Previzualizare foto – fotografie originală aici

Lac Străuleşti Condominium
în București

Studiouri
de la ‍93 500 €
Prețul / m2
de la ‍1 260 € +TVA
Adresă
str. Drumul Sărmaș, 11-19, zona Straulesti, Sector 1, București

Mai detaliat despre blocuri

Lac Străuleşti Condominium
Încă 3 blocuri în această etapă
Încă 3 blocuri
str. drumul Sărmaș, 11, București (Bloc 1)
4 etaje
În desfășurare
Necunoscut
Finalizat în 2022 tr. 3
În desfășurare

Schițe și prețuri în Lac Străuleşti Condominium

Prețurile și disponibilitatea sunt valabile la data de 10 ianuarie 2024
Studiouri
43.67 m2
de la ‍2 141 € +TVA / m2de la ‍93 500 € +TVA
2 camere
51.35–93.42 m2
de la ‍1 261 € +TVA / m2de la ‍103 500 € +TVA
3 camere
78.94–124.31 m2
de la ‍1 546 € +TVA / m2de la ‍141 500 € +TVA
4 camere
211.7 m2
de la ‍1 346 € +TVA / m2de la ‍285 000 € +TVA
Penthouse-uri
188.09–207.89 m2
de la ‍1 323 € +TVA / m2de la ‍250 000 € +TVA
Penthouse-uri 3 camere
157.66–211.7 m2
de la ‍1 264 € +TVA / m2de la ‍216 000 € +TVA
Duplex-uri 2 camere
68.38–91.21 m2
de la ‍1 628 € +TVA / m2de la ‍148 500 € +TVA

Lac Străuleşti Condominium pe hartă București

str. Drumul Sărmaș, 11-19, zona Straulesti, Sector 1, București

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructură din beton armat şi corespunde tuturor standardelor de construire din prezent
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiproiectul beneficiază de 10.000mp de teren, dintre care mai bine de jumătate din acesta este destinat spaţiilor verzi, aleilor pietonale şi zonei de agrement
🟧 Încălzirecentrală termică
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz, metrou, tramvai
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente69
🟧 Număr clădiri4
🟧 Parcaresubterana și supraterană
🟧 Regim inalțimeP+2E+M
🟧 Securitateacces securizat
🟧 Tip imobilblocuri locuințe
🟧 Total suprafata teren10 000 mp
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduribeton

Despre apartamente

🟧 FinisajeFinisaje premium
🟧 Număr camerestudio-uri, 1‑camere, 2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe43.67 – 211.70 m²

Despre ansamblu rezidențial

Excepțional localizat cu lac învecinat

Ansamblul rezidențial „Lac Străulești Condominium” se amplasează superb, chiar pe malul Lacului Străulești și este complet înconjurat de liniște, natură minunată și aer curat. Apartamentele noi se găsesc localizate pe strada Drumul Sărmaș, între numerele 11-19, în sectorul 1 din municipiul București. Locuințele noi sunt poziționate în zona Străulești, unde se află diverse facilități de agrement, sunt multe complexe sportive, se află Piscina Playa 9, este Clubul de Tenis „Nitech Sport” și funcționează cafenele și restaurante. Nu departe de locuințele noi sunt supermarketurile LIDL și Kaufland, funcționează sucursale bancare, farmacii, nu departe se află Spitalul Floreasca 2 și la 900 de metri față de case este Școala Gimnazială Nr. 19.

În apropierea blocurilor locative circulă mijloace de transport în comun și este acces rapid către stația de metrou Străulești, care se află la o distanță de nu mai mult de 2 kilometri. De la complexul locativ „Lac Străulești Condominium” este de parcurs o distanță de circa 13 km până în Piața Unirii din capitală, sunt aproximativ 9 km până la Gara de Nord din București și sunt 10,8 k până la Aeroportul Internațional din Otopeni „Henri Coandă”, iar până la Aeroportul Internațional din Băneasa „Aurel Vlaicu” sunt 14 km.

Detalii tehnice și descrierea complexului locativ

Proiectul rezidențial „Lac Străulești Condominium” este dezvoltat pe un teren cu suprafața totală de 10 000 mp și se compune din 4 blocuri de apartamente, toate de un mic regim de înălțime, fiecare cu câte un Parter plus 2 Etaje și o Mansardă. Imobilele sunt modern proiectate, au aspecte foarte atractive, corespund celor mai înalte standarde și sunt construite cu o mare atenție la fiecare detaliu, cu folosirea materialelor de construcții calitative și cu utilizarea tehnologiilor de ultimă generație. Structura constructivă a blocurilor constă din cadre in beton armat și toate închiderile exterioare și pereții interiori sunt zidiți din cărămidă termo eficientă. Tâmplăria exterioară, ce este instalată la locuințe dispune de un grad superior de izolare termică și are profil PVC de la Veka și geam termopan. Toate blocurile locative sunt echipate cu lifturi calitative, oferite de la firma Schindler, care funcționează silențios și sunt foarte sigure (acestea au câte 4 stații). Accesul în incinta complexului rezidențial este securizat și sunt organizate destule locuri de parcare.

Facilitățile apartamentelor

În total un număr de 69 de apartamente este conceput în incinta complexului rezidențial „Lac Străulești Condominium”. Disponibile în vânzare sunt oferite Studio-uri, apartamente cu 2-3 camere, locuințe luxoase de tip Penthouse și Duplex-uri spațioase. Suprafața locuințelor variază între 43,67 mp și 211,70 mp, plus toate au balcoane deschise și există 51 de tipuri de scheme, toate inteligent proiectate cu ferestre mari și din plin asigurate cu lumină naturală. Spațiile interioare din apartamente sunt finisate cu materiale de Premium calitate și cu instalații inginerești complet realizate. Sistemul termic este autonom pentru fiecare unitate locativă, cu centrale termice proprii de la firma Immergas și instalațiile termice sunt montate prin pardoseală, astfel eliberând loc în apartamente și temperatura se repartizează proporțional în încăperi, oferind locatarilor nu numai confort dar și o economie a cheltuielilor legate de încălzirea locuinței, iar instalațiile sanitare și electrice sunt realizate cu țevi de calitate înaltă.

Complexului rezidențial „Lac Străulești Condominium” este dezvoltat de către o companie cu capital românesc – compania „Black Oak Developer &Contractor” SRL, care a fost înființată la 1 iunie 2004 și care muncește sârguincios asupra proiectelor sale pentru a crea obiecte imobiliare confortabile cu aspecte frumoase și atractive.

Nu ratați șansa de a alege unul dintre minunatele apartamente, ce oferă vederi fascinante spre lac și priveliști inedite către împrejurimi.

Vă invităm să treceți direct din site-ul nostru pe pagina web a Dezvoltatorului, unde găsiți afișate toate contactele și alte detalii despre complexul locativ „Lac Străulești Condominium”.

Mai multe detalii despre acest complex
Abonați-vă la actualizările pentru acest complex rezidențial
Vă vom trimite un mesaj imediat ce actualizăm prețurile, starea sau stadiul construcției, adăugăm planuri sau includem alte informații utile despre acest imobil.
V-a plăcut Lac Străuleşti Condominium?
Adaugă la favorite pentru a nu-l pierde sau trimite un link cuiva care vă ajută în alegerea
Acest proiect mai este numit și ELEMENTS by the Lake.

Unde se află Lac Străuleşti Condominium?

str. Drumul Sărmaș, 11-19, zona Straulesti, Sector 1, București.

Ce apartamente sunt disponibile spre vânzare în Lac Străuleşti Condominium din București?

Cât costă m² în Lac Străuleşti Condominium?

M² în acest complex costă de la ‍1 260 € +TVA.

Termen de finalizare Lac Străuleşti Condominium?

Bloc 1, Bloc 2, Bloc 3, Bloc 4 – finalizat.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC