Previzualizare foto – fotografie originală aici

Catedral Residence
în București

Prețul / m2
de la ‍1 573 € +TVA
Adresa
str. Gheorghieni, 34, zona Uranus, Sector 5, București

Mai detaliat despre blocuri

Etapă construcție
Încă 3 blocuri în această etapă
Încă 3 blocuri
Tronson 1
4 etaje
Sunt locuințe la vânzare
Necunoscut
Finalizat in 1 tr. 2021

Schițe și prețuri în Catedral Residence

Prețurile și disponibilitate sunt actuale la 6 februarie 2023
1 camere39.48–50.41 m2de la ‍2 074 € +TVA / m2de la ‍81 900 € +TVA
2 camere61.73–143 m2de la ‍2 071 € +TVA / m2de la ‍127 900 € +TVA
3 camere87.75–111.65 m2de la ‍1 901 € +TVA / m2de la ‍166 900 € +TVA
Duplex-uri79.55–276.31 m2de la ‍1 573 € +TVA / m2de la ‍238 900 € +TVA

Catedral Residence pe hartă București

str. Gheorghieni, 34, zona Uranus, Sector 5, București

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Încălzirecentrală termică în condensație marca VAILLANT, încălzire în pardoseală
🟧 Liftascensor marca Schindler 3300
🟧 Mijloace de transportautobuz, tramvai
🟧 Număr apartamente91
🟧 Număr clădiri4
🟧 Parcaresubterană și supraterană
🟧 Regim inalțimeD+P+3E+M
🟧 Securitatevideointerfon marca Electra Smart
🟧 Tip imobilbloc locuințe

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisat complet cu finisaje la alegere
🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere, 4‑camere, 5‑camere
🟧 Suprafața locuințe61–257 mp utili

Informații despre Ansamblul rezidențial

Localizare

Complexul de locuințe „Catedral Residence” se află localizat pe strada Gheorghieni, la numărul, 34, în sectorul 5 din orașul București.

Locuințele noi sunt localizate la distanțe accesibile către o mulțime de puncte de interes, către instituții educaționale, către organizații medicale, centre comerciale, parcuri și zone de recreere.

În apropiere de locuințe se găsesc stații de autobuz și tramvai și accesul către punctele cheie din București este rapid și ușor. O distanță de circa 3 km este de parcurs de la blocurile locative „Catedral Residence” până în centrul capitalei. Distanța până la Gara de Nord din București este de 4,3 km, sunt de parcurs 19 km până la Aeroportul „Henri Coandă” și 13,5 km până la Aeroportul „Aurel Vlaicu”.

Prezentarea complexului

Complexul imobiliar „Catedral Residence” se formează din 3 corpuri de imobil cu un o înălțime de Demisol plus Parter plus 3 Etaje locative și o Mansardă.

Toate imobilele sunt construite calitativ, cu o mare atenție la detalii și la realizarea complexului au fost implementate idei de design inovative, tehnologii de ultimă generație și materiale de construcții de un grad înalt de durabilitate și calitate. Blocurile rezidențiale dispun de un grad sporit de rezistență seismică la cutremure de până la 8 - 8,5 grade pe scara Richter. Clădirile locative sunt construite cu o structură pe cadre (stâlpi și planșee) din beton armat și au toate închiderile exterioare și interioare compuse din zidărie din cărămidă și cu acoperișuri de tip șarpantă placat cu tablă fălțuită. Sistemul de izolare termică exterioară a imobilelor este format din polistiren EPS 80 de 100 mm grosime și vată bazaltică între nivele. Locuințele sunt asigurate cu multă căldură și liniște inclusiv și datorită ferestrelor calitative instalate. Toată tâmplăria exterioară are profil PVC Salamander Bluevolution 82 de o adâncime constructivă de 82 mm și 6 camere termice, cu geam termopan și sticlă clară cu acoperire low-e și cu feronerie Roto NT. Fiecare imobil are instalat câte un ascensor modern și sigur, de calitate elvețiană verificată în timp, de la firma cu nume Schindler, model 3300, cu capacitatea de transportare a 8 pasageri cu greutatea totală de maxim 625 kg. Lifturile sunt confortabile, au cabine mari și funcționează foarte liniștit fără a afecta liniștea locatarilor.

Accesul în incinta complexului rezidențial este securizat și locatarii au posibilitatea de a controla vizitatorii prin intermediul video interfonului instalat Electra Smart.

Pentru parcarea transportului personal al locatarilor și oaspeților în incinta complexului rezidențial sunt organizate locuri de parcare subterane și supraterane.

Apartamente

În blocurile locative „Catedral Residence” sunt dezvoltate în total 91 de unități locative și la alegerea cumpărătorilor sunt oferite: garsoniere, apartamente cu 2 și 3 camere și locuințe de tip – Duplex cu suprafețele cuprinse între 61 mp și 257 mp.

Fiecare unitate locativă se predă în folosință viitorilor locatari în versiune de finisare – „la cheie”, complet utilată și la maxim finisată. În plus există posibilitatea de personalizare a locuințelor și cumpărătorii pot alegere modelele finisajelor interioare în conformitate cu gusturile și nevoile sale. O gamă largă de modele de parchet este oferită la alegere și parchetul este de la firmele Egger și Krono. Plăcile ceramice sunt prezentate de la firma italiană Marazzi și obiectele sanitare instalate în camerele de baie sunt de la Ideal Standard Ceraline. Tavanele și pereții sunt nivelați, tencuiți și cu alb vopsiți. Toate ușile interioare (în câteva culori) și ușa de acces (din metal) sunt prezentate de la firma PINUM. În apartamente este instalat tot aparatajul electric și acesta este de firma Btcino Classia. Locuințele dispun de proprii centrale termice cu funcționare în condensații (pe gaze), de marca Vaillant și sistemul de încălzire este instalat prin pardoseală cu echipaje de la firma Uponor Confort.

Pentru mai multe detalii despre apartamentele ideale, vă rugăm să treceți direct pe site-ul web al complexului de locuințe „Catedral Residence”.

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex
Urmăriți actualizările din acest Complex. Noi vă vom trimite mail când se vor actualiza prețurile, evoluția construcției sau când vom adăuga noi informații despre acest Complex Rezidențial.
Email

Pune o întrebare despre complexul rezidențial Catedral Residence

Întrebarea ta.
Conectați-vă pentru completarea datelor de contact
Mesaj
Obțineți prin e-mail noutăți despre acest complex rezidențial
Făcând click pe "Trimite", ești de acord cu prelucrarea datelor personale
Numele dvs.
Email
Numărul de telefon
Îți place Complexul Rezidențial Catedral Residence?
Adăugă la favorite pentru a nu pierde sau trimite link-ul către persoana care vă va ajută în alegerea locuinței

Unde se afla Catedral Residence?

str. Gheorghieni, 34, zona Uranus, Sector 5, București.

Care apartamente sunt disponibile spre vânzare în Catedral Residence în București?

Se oferă spre vânzare 1 camere, 2 camere, 3 camere, duplex-uri.

Cât costă metru pătrat în Catedral Residence?

Metru pătrat în acest complex costă de la ‍1 573 € +TVA.

Termen de finalizare Catedral Residence?

Tronson 1, Tronson 2, Tronson 2A, Tronson 1A – construit.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC