Previzualizare foto – fotografie originală aici

Optima Residence Pallady
în București

Apartamente
de la ‍74 900 €
Prețul / m2
de la ‍1 429 € +TVA
Dezvoltător
Adresă
str. Fetești, 54, zona Theodor Pallady, sector 3, București

Mai detaliat despre blocuri

Faza construcție
Încă 2 blocuri în această etapă
Încă 2 blocuri
str. Fetești, 54, zona Ozana (Bloc 1)
7 etaje
În desfășurare
Necunoscut
Finalizat în 2021 tr. 4
În desfășurare

Schițe și prețuri în Optima Residence Pallady

Prețurile și disponibilitatea sunt valabile la data de 10 ianuarie 2024
2 camere
52.27–53.69 m2
de la ‍1 429 € +TVA / m2de la ‍74 900 € +TVA

Optima Residence Pallady pe hartă București

str. Fetești, 54, zona Theodor Pallady, sector 3, București

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiloc de joacă
🟧 Încălzirecentrala termica proprie marca Ferrolli
🟧 Liftfiecare bloc este dotat cu câte 2 lifturi
🟧 Mijloace de transportautobuz, tramvai, metrou
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr clădiri3
🟧 Parcaresubterană și supraterană
🟧 Regim inalțimeS+P+6E
🟧 Securitateacces securizat
🟧 Tip imobilblocuri apartamente
🟧 Total suprafata teren6146 mp
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din BCA

Despre apartamente

🟧 Finisajecomplet finisate
🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe52–89 m²

Despre ansamblu rezidențial

Localizare confortabilă

Complexul imobiliar „Optima Residence Pallady” este construit pe strada Fetești, la numărul 54, în zona Ozana din sectorul 4 al orașului București.

În imediata apropiere de casele locative funcționează: Grădinița Nr. 160, se află centrul distractiv pentru copii „Children’s Park”, este Grădinița YUPI, Grădinița Nr. 211, Școala Gimnazială Nr. 20, Școala Gimnazială Nr. 82, Școala Gimnazială Nr. 116. Școala gimnazială Nr. 92 și colegiul Tehnic „Costin D. Nenițescu”. Pentru cumpărături lângă complex se află supermarketurile: „Mega Image”, LIDL și Penny Market. O distanță de până la 2,1 km – 2,7 km este de parcurs până la hipermarketurile: Auchan, Jumbo și magazinele: Decathlon, Dedeman, KIKA; JYSK și IKEA. În zona de amplasare a complexului de locuințe se află bănci, este sectorul de Poliție Nr. 13, sunt farmacii, funcționează săli sportive și sunt saloane de înfrumusețare. Se află stații pentru mijloace de transport în comun cu linii de autobuz și tramvai. Iar până la Stația de metrou 1 Decembrie 1918 sunt de parcurs circa 900 de metri, unde se ajunge în cel mult 10 – 12 minte pietonal. Distanța până în centrul capitalei este de 7,7 km, Gara de Nord se află la 11,4 km, Aeroportul Internațional „Henri Coandă” este la 29 km și sunt 16 km până la Aeroportul Internațional „Aurel Vlaicu”.

Informații generale despre proiectul imobiliar

Proiectul rezidențial „Optima Residence Pallady” este prezentat cu 3 clădiri de apartamente cu regimuri egale de înălțime, fiecare cu câte un Subsol plus Parter și plus 6 Etaje. Sistemul constructiv al imobilelor este de o calitate înaltă realizat și imobilele au o structură de rezistență durabilă formată din cadre din beton armat și închideri exterioară din cărămidă termo eficientă cu grosimea de 25 cm de tip Porotherm cu toate compartimentările interioare din blocuri BCA Ytong eficiente termic și fonic. Toți pereții exteriori perimetrali ai imobilelor sunt placați fiabil cu termo sistem. Sunt instalate câte 2 ascensoare de ultimă generație pentru fiecare scară locativă

Pentru copiii locatarilor în incinta complexului rezidențial este amenajat colorat un loc de joacă cu echipamente moderne și sigure. Sunt plantate spații verzi și sunt asfaltate alei pietonale.

Clădirile de apartamente sunt construite cu subsol continuu pentru a găzdui cât mai multe locuri de parcare subterane, acestea sunt prezentate în două variante, dar și în curtea complexului rezidențial există organizate și multe locuri de parcare supraterane. Accesul către complexul de locuințe se face prin străzi asfaltate și nocturn iluminate.

Apartamente perfect proiectate și complet finisate

Complexul de locuințe „Optima Residence Pallady” prezintă unități locative cu scheme logic gândite cu 2 și 3 camere decomandate și cu bucătării închise. Suprafețele utile ale locuințelor sunt cuprinse între 52 mp și 89 mp. Apartamentele situate la parterul caselor beneficiază de grădini private, iar proprietățile locative poziționate la etaje dispun de balcoane deschise, finisate și echipate cu balustrade din fier.

Toate tavanele și toți pereții interiori ai apartamentelor sunt calitativ prelucrați cu tencuială mecanizată și sunt finisați cu gleturi speciale alese de la producători consacrați, iar materialele pentru placarea pardoselilor (gresia și parchetul) sunt oferite cu modele la alegerea cumpărătorilor, ca și faianța din băi și bucătării. Culoarea și modelele ușilor de interior la fel sunt prezentate la alegerea viitorilor locatari. Ușa de acces este instalată și este din metal. Camerele de baie sunt complet echipate și utilate și au instalate obiecte sanitare calitative. Este prevăzută câte o centrală termică proprie Ferroli pentru fiecare unitate locativă. Toate blocurile de apartamente au branșament la sistemul de canalizare orășenesc și sunt racordate la utilitățile generale ale orașului de la furnizorii: Enel, Distrigaz/Engie și Apa Nova. Și în toate apartamentele sunt instalate contoare de gaz, curent electric și apometre.

Contactele Dezvoltatorului și alte informații utile despre apartamentele noi sunt afișate pe pagina web a complexului locativ „Optima Residence Pallady”.

Mai multe detalii despre acest complex
Abonați-vă la actualizările pentru acest complex rezidențial
Vă vom trimite un mesaj imediat ce actualizăm prețurile, starea sau stadiul construcției, adăugăm planuri sau includem alte informații utile despre acest imobil.
V-a plăcut Optima Residence Pallady?
Adaugă la favorite pentru a nu-l pierde sau trimite un link cuiva care vă ajută în alegerea
Acest proiect mai este numit și Optima Residence.

Unde se află Optima Residence Pallady?

str. Fetești, 54, zona Theodor Pallady, sector 3, București.

Ce apartamente sunt disponibile spre vânzare în Optima Residence Pallady din București?

Se oferă spre vânzare 2 camere.

Cât costă m² în Optima Residence Pallady?

M² în acest complex costă de la ‍1 429 € +TVA.

Termen de finalizare Optima Residence Pallady?

Bloc 1, Bloc 2, Bloc 3 – finalizat.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC