Apartamente noi în Galați — 6 obiecte

Apartamente noi, blocuri noi, case, vile de vanzare direct de la dezvoltator
Oraș
Arad
7 ansambluri
Bacău
4 ansambluri
Baia Mare
1 ansamblu
Botoșani
2 ansambluri
Brașov
49 ansambluri
București
350 ansambluri
Cluj-Napoca
35 ansambluri
Constanța
94 ansambluri
Craiova
8 ansambluri
Galați
6 ansambluri
Giurgiu
3 ansambluri
Iași
81 ansambluri
Miercurea Ciuc
2 ansambluri
Oradea
7 ansambluri
Pitești
8 ansambluri
Ploiești
6 ansambluri
Sibiu
9 ansambluri
Slatina
3 ansambluri
Suceava
5 ansambluri
Târgoviște
1 ansamblu
Târgu Mureș
1 ansamblu
Timișoara
36 ansambluri
Prețul pentru m2
663
1 100
663 1 100
Camere
0 ansambluri
2 ansambluri
3 ansambluri
1 ansamblu
1 obiect
Finisarea construcției
Parcare
5 ansambluri
4 ansambluri
0 ansambluri
Tip imobil
4 ansambluri
1 ansamblu
Încălzire
3 ansambluri
1 ansamblu
Mijloace de transport
0 ansambluri
0 ansambluri
6 ansambluri
Structură rezistență
6 ansambluri
1 ansamblu
3 ansambluri

Ansambluri rezidențiale în Galați

Galați este oraș cu port pe Dunăre care are o populație de aproximativ 250.000 de locuitori. Orașul se află plasat în apropierea frontierei triple cu Republica Moldova și Ucraina, astfel că dezvoltatorii imobiliari nu au ezitat să investească în ansambluri rezidențiale în Galați.

Constructorii s-au axat pe oferirea unor serii de beneficii specifice locuințelor noi, atunci când au realizat proiectele de ansambluri rezidențiale din Galați. Printre acestea se numără și plasarea în zone strategice, aflate în apropierea de puncte de interes, centru orașului, magazine, mijloace de transport în comun etc. Disponibile cu 1,2 sau 3 camere, apartamente noi din Galați sunt dotate cu centrală termică proprie, aer condiționat, sistem individual de contorizare apă, gaz și curent, instalații sanitare și finisaje realizate din materiale de calitate superioară. Pentru a veni în sprijinul familiilor care au și autoturism, constructorii au realizat parcări, dar și parcuri în care copiii pot să se joace în siguranță. Totodată, pentru a asigura siguranța locatarilor, noile ansambluri rezidențiale din Galați au sisteme de supraveghere video.

Pentru a facilita plata unei locuințe din cadrul noilor ansambluri rezidențiale, dezvoltatorii imobiliari din Galați oferă posibilitatea de a efectua plata în diverse moduri: plata integrală, credit imobiliar, credit ipotecar, credit Prima Casă sau chiar și rate la dezvoltator (ofertă disponibilă doar la unii dezvoltatori imobiliari).

Pe Korter.ro vei găsi câte o pagină de prezentare chiar și pentru cele mai noi ansambluri rezidențiale din Galați și vei putea afla detalii tehnice și informații despre structura imobilelor, precum și locuințele disponibile și oferta de prețuri.

Cine construiește ansambluri rezidențiale în Galați?

Piața imobiliară din Galați nu abundă în apartamente noi precum în orașele mai mari, însă chiar și așa locuințele noi sunt la mare căutare. Star Beton, Belvedere Green Homes și Jade Group sunt doar câțiva dintre dezvoltatorii imobiliari ce au construit ansambluri rezidențiale noi în Galați. 

Care sunt cele mai căutate cartiere din Galați? 

Zona centrală din Galați este cea mai căutată și înregistrează și prețurile cele mai mari. Pe lângă aceasta, clienții caută apartamente în cartiere precum Mazepa I și II, Siderurgiștilor Vest, Frimu, Dunărea, Micro 17 și 21. 

Cum găsesc apartamente noi ieftine în Galați? 

În cazul în care dorești să achiziționezi un apartament într-un din cartierele de top din Galați, îți recomandăm să analizezi piața cu atenție. În cazul apartamentelor noi, dezvoltatorii imobiliari oferă constant oferte și promoții limitate ce îți pot aduce o reducere de preț consistentă. 

Care sunt cele mai căutate apartamente noi? 

Pe primul loc în topul preferințelor gălățenilor se află apartamentele cu două camere. Acestea sunt urmate de apartamente cu o cameră, de garsoniere, iar apoi de cele cu 3 camere. 

 

Preț mediu ansambluri rezidențiale

Alte orașe

LOCALITATEAPREȚ LUNAR MEDIU
București1 124 /m2
Timișoara1 248 /m2
Brașov1 002 /m2
Constanța1 097 /m2

Preț de la min până max apartamente

Alte orașe

LOCALITATEAPREȚURI APARTAMENTE
București19 9001 200 000
Timișoara44 400316 834
Brașov30 190574 557
Constanța24 5111 200 000