Dezvoltători imobiliari în Sibiu

7 companii
BSD Construction

BSD Construction

apartamente
de la ‍1 297 € / m2
proiecte
New Concept Living

New Concept Living

apartamente
de la ‍1 050 € / m2
proiecte
Alba Cons

Alba Cons

apartamente
de la ‍1 059 € / m2
proiecte
Vlarina

Vlarina

apartamente
de la ‍1 227 € / m2
proiecte
Maurer Imobiliare

Maurer Imobiliare

apartamente
de la ‍1 185 € / m2
proiecte
Zacaria Group

Zacaria Group

apartamente
de la ‍1 907 € / m2
proiecte

Dezvoltatori imobiliari în Sibiu

Sibiu este recunoscut ca fiind unul dintre cele mai cochete orașe din România. Influența sașilor și-a pus amprenta și asupra arhitecturii clădirilor din oraș.

La fel ca și în restul orașelor importante din România, în ultimii ani Sibiul a avut parte de o dezvoltare amplă a pieței imobiliare. Zeci de noi ansambluri imobiliare nou construite au venit în completarea ofertei de pe piața imobiliară. 

Pe site-ul de imobiliare Korter.ro sunt prezentați dezvoltatorii de ansambluri rezidențiale din Sibiu. Aici veți găsi detalii și despre fiecare complex în parte, descriere, schițe ale apartamentelor, dar și evoluția prețurilor în ultimele luni. 

În ultimii zece ani, Optima Grup a realizat cinci ansambluri imobiliare în Sibiu. Ultimele dou care au fost în folosință sunt 3Plex Residence și West Side Park Residence. Acestea au fost finalizate în anul 2019, iar primul dintrele ele este format din case de tip duplex și triplex, în timp ce celălalt găzduiește apartamente. 

„Ne-am construit o reputație pentru construcție de calitate, design prima clasă și mai presus de toate, integritate în toate relațiile noastre cu parteneri și agenți. Acționăm ca o echipă multidisciplinară, cu expertiză în development, piața de capital și finanțe; management de proiect și construcții; arhitectură, inginerie industrială și design interior”, transmit reprezentanții Optima Grup. 

Alma Grup este o companie cu o experiență vastă, de peste 25 de ani, care construiește ansambluri imobiliare începând cu anul 2007. În Sibiu, Alma Grup a dezvoltat trei ansambluri imobiliare: Alma Turnisor, Alma Central și Alma Vasile-Aaron. Acesta din urmă se află în stadiul de proiectare. Pe pagina dedicată pe Korter.ro, poți urmări evoluția proiectului și fazele construcției. „Misiunea noastră nu este să construim apartamente, ci cămine în care să te simţi <acasă>. Considerăm că ceea ce oferim nu are voie să îmbrace doar banala formă a unui apartament. Experienţa ne-a învăţat că trebuie să creăm un mod de viaţă, trebuie să oferim o calitate ridicată a vieţii, trebuie să oferim un concept de a trăi bine, în siguranţă, în liniște, confort într-un cadru închis și bine organizat”, precizează reprezentanții Alma Grup.

Un alt dezvoltator imobiliar care a ridicat două ansambluri rezidențiale în Sibiu este City Residence. „Noi dezvoltăm proiecte imobiliare dedicate atât confortului tău cât și al familiei tale. Ansamblurile noastre te vor atrage printr-o atmosferă primitoare, modernă și îți oferă tot confortul și siguranța pe care ți le doreai, garantate de respectul care îl avem pentru tine”, se descriu cei de la City Residence. 

City Residence și Arena Village sunt cele două ansambluri imobiliare dezvoltate în Sibiu. Primul dintre ele este parțial dat în folosință, însă este în curs de extindere. rena Village este format din 9 imobile care vor găzdui apartamente. Potrivit dezvoltatorului imobiliar, în curând vor începe și vânzările de locuințe. Pentru a urmări detalii despre ansamblul imobiliar, te invităm să urmărești pagina dedicată pe site-ul de imobiliare Korter.ro. Aici vei putea vedea evoluția lucrărilor, a prețurilor, precum și tipul de locuințe disponibile.