Envogue Residence

Proiecte dezvoltator Envogue Residence

Construiește începând cu 2014
envogueresidence.ro
1 proiect
în construcție
4 proiecte
finalizat

Despre dezvoltator Envogue Residence

Compania Envogue Residence a finalizat construcția dar și darea în folosință a patru ansambluri imobiliare (EVR 1, EVR 2, EVR 3, EVR 4 – în Chiajna) și încă unul, EVR 5, se află în curs de execuție.

Momentan dezvoltatorul imobiliar mai are locuințe de vânzare în doar două dintre acestea, unul în București și unul în Chiajna: pe strada Iuliu Maniu, zona Militari – Sector 6 București și pe strada Tineretului nr. 58, zona Tineretului – Sector 4 Chiajna. Prețurile de pornire per metru pătrat în aceste două ansambluri imobiliare este de 850 euro. Astfel, cumpărătorii vor achita pentru o garsonieră cu o suprafață de 35mp prețuri pornind de la 32.000 euro. Pentru un apartament cu două camere și o suprafață de 55mp prețurile pornesc de la 47.100 euro.

În cadrul ansamblurilor imobiliare construite de Envogue Residence sunt disponibile mai multe tipuri de locuințe: studio, garsoniere, apartamente cu 2 și cu 3 camere. Printre avantajele locuințelor amintim: locuri de parcare, centrală proprie pe gaz legată la colorifere, uși de interor, gresie, faianță și parchet de import, obiecte sanitare în baie și tâmplărie PVC cu geam termopan. Dezvoltatorul menționează și faptul că unele finisări pot fi personalizate în funcție de doleanțele clientului. Aapartamentele sunt spațioase și sunt structurate modern pentru a oferi un confort sporit proprietarilor. Fiecare dintre locuințe dispune de un balcon cu o suprafață ce variază între 2mp și 8,7mp. De precizat și faptul că amplasamentul spațiilor locative a fost ales cu atenție, astfel încât în proximitate să existe mijloace de transport în comun, școli și grădinițe, dar și magazine și restaurante. Toate clădirile din ansamblurile imobiliare sunt proiectate conform normelor în vigoare de proiectare antiseismica a blocurilor din România.

Dezvoltatorul imobiliar oferă reduceri la plata integrală cash și oferă posibilitatea de achitare a locuințelor prin credit ipotecar, credit imobiliar, dar și prin programul național de creditare „Prima Casă”.