Previzualizare foto – fotografie originală aici

Green City
în 1 Decembrie

Prețul / m2
de la ‍1 319 € +TVA
Dezvoltator
Adresa
str. 1/21, 1 Decembrie, Ilfov

Mai detaliat despre bloc

str. 1/21, 1 Decembrie, Ilfov (Green City)
2 etaje
Sunt locuințe la vânzare
Necunoscut
Finalizat in 4 tr. 2018

Schițe și prețuri în Green City

Prețurile și disponibilitate sunt actuale la 9 martie 2023
Casede la 119 m2de la ‍1 319 € +TVA / m2de la ‍157 000 € +TVA

Green City pe hartă 1 Decembrie

str. 1/21, 1 Decembrie, Ilfov

Modalități de achiziție a unui apartament în Green City

Noua Casă (Prima casă)

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit ipotecar.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Facilităţisupermarket, restaurant, piscină, locuri de joacă
🟧 Încălzirecentrală termică
🟧 Liftnu
🟧 Parcareterestră
🟧 Regim inalțime2
🟧 Securitateda
🟧 Tip imobilvile
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă și gips-carton

Despre apartamente

🟧 Finisajela alb
🟧 Număr camere4‑camere, 5‑camere
🟧 Suprafața locuințe153 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Amplasare

În județul Ilfov, comuna 1 Decembrie la 18 km de la București pe Șoseaua București – Giurgiu, nr. 264 se amplasează complexul locativ „Green City”. Imobilele sunt amplasate la natură și aer curat, în apropiere de Râul Argeș. Precum și nu departe de cartierul locativ se află un supermarket, este Primăria comunei, grădiniță și școală.

Descrierea ansamblului rezidențial

Casele locative din complexul rezidențial „Green City” sunt construite individuale și acestea sunt alcătuite dintr-un parter și un etaj locativ. Pereții interiori și compartimentările sunt din cărămidă și din gips–carton de 15 cm – grosime. Din exterior vilele sunt izolate termic cu un sistem de la Baumit și sunt finisate cu tencuială decorativă siliconică în culori diferite. Profilul PVC a tâmplăriei exterioare are culoarea stejarului. În incinta complexului locativ sunt organizate zone de promenadă, spații de relaxare, părculeț, foișor și terenuri de joacă pentru copii. Funcționează un restaurant, este piscină și sală de fitness. Sunt organizate locuri de parcare – terestre. Accesul se efectuează prin barieră de intrare în complex, este administrare privată, îngrijire și curățenie în complex.

Aspectul și finisajele vilelor

Ansamblul rezidențial „Green City” formează un cartier de case private construite cu 4 camere și 3 băi, cu suprafața total construită de 153,44 dintre care 118,71 mp sunt utili. La parterul casei se află holul, camera de zi, bucătăria, este un grup sanitar și ieșirea la terasă, etajul doi cuprinde trei dormitoare și două camere de baie. Este montată scara interioară din metal cu trepte îmbrăcate în lemn. Structura imobilelor permite amenajarea individuală a spațiilor de depozitare. Fiecare locuință dispune de câte o grădină proprie de 110 mp, unde este verde amenajat gazon, sunt instalate garduri delimitate din lemn și porți de acces. Casele se predau cumpărătorilor complet finisate – la cheie și finisajele de clasă „premium” sunt oferite la alegere într-o gamă largă. Pereții sunt prelucrați cu tencuieli gletuite și zugrăviți cu vopsea lavabilă. Pereții camerelor de baie și bucătăriilor parțial sunt placați cu plăci ceramice de la Delta Studio. Pardoselile din băi și bucătării sunt complet placate cu gresie ceramică porțelanată, care are grosimea de minim 6 cm. Pardoselile din holuri, living și dormitoare sunt finisate cu parchet laminat cu grosimea de 8 mm plus plinte. Ușile interioare montate sunt din MDF de la Pinum cu toc și pervaz. Blocurile sanitare sunt echipate cu obiecte sanitare de la Ideal Standard. Instalațiile sanitare (prizele și întrerupătoarele) sunt de la Legrand. La intrare în case sunt instalate uși de exterior din metal. Pardoseala de la terasă este placată cu gresie ceramică de exterior, antiderapantă și rezistentă la îngheț, terasele sunt acoperite. Vilele se încălzesc individual prin centrală termică proprie pe gaz.

Toate utilitățile sunt racordate și conduse la poziții plus sunt contorizate.

Sunteți invitat și așteptat cu o vizită în ospeție la cartierul de case noi construite, pentru a vedea mai multe detalii și a vă convinge de toate facilitățile vilelor și a vă programa la o vizitare, accesați pagina web a complexului locativ „Green City”.

Alte surse despre acest Complex

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex
Urmăriți actualizările din acest Complex. Noi vă vom trimite mail când se vor actualiza prețurile, evoluția construcției sau când vom adăuga noi informații despre acest Complex Rezidențial.
Email

Pune o întrebare despre complexul rezidențial Green City

Întrebarea ta.
Conectați-vă pentru completarea datelor de contact
Mesaj
Obțineți prin e-mail noutăți despre acest complex rezidențial
Făcând click pe "Trimite", ești de acord cu prelucrarea datelor personale
Numele dvs.
Email
Numărul de telefon
Îți place Complexul Rezidențial Green City?
Adăugă la favorite pentru a nu pierde sau trimite link-ul către persoana care vă va ajută în alegerea locuinței

Alte complexuri

Care apartamente sunt disponibile spre vânzare în Green City în 1 Decembrie?

Se oferă spre vânzare case.

Cât costă metru pătrat în Green City?

Metru pătrat în acest complex costă de la ‍1 319 € +TVA.

Cum as putea achizitiona un apartament în Green City în 1 Decembrie?

Modalități de plata în Green City: Noua Casă (Prima casă), Credit ipotecar, Plata integrală.

Termen de finalizare Green City?

Green City – construit.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC