Case/vile noi în București

Case/vile noi de vanzare direct de la dezvoltator
Sate în apropiere, zone, orașele apropiate, sectoare și metrou
75 case
Korter App
Korter App
Mai ușor de utilizat!
Alegeți apartamente și urmăriți-vă progresul construcției în aplicația Korter

Case noi București 

Pe site-ul nostru vei găsi cele mai noi proiecte imobiliare care au disponibile case noi de vânzare în București. Avantajele de a locui într-un cartier rezidențial de case sunt multiple, de la diminețile și serile petrecute pe terasă, până la spațiul de joacă pentru cei mici. 

Mai mult, proiectele imobiliare cu case noi în București sunt construite, în general, în zone liniștite, departe de agitația urbană, dar aproape de creșe, grădinițe, școlli și magazine. 

Case noi de vânzare București: Care sunt prețurile? 

Cât costă o casă nouă în București? Deși parte o întrebare simplă, răspunsul este complex și este influențat de mai mulți factori. În funcție de locație, suprafața terenului, suprafața casei și dotări, prețul unei case noi în București și împrejurimi pornește de la circa 600 de euro/mp și poate ajunge la peste 2.000 euro/mp. 

Case noi București, direct de la dezvoltator

În cazul în care ești în căutarea unei case, îți dezvăluim un truc la care poți apela. Dezvoltatorii imobiliari scot la vânzare casele după primirea tuturor aprobărilor, însă de multe ori înaintea începerii construcției efective. Analizează zona în care se va construi și discută cu dezvoltatorul imobiliar pentru a vedea cum poți să-ți personalizezi casa. Astfel, vei putea verifica fiecare etapă din construcția casei și vei putea să modifici aspecte care nu îți plac. 

Unii dezvoltatori chiar se promovează cu faptul că, în ultima etapă a construcției, noii proprietari pot alege gresia, faianța și alte finisaje interioare. În acest fel vei putea să-ți personalizezi casa după bunul plac și nu va fi nevoie să mai faci renovări/modificări după ce te muți. 

Case noi București: Cum aleg o locuință nouă?

Procesul de selecție pentru alegerea unei locuințe noi este unul complex și trebuie să ai în vedere mai multe aspecte. Unul dintre acestea este amplasarea. Sunt numeroase oferte cu case noi de vânzare București, însă nu toate dintre acestea au un amplasament bun. Analizează locația și distanța până la prima stație de transport în comun (metrou, autobuz, tramvai), precum și unitățile școlare (creșe, grădinițe, școli) care sunt amplasate în proximitate. 

Un alt aspect de luat în calcul este distanța până la principalele magazine de unde îți poți face cumpărăturile.  

Pe lângă aspectele legate de locație, va trebui să analizezi calitatea construcției. În cazul în care nu ai cunoștințele necesare, îți recomandăm să apelezi la profesioniști. Un inginer constructor îți va putea spune eventualele puncte slabe ale construcției. 

Nu trebuie neglijat nici aspectul prețului, de altfel, acesta fiind unul dintre cele mai importante criterii. În cazul în care achiziționezi case noi direct de la dezvoltator poți profita de eventuale promoții periodice sau de un sistem de plată mai avantajos decât în cazul achiziției de la o persoană fizică. 

De precizat faptul că, pe lângă varianta numerar, o casă poate fi achitată și prin creditul Noua Casă, dar și prin alte variante: credit imobiliar sau credit ipotecar. 

Unde se construiesc case noi în București? 

Piața imobiliară din București este de departe cea mai activă din România. Mai bine de jumătate din tranzacțiile efectuate la nivel național sunt realizate în capitală și împrejurimi. Datorită cererii mari, dezvoltatorii imobiliari aleg să investească în case și apartamente noi în București și împrejurimi. 

În general, dezvoltatorii imobiliari aleg zone liniștite, ferite de agitația cotidiană, pentru construcția de case noi în București. Chiar dacă nu sunt amplasate în București, acestea au o trecere foarte bună în rândul persoanelor care doresc să locuiască în ansambluri moderne, feriți de agitația urbană.

Cu toate acestea, în ultimii ani, piața imobiliară din București se situează doar pe locul secund în ceea ce privește prețul per metru pătrat. Cluj-Napoca a reușit să detroneze capitala și se menține pe prima poziție în topul celor mai scumpe locuințe din România. 

Unde sunt cele mai scumpe case în București? 

Din statistica efectuată de echipa Korter reiese că cele mai scumpe locuințe (atât case, cât și apartamente) sunt cele din Sectorul 2. La polul opus se situează locuințele din Sectorul 6. 

Prețuri case noi București 

Prețurile pentru casele noi din București și împrejurimi oscilează în funcție de zonă. Prețurile minime pornesc de la 700 euro/mp și pot ajunge chiar și la 1.500 euro/m. 
De exemplu, o casă cu o suprafață cuprinsă între 115 - 146 mp, situată în Voluntari, are un preț de pornire de 145.000 euro - circa 1.000 euro/mp. 

La nivel național, în anul 2020 au fost finalizate 67.816 locuințe noi, în creştere cu 304 locuinţe, faţă de anul 2019.

Prețurile pentru cottage-uri în zone București

Băneasade la ‍2 423 € / m2
Prelungirea Ghenceade la ‍1 045 € / m2
Vatra Nouăde la ‍2 423 € / m2
Piperade la ‍1 539 € / m2
Independențeide la ‍887 € / m2

Prețuri pentru case în zone București

Băneasade la ‍557 400 €
Prelungirea Ghenceade la ‍150 000 €
Vatra Nouăde la ‍557 400 €
Piperade la ‍85 650 €

Prețurile pentru cottage-uri în sectoare București

Sector 5de la ‍1 045 € / m2
Sector 1de la ‍2 423 € / m2
Sector 4de la ‍1 220 € / m2

Prețuri pentru case în sectoare București

Sector 5de la ‍150 000 €
Sector 1de la ‍557 400 €
Sector 4de la ‍140 000 €