Previzualizare foto – fotografie originală aici

Aqua City
în București

Apartamente
de la ‍98 000 €
Prețul / m2
de la ‍1 385 €
Dezvoltător
Adresă
str. Rocilor, 12-16, zona Crangasi/ Giulesti, București

Mai detaliat despre blocuri

Faza construcție
Încă 1 bloc în această etapă
Încă 1 bloc
str. Rocilor, 12-16, București (Bloc С1)
8 etaje
În desfășurare
Necunoscut
Finalizat în 2023 tr. 1
În desfășurare
Faza construcție
str. Rocilor, 12-16, zona Crangasi/ Giulesti, București (Bloc С3)
9 etaje
În desfășurare
Necunoscut
Necunoscut
În desfășurare

Schițe și prețuri în Aqua City

Prețurile și disponibilitatea sunt valabile la data de 11 ianuarie 2024
2 camere
60.79–80.67 m2
de la ‍1 479 € / m2de la ‍98 000 €
3 camere
101 m2
de la ‍1 385 € / m2de la ‍139 900 €

Aqua City pe hartă București

str. Rocilor, 12-16, zona Crangasi/ Giulesti, București

Plata în rate la Aqua City

Disponibil

Suma care poate fi accesata prin acest program a crescut, ajungand la 140 000 de euro. Pentru finantari intre 70.000 si 140.000 de euro avansul solicitat noului proprietar este de 15%. Pana in 70 000 euro, avansul este de doar 5%.

O veste buna, caci garsonierele Aqua City, de 46 mp construiti, incep de la 42 000 euro (cu TVA de 5% inclus) si se incadreaza la un avans de 5%.
Apartamentele de 3 camere, cu un spatiu de 95,4 mp construiti, incep de la 94 000 euro (cu TVA de 5% inclus), deci se incadreaza si ele in Noua Casa cu un avans de 15%.

Apartamentele de 2 camere pot fi 68 000 euro dar si 76 000 euro, pretul varind in functie de metri patrati si numarul de balcoane. Cele sub 70 000 euro se incadreaza la avansul de 5%, cele de peste 70 000 euro necesita un avans de 15%.

Ipoteca în Aqua City

Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit ipotecar.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din BCA si caramida
🟧 Acces internetfibra optica
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiapa de izvor, locuri de joacă pentru copii
🟧 Încălzirecentrală termică proprie marca IMMERGAS
🟧 Liftcate 2 lifturi pentru fiecare scara de bloc cu capacitatea de 8 persoane/lift, marca SCHINDLER
🟧 Mijloace de transportautobuz, tramvai, metrou
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente2035
🟧 Număr clădiri6
🟧 Parcaresubterană si supraterană
🟧 Regim inalțimeS+P+11E
🟧 Securitatesupraveghere video, sistem de acces restricționat cu monitorizare si bariere auto
🟧 Tip imobilblocuri locuinte
🟧 Total suprafata terende 205 577 mp
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din BCA

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisate complet
🟧 Înălțime plafoane2.70 m
🟧 Număr camere1‑cameră, 2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe41.41–134.16 m²

Despre ansamblu rezidențial

Amplasare

Ansamblul de locuințe „Aqua City” se află localizat lângă Lacul Morii, pe strada Rocilor, la numărul 12 – 16, în zona Crangasi/cartierul Giulești, din orașul București. Imobilele se află învecinate cu una din cele mai mari plaje artificiale din București de pe Insula Lacul Morii (la moment este în curs de dezvoltare).

În apropiere de blocuri este stație de autobuz, tramvai și cele mai apropiate stații de metrou sunt: Politehnica, Crângași și Grozpvești. Piața Unirii din București se află la o distanță de 8,2 față de complexul rezidențial „Aqua City”, până la Gara de Nord sunt de parcurs 4,3 km și până la Aeroportul Internațional „Henri Coandă” sunt de parcurs 16,8 km, iar până la Aeroportul Internațional „Aurel Vlaicu” este o distanță de 17,9 km.

Conceptul complexului locativ

Suprafața terenului pe care se află dezvoltat complexul rezidențial „Aqua City” este de 204 000 mp și ansamblul imobiliar este format din 6 blocuri locative cu regimuri de înălțime de Subsol plus Parter plus 7 -10 – 11 Etaje.

Clădirile de apartamente sunt modern proiectate și au utilizate la construcție materiale calitative, idei inovative și tehnologii performante. Structura constructivă a blocurilor rezidențiale este formată din cadre din beton armat cu stâlpi, grinzi și planșee, construcțiile sunt bazate pe fundații de tip – radier general și toate închiderile exterioare sunt formate din blocuri de tip Ytong și cu pereții interiori realizați din cărămidă cu grosimea de 25 cm și 11,5 cm. Sistemul termic aplicat pe exterior este format din polistiren expandat. Toate imobilele dispun de certificate energetice de clasa – A și au instalate ferestre cu profil PVC cu 6 camere termice și cu geam tripan multicameral de tip Gealan. Fiecare scară locativă este echipată cu câte două ascensoare de ultimă generație, de marca Schindler, cu capacitatea de transportare a maxim 8 persoane și în total în complexul rezidențial sunt instalate 38 de ascensoare. Imobile se preadu complet finisate la exterior și în interior cu toate spațiile comune amenajate. În incinta blocurilor locative și a construcțiilor adiționale se află amenajate spații comerciale, este prevăzut un hipermarket, funcționează un centru SPA (cu piscină semiolimpică) și este o sală de fitness, iar în curte sunt plantate spații verzi cu gazon, arbuști și vegetație mai înaltă cu un total de 6600 mp, există amenajate terenuri de sport (de tenis și pentru fotbal) și pentru copii sunt locuri de joacă modern echipate.

Un total de 2400 de parcări sunt prevăzute în complex, acestea sunt prezentate cu locuri subterane și supraterane. Ansamblul rezidențial dispune de sistem de monitorizare și supraveghere video și accesul în incintă este strict controlat și se face prin barieră. Accesul în complex se face din Calea Giulești.

Apartamente

Proiectul rezidențial „Aqua City” este proiectat cu un total de 2073 de unități locative cu o cameră de tip - Studio și apartamente cu 2 și 3 camere cu înălțimea liberă a tavanelor de 270 cm și cu suprafețele de la 40 mp până la 95 mp.

Locuințele sunt perfect finisate și au instalații de top. Toți pereții interiori sunt tencuiți și vopsiți cu vopseli lavabile. Tavanele sunt finisate cu glet și sunt zugrăvite în culoarea albă. Pardoselile sunt placate cu gresie și parchet laminat flotant. Camerele de baie sunt complet finisate și au instalate toate obiectele sanitare. Sunt centrale termice proprii pentru fiecare apartament (de la firma Immergas). Toate instalațiile electrice sunt dotate inclusiv și prize pentru aer condiționat. Există instalați senzorii de gaze și este racordare la toate utilitățile. Locatarii facilită de apă din izvor, ce curge din robinetele apartamentelor și se furnizează de la adâncimi mari.

Ansamblul rezidențial „Aqua City” este dezvoltat de către compania „Simart Arhitecture” SA, care acceptate următoarele metode de plată: credit Prima Casă, credit ipotecar și plata din surse proprii.

Mult mai multe detalii și restul facilităților apartamentelor, le puteți găsi pe site-ul web al complexului de locuințe „Aqua City”.

Mai multe detalii despre acest complex
Abonați-vă la actualizările pentru acest complex rezidențial
Vă vom trimite un mesaj imediat ce actualizăm prețurile, starea sau stadiul construcției, adăugăm planuri sau includem alte informații utile despre acest imobil.
V-a plăcut Aqua City?
Adaugă la favorite pentru a nu-l pierde sau trimite un link cuiva care vă ajută în alegerea
Acest proiect mai este numit și Aquacity, Ansamblul rezidential Aqua City.

Ce apartamente sunt disponibile spre vânzare în Aqua City din București?

Se oferă spre vânzare 2 camere, 3 camere.

Cât costă m² în Aqua City?

M² în acest complex costă de la ‍1 385 €.

Cum să cumpăr un apartament în Aqua City în București?

Modalități de plata în Aqua City: Credit ipotecar, Plata integrală, Noua Casa.

Termen de finalizare Aqua City?

  • Bloc С3 – în construcție
  • Bloc С1, Bloc С2 – finalizat
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC