Apartamente noi în Oradea — 7 obiecte

Apartamente noi, blocuri noi, case, vile de vanzare direct de la dezvoltator
Oraș
Arad
7 ansambluri
Bacău
4 ansambluri
Baia Mare
1 ansamblu
Botoșani
2 ansambluri
Brașov
49 ansambluri
București
345 ansambluri
Cluj-Napoca
35 ansambluri
Constanța
93 ansambluri
Craiova
8 ansambluri
Galați
6 ansambluri
Giurgiu
3 ansambluri
Iași
79 ansambluri
Miercurea Ciuc
2 ansambluri
Oradea
7 ansambluri
Pitești
8 ansambluri
Ploiești
7 ansambluri
Sibiu
9 ansambluri
Slatina
3 ansambluri
Suceava
4 ansambluri
Târgoviște
1 ansamblu
Târgu Mureș
1 ansamblu
Timișoara
36 ansambluri
Prețul pentru m2
647
813
647 813
Camere
1 ansamblu
6 ansambluri
6 ansambluri
3 ansambluri
1 obiect
Finisarea construcției
Parcare
7 ansambluri
4 ansambluri
0 ansambluri
Tip imobil
6 ansambluri
1 ansamblu
Încălzire
7 ansambluri
1 ansamblu
Mijloace de transport
0 ansambluri
4 ansambluri
7 ansambluri
Structură rezistență
7 ansambluri
7 ansambluri
1 ansamblu

Ansambluri rezidențiale Oradea

Reședință a județului Bihor, orașul Oradea s-a dezvoltat uluitor în ultimii ani. Amplasat în vestul țării, la graniță cu Ungaria, orașul are o populație de aproximativ 200.000 de locuitori. Profitând de amplasarea strategică, investitorii străini au început să dezvolte în Oradea noi companii.

Nici sectorul imobiliar nu a dus lipsă de cerere, astfel că dezvoltatorii imobiliari au început să construiască noi ansambluri rezidențiale în Oradea. Primele au fost blocuri noi, iar pe măsură ce pretențiile clienților au crescut, au fost realizate și ansambluri rezidențiale formate din case. Acestea au fost realizate în cartierul nou Grigorescu sau în localități învecinate precum Sântandrei sau Sânmartin. Astfel, clienții pot alege dintr-o gamă variată de apartamente noi precum garsoniere, apartamente cu 2, 3 sau 4 camere, penthouse, case de tip duplex sau case individuale. Suprafața locuințelor variază în funcție de numărul de camere ales. Cele mai căutate locuințe rămân apartamentele cu 2 camere. De precizat că majoritatea blocurilor construite sunt racordate la gaz, asigurând astfel un confort termic sporit la un preț accesibil. Persoanele care sunt în căutarea unui nou imobil pot alege și în funcție de cartiere, într-o zonă mai centrală sau în zone mai liniștite sau chiar în afara orașului. Este bine de știut însă că de obicei prețurile la locuințe din ansambluri rezidențiale noi sunt mai mari decât cele situate în blocuri vechi.

Pentru a facilita plata unei locuințe din cadrul noilor ansambluri rezidențiale, dezvoltatorii imobiliari din Oradea oferă posibilitatea de a efectua plata în diverse moduri: plata integrală, credit imobiliar, credit ipotecar, credit Prima Casă sau chiar și rate la dezvoltator (ofertă disponibilă doar la unii dezvoltatori imobiliari).

Pe Korter.ro vei găsi câte o pagină de prezentare chiar și pentru cele mai noi ansambluri rezidențiale din Oradea și vei putea afla detalii tehnice și informații despre structura imobilelor, precum și locuințele disponibile și oferta de prețuri.

Top cartiere în Oradea - care sunt cele mai căutate zone? 

În piața imobiliară din Oradea a crescut interesul pentru case. Chiar dacă cele mai căutate locuințe rămân apartamentele, în ultimii ani s-au dezvoltat masiv cartiere și zone de case precum Grigorescu, Bălcescu, Sântandrei sau Oncea. În afară de zona centrală, persoanele care doresc un apartament nou se orientează spre zonele Decebal-Dacia, Oneștilor, Rogerius, Cantemir și Nufărul. 

Unde se găsesc cele mai ieftine apartamente noi din Oradea?

Cartierele în care se înregistrează cele mai mici prețuri sunt Velența și Dragoș Vodă. La polul opus, cele mai scumpe locuințe sunt în zona centrală, urmată de Dacia-Decebal

Unde se construiesc apartamente noi în Oradea? 

Pentru construcția ansamblurilor rezidențiale noi, dezvoltatorii imobiliari au ales zone precum Nufărul, Decebal, Calea Aradului și Ioșia. Pentru un confort sporit, acestea au fost construite în proximitatea mijloacelor de transport în comun și a unităților de învățământ. 

De ce cresc prețurile la apartamente noi din Oradea?

Municipiul Oradea este într-un proces de dezvoltare masiv, iar apariția noilor parcuri industriale au atras investiții de sute de sute de milioane de euro. Oferind mai multe locuri de muncă, numărul persoanelor care aleg să se mute în Oradea este în creștere. Cererea tot mai mare de locuințe, la pachet cu dezvoltarea orașului, fac din Oradea o urbe tot mai atractivă atât pentru dezvoltatorii imobiliari cât și pentru cetățeni. 

Preț mediu ansambluri rezidențiale

Alte orașe

LOCALITATEAPREȚ LUNAR MEDIU
București1 128 /m2
Timișoara1 248 /m2
Brașov1 001 /m2
Constanța1 096 /m2

Preț de la min până max apartamente

Alte orașe

LOCALITATEAPREȚURI APARTAMENTE
București19 9001 200 000
Timișoara44 400316 834
Brașov30 190574 557
Constanța24 5111 200 000