica constructivă a casei este realizată cu un sistem dual pe cadre din beton armat plus cărămida Porotherm este folosită pentru închiderile exterioare și interioare. Iar sistemul termic exterior este efectuat din plăci din polistiren EPS80 cu grosimea de 100 mm. Pentru finisarea exterioară a fațadei este aplicată tencuială decorativă de culoarea gri. Tâmplăria instalată la locuințe este de marca Salamander cu profil PVC și geam tripan. În curte sunt plantate spații verzi și sunt organizate zone de relaxare. Finisaje, dotări și suprafețele apartamentelor este prezentată pe piața imobiliară din sectorul 4 al Bucureștiului cu doar 28 de unități locative, absolut toate finisate – „La cheie”.

Despre Apartamente

Locuințele sunt proiectate cu scheme cu o cameră - garsoniere și apartamente cu două și trei camere. Suprafața utilă totală a garsonierelor este cuprinsă între 31 mp și 31,6 mp; Suprafața utilă totală a locuințelor cu 2 camere este proiectată de la 48,4 mp și până la 57,3 mp; Suprafața utilă totală a unităților locative cu 3 camere este prezentată cu 66,25 mp. În apartamente sunt placate: gresia, faianța, parchetul, sunt montate toate ușile și sunt instalate obiectele sanitare (vas wc, duș cabină și lavoar), plus locuințele beneficiază de instalații electrice, termice și sanitare. În bucătării sunt instalate centralele termice și toate contoarele individuale sunt conectate la utilități. Toate unitățile locative sunt disponibile pentru achiziționare prin: creditare ipotecară, programul Prima Casă și plata cash. Dezvoltatorul complexului rezidenția este compania „Cavar”, aceasta este prezentă pe piața imobiliară încă din anul 1992 și construiește cu succes obiecte rezidențiale și clădiri de birouri în sectorul 4 al capitalei și toate acestea sunt de calitate superioară și ideal adaptate pentru o viață urbană. Adresa și contactele biroului de Vânzări al Dezvoltatorului se găsesc afișate pe pagina web a companiei „Cavar Residense”, de asemenea pe site-ul Dezvoltatorului găsiți mai multe detalii și materiale utile despre complexul rezidențial și disponibilitatea apartamentelor acestuia.

Alte surse despre acest Complex

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex
Urmăriți actualizările din acest Complex. Noi vă vom trimite mail când se vor actualiza prețurile, evoluția construcției sau când vom adăuga noi informații despre acest Complex Rezidențial.
Email

Pune o întrebare despre complexul rezidențial Cavar Residence Odei

Întrebarea ta.
Conectați-vă pentru completarea datelor de contact
Mesaj
Obțineți prin e-mail noutăți despre acest complex rezidențial
Făcând click pe "Trimite", ești de acord cu prelucrarea datelor personale
Numele dvs.
Email
Numărul de telefon
Îți place Complexul Rezidențial Cavar Residence Odei?
Adăugă la favorite pentru a nu pierde sau trimite link-ul către persoana care vă va ajută în alegerea locuinței
De asemenea Complexul Locativ numesc Cavar Odei.

Care apartamente sunt disponibile spre vânzare în Cavar Residence Odei în București?

Se oferă spre vânzare 2 camere, 3 camere.

Cât costă metru pătrat în Cavar Residence Odei?

Metru pătrat în acest complex costă de la 1300 € +TVA.

Cum as putea achizitiona un apartament în Cavar Residence Odei în București?

Modalități de plata în Cavar Residence Odei: Noua Casă (Prima casă), Credit ipotecar, Credit imobiliar, Plata integrală.

Termen de finalizare Cavar Residence Odei?

Odei 139, Odei 148-50, Odei 152, Odei 154-156, Odei 158, Odei 160, Odei 162, Odei 168 -168 A – construit.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC