Previzualizare foto – fotografie originală aici

Lac Străuleşti Condominium
în București

Prețul / m2
de la ‍1 213 € +TVA
Adresa
str. Drumul Sărmaș, 11-19, zona Straulesti, Sector 1, București

Mai detaliat despre blocuri

Lac Străuleşti Condominium
Încă 3 blocuri în această etapă
Încă 3 blocuri
str. drumul Sărmaș, 11-19, sector 1, zona Straulesti, București (Bloc 1)
4 etaje
Sunt locuințe la vânzare
Necunoscut
Finalizat in 3 tr. 2022

Schițe și prețuri în Lac Străuleşti Condominium

Prețurile și disponibilitate sunt actuale la 16 martie 2023
2 camerede la 79.23 m2de la ‍1 632 € +TVA / m2de la ‍129 300 € +TVA
3 camere78.93–113.83 m2de la ‍1 295 € +TVA / m2de la ‍130 000 € +TVA
Penthouse-uri157.66–211.7 m2de la ‍1 213 € +TVA / m2de la ‍199 000 € +TVA

Lac Străuleşti Condominium pe hartă București

str. Drumul Sărmaș, 11-19, zona Straulesti, Sector 1, București

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructură din beton armat şi corespunde tuturor standardelor de construire din prezent
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiproiectul beneficiază de 10.000mp de teren, dintre care mai bine de jumătate din acesta este destinat spaţiilor verzi, aleilor pietonale şi zonei de agrement
🟧 Încălzirecentrală termică
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz, metrou, tramvai
🟧 Număr apartamente69
🟧 Număr clădiri4
🟧 Parcaresubterana și supraterană
🟧 Regim inalțimeP+2E+M
🟧 Securitateacces securizat
🟧 Tip imobilblocuri locuințe
🟧 Total suprafata teren10 000 mp
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduribeton

Despre apartamente

🟧 FinisajeFinisaje premium
🟧 Număr camerestudio-uri, 1‑camere, 2‑camere, 3‑camere,
🟧 Suprafața locuințe43,67–211,70

Informații despre Ansamblul rezidențial

Excepțional localizat cu lac învecinat

Ansamblul rezidențial „Lac Străulești Condominium” se amplasează superb, chiar pe malul Lacului Străulești și este complet înconjurat de liniște, natură minunată și aer curat. Apartamentele noi se găsesc localizate pe strada Drumul Sărmaș, între numerele 11-19, în sectorul 1 din municipiul București. Locuințele noi sunt poziționate în zona Străulești, unde se află diverse facilități de agrement, sunt multe complexe sportive, se află Piscina Playa 9, este Clubul de Tenis „Nitech Sport” și funcționează cafenele și restaurante. Nu departe de locuințele noi sunt supermarketurile LIDL și Kaufland, funcționează sucursale bancare, farmacii, nu departe se află Spitalul Floreasca 2 și la 900 de metri față de case este Școala Gimnazială Nr. 19.

În apropierea blocurilor locative circulă mijloace de transport în comun și este acces rapid către stația de metrou Străulești, care se află la o distanță de nu mai mult de 2 kilometri. De la complexul locativ „Lac Străulești Condominium” este de parcurs o distanță de circa 13 km până în Piața Unirii din capitală, sunt aproximativ 9 km până la Gara de Nord din București și sunt 10,8 k până la Aeroportul Internațional din Otopeni „Henri Coandă”, iar până la Aeroportul Internațional din Băneasa „Aurel Vlaicu” sunt 14 km.

Detalii tehnice și descrierea complexului locativ

Proiectul rezidențial „Lac Străulești Condominium” este dezvoltat pe un teren cu suprafața totală de 10 000 mp și se compune din 4 blocuri de apartamente, toate de un mic regim de înălțime, fiecare cu câte un Parter plus 2 Etaje și o Mansardă. Imobilele sunt modern proiectate, au aspecte foarte atractive, corespund celor mai înalte standarde și sunt construite cu o mare atenție la fiecare detaliu, cu folosirea materialelor de construcții calitative și cu utilizarea tehnologiilor de ultimă generație. Structura constructivă a blocurilor constă din cadre in beton armat și toate închiderile exterioare și pereții interiori sunt zidiți din cărămidă termo eficientă. Tâmplăria exterioară, ce este instalată la locuințe dispune de un grad superior de izolare termică și are profil PVC de la Veka și geam termopan. Toate blocurile locative sunt echipate cu lifturi calitative, oferite de la firma Schindler, care funcționează silențios și sunt foarte sigure (acestea au câte 4 stații). Accesul în incinta complexului rezidențial este securizat și sunt organizate destule locuri de parcare.

Facilitățile apartamentelor

În total un număr de 69 de apartamente este conceput în incinta complexului rezidențial „Lac Străulești Condominium”. Disponibile în vânzare sunt oferite Studio-uri, apartamente cu 2-3 camere, locuințe luxoase de tip Penthouse și Duplex-uri spațioase. Suprafața locuințelor variază între 43,67 mp și 211,70 mp, plus toate au balcoane deschise și există 51 de tipuri de scheme, toate inteligent proiectate cu ferestre mari și din plin asigurate cu lumină naturală. Spațiile interioare din apartamente sunt finisate cu materiale de Premium calitate și cu instalații inginerești complet realizate. Sistemul termic este autonom pentru fiecare unitate locativă, cu centrale termice proprii de la firma Immergas și instalațiile termice sunt montate prin pardoseală, astfel eliberând loc în apartamente și temperatura se repartizează proporțional în încăperi, oferind locatarilor nu numai confort dar și o economie a cheltuielilor legate de încălzirea locuinței, iar instalațiile sanitare și electrice sunt realizate cu țevi de calitate înaltă.

Complexului rezidențial „Lac Străulești Condominium” este dezvoltat de către o companie cu capital românesc – compania „Black Oak Developer &Contractor” SRL, care a fost înființată la 1 iunie 2004 și care muncește sârguincios asupra proiectelor sale pentru a crea obiecte imobiliare confortabile cu aspecte frumoase și atractive.

Nu ratați șansa de a alege unul dintre minunatele apartamente, ce oferă vederi fascinante spre lac și priveliști inedite către împrejurimi.

Vă invităm să treceți direct din site-ul nostru pe pagina web a Dezvoltatorului, unde găsiți afișate toate contactele și alte detalii despre complexul locativ „Lac Străulești Condominium”.

Alte surse despre acest Complex

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex
Urmăriți actualizările din acest Complex. Noi vă vom trimite mail când se vor actualiza prețurile, evoluția construcției sau când vom adăuga noi informații despre acest Complex Rezidențial.
Email

Pune o întrebare despre complexul rezidențial Lac Străuleşti Condominium

Întrebarea ta.
Conectați-vă pentru completarea datelor de contact
Mesaj
Obțineți prin e-mail noutăți despre acest complex rezidențial
Făcând click pe "Trimite", ești de acord cu prelucrarea datelor personale
Numele dvs.
Email
Numărul de telefon
Îți place Complexul Rezidențial Lac Străuleşti Condominium?
Adăugă la favorite pentru a nu pierde sau trimite link-ul către persoana care vă va ajută în alegerea locuinței
De asemenea Complexul Locativ numesc ELEMENTS by the Lake.

Unde se afla Lac Străuleşti Condominium?

str. Drumul Sărmaș, 11-19, zona Straulesti, Sector 1, București.

Care apartamente sunt disponibile spre vânzare în Lac Străuleşti Condominium în București?

Se oferă spre vânzare 2 camere, 3 camere, penthouse-uri.

Cât costă metru pătrat în Lac Străuleşti Condominium?

Metru pătrat în acest complex costă de la ‍1 213 € +TVA.

Termen de finalizare Lac Străuleşti Condominium?

Bloc 1, Bloc 2, Bloc 3, Bloc 4 – construit.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC