Previzualizare foto – fotografie originală aici

Optima Residence Pallady
în București

Prețul / m2
de la ‍1 267 € +TVA
Dezvoltator
Adresa
str. Fetești, 54, zona Ozana, Sector 3, București

Mai detaliat despre blocuri

Etapă construcție
Încă 2 blocuri în această etapă
Încă 2 blocuri
Bloc 1
7 etaje
Sunt locuințe la vânzare
Necunoscut
Finalizat in 4 tr. 2021

Schițe și prețuri în Optima Residence Pallady

Prețurile și disponibilitate sunt actuale la 6 octombrie 2022
2 camere52.43–64.17 m2de la ‍1 426 € +TVA / m2de la ‍74 900 € +TVA
3 camere78.56–89.04 m2de la ‍1 267 € +TVA / m2de la ‍99 500 € +TVA

Optima Residence Pallady pe hartă București

str. Fetești, 54, zona Ozana, Sector 3, București

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Facilităţiloc de joacă
🟧 Încălzirecentrala termica proprie marca Ferrolli
🟧 Liftfiecare bloc este dotat cu câte 2 lifturi
🟧 Mijloace de transportautobuz, tramvai, metrou
🟧 Număr clădiri3
🟧 Parcaresubterană și supraterană
🟧 Regim inalțimeS+P+6E
🟧 Tip imobilblocuri apartamente
🟧 Ziduricompartimentări interioare din BCA

Despre apartamente

🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața apartamente52–89 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Localizare confortabilă

Complexul imobiliar „Optima Residence Pallady” este construit pe strada Fetești, la numărul 54, în zona Ozana din sectorul 4 al orașului București.

În imediata apropiere de casele locative funcționează: Grădinița Nr. 160, se află centrul distractiv pentru copii „Children’s Park”, este Grădinița YUPI, Grădinița Nr. 211, Școala Gimnazială Nr. 20, Școala Gimnazială Nr. 82, Școala Gimnazială Nr. 116. Școala gimnazială Nr. 92 și colegiul Tehnic „Costin D. Nenițescu”. Pentru cumpărături lângă complex se află supermarketurile: „Mega Image”, LIDL și Penny Market. O distanță de până la 2,1 km – 2,7 km este de parcurs până la hipermarketurile: Auchan, Jumbo și magazinele: Decathlon, Dedeman, KIKA; JYSK și IKEA. În zona de amplasare a complexului de locuințe se află bănci, este sectorul de Poliție Nr. 13, sunt farmacii, funcționează săli sportive și sunt saloane de înfrumusețare. Se află stații pentru mijloace de transport în comun cu linii de autobuz și tramvai. Iar până la Stația de metrou 1 Decembrie 1918 sunt de parcurs circa 900 de metri, unde se ajunge în cel mult 10 – 12 minte pietonal. Distanța până în centrul capitalei este de 7,7 km, Gara de Nord se află la 11,4 km, Aeroportul Internațional „Henri Coandă” este la 29 km și sunt 16 km până la Aeroportul Internațional „Aurel Vlaicu”.

Informații generale despre proiectul imobiliar

Proiectul rezidențial „Optima Residence Pallady” este prezentat cu 3 clădiri de apartamente cu regimuri egale de înălțime, fiecare cu câte un Subsol plus Parter și plus 6 Etaje. Sistemul constructiv al imobilelor este de o calitate înaltă realizat și imobilele au o structură de rezistență durabilă formată din cadre din beton armat și închideri exterioară din cărămidă termo eficientă cu grosimea de 25 cm de tip Porotherm cu toate compartimentările interioare din blocuri BCA Ytong eficiente termic și fonic. Toți pereții exteriori perimetrali ai imobilelor sunt placați fiabil cu termo sistem. Sunt instalate câte 2 ascensoare de ultimă generație pentru fiecare scară locativă

Pentru copiii locatarilor în incinta complexului rezidențial este amenajat colorat un loc de joacă cu echipamente moderne și sigure. Sunt plantate spații verzi și sunt asfaltate alei pietonale.

Clădirile de apartamente sunt construite cu subsol continuu pentru a găzdui cât mai multe locuri de parcare subterane, acestea sunt prezentate în două variante, dar și în curtea complexului rezidențial există organizate și multe locuri de parcare supraterane. Accesul către complexul de locuințe se face prin străzi asfaltate și nocturn iluminate.

Apartamente perfect proiectate și complet finisate

Complexul de locuințe „Optima Residence Pallady” prezintă unități locative cu scheme logic gândite cu 2 și 3 camere decomandate și cu bucătării închise. Suprafețele utile ale locuințelor sunt cuprinse între 52 mp și 89 mp. Apartamentele situate la parterul caselor beneficiază de grădini private, iar proprietățile locative poziționate la etaje dispun de balcoane deschise, finisate și echipate cu balustrade din fier.

Toate tavanele și toți pereții interiori ai apartamentelor sunt calitativ prelucrați cu tencuială mecanizată și sunt finisați cu gleturi speciale alese de la producători consacrați, iar materialele pentru placarea pardoselilor (gresia și parchetul) sunt oferite cu modele la alegerea cumpărătorilor, ca și faianța din băi și bucătării. Culoarea și modelele ușilor de interior la fel sunt prezentate la alegerea viitorilor locatari. Ușa de acces este instalată și este din metal. Camerele de baie sunt complet echipate și utilate și au instalate obiecte sanitare calitative. Este prevăzută câte o centrală termică proprie Ferroli pentru fiecare unitate locativă. Toate blocurile de apartamente au branșament la sistemul de canalizare orășenesc și sunt racordate la utilitățile generale ale orașului de la furnizorii: Enel, Distrigaz/Engie și Apa Nova. Și în toate apartamentele sunt instalate contoare de gaz, curent electric și apometre.

Contactele Dezvoltatorului și alte informații utile despre apartamentele noi sunt afișate pe pagina web a complexului locativ „Optima Residence Pallady”.

Alte surse despre acest Complex

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex
Urmăriți actualizările din acest Complex. Noi vă vom trimite mail când se vor actualiza prețurile, evoluția construcției sau când vom adăuga noi informații despre acest Complex Rezidențial.
Email

Pune o întrebare despre complexul rezidențial Optima Residence Pallady

Întrebarea ta.
Conectați-vă pentru completarea datelor de contact
Mesaj
Obțineți prin e-mail noutăți despre acest complex rezidențial
Făcând click pe "Trimite", ești de acord cu prelucrarea datelor personale
Numele dvs.
Email
Numărul de telefon
Îți place Complexul Rezidențial Optima Residence Pallady?
Adăugă la favorite pentru a nu pierde sau trimite link-ul către persoana care vă va ajută în alegerea locuinței
De asemenea Complexul Locativ numesc Optima Residence.

Unde se afla Optima Residence Pallady?

str. Fetești, 54, zona Ozana, Sector 3, București.

Care apartamente sunt disponibile spre vânzare în Optima Residence Pallady în București?

Se oferă spre vânzare 2 camere, 3 camere.

Cât costă metru pătrat în Optima Residence Pallady?

Metru pătrat în acest complex costă de la ‍1 267 € +TVA.

Termen de finalizare Optima Residence Pallady?

Bloc 1, Bloc 2, Bloc 3 – construit.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC