Prețul pentru m2

Finisarea construcției

Alegeți numărul camerelor în apartament

Complexuri rezidențiale în Galați, apartamente noi — 4 obiecte

Blocuri noi, apartamente noi, case, vile de vanzare de la dezvoltator

Ansambluri rezidențiale în Galați

Galați este oraș cu port pe Dunăre care are o populație de aproximativ 250.000 de locuitori. Orașul se află plasat în aproprierea frontierei triple cu Republica Moldova și Ucraina, astfel că dezvoltatorii imobiliari nu au ezitat să investească în ansambluri rezidențiale în Galați.

Constructorii s-au axat pe oferirea unor serii de beneficii specifice locuințelor noi, atunci când au realizat proiectele de ansambluri rezidențiale din Galați. Printre acestea se numără și plasarea în zone strategice, aflate în apropierea de puncte de interes, centru orașului, magazine, mijloace de transport în comun etc. Disponibile cu 1,2 sau 3 camere, locuințele noi din Galați sunt dotate cu centrală termică proprie, aer condiționat, sistem individual de contorizare apă, gaz și curent, instalații sanitare și finisaje realizate din materiale de calitate superioară. Pentru a veni în sprijinul familiilor care au și autoturism, constrocturii au realizat parcări, dar și parcuri în care copiii pot să se joace în siguranță. Totodată, pentru a asigura siguranța locatarilor, noile ansambluri rezidențiale din Galați au sisteme de supraveghere video.

Pentru a facilita plata unei locuințe din cadrul noilor ansambluri rezidențiale, dezvoltatorii imobiliari din Galați oferă posibilitatea de a efectua plata în diverse moduri: plata integrală, credit imobiliar, credit ipotecar, credit Prima Casă sau chiar și rate la dezvoltator (ofertă disponibilă doar la unii dezvoltatori imobiliari).

Pe Korter.ro vei găsi câte o pagină de prezentare chiar și pentru cele mai noi ansambluri rezidențiale din Galați și vei putea afla detalii tehnice și informații despre structura imobilelor, precum și locuințele disponibile și oferta de prețuri.

Alte orașe

LocalitateaPreț lunar mediu
București1 216 /m2
Timișoara1 131 /m2
Brașov921 /m2