Apartamente noi în Craiova

Apartamente, blocuri noi de vânzare direct de la dezvoltator
5 ansambluri

Ansambluri rezidențiale în Craiova

Municipiu de reședință a județului Dolj, Craiova este al șaselea oraș ca mărime din România. Cu o populație de peste 250.000 de locuitori, orașul este atractiv din punct de vedere al investițiilor în domeniul imobiliar. Drept urmare, constructorii au realizat noi ansambluri rezidențiale pentru satisface cerințele pieței imobiliare din Craiova.

La fel ca și în alte orașe, apartamente noi cu două camere sunt printre cele mai căutate. Cu toate acestea, ansamblurile rezidențiale din Craiova au în ofertă și locuințe cu 1 sau cu 3 camere. Cu suprafețe cuprinse între 45 mp și peste 100 mp, acestea oferă confortul necesar pentru persoanele singure, dar și pentru familii. Pe lângă o compartimentare inteligentă pentru a beneficia de tot spațiul, constructorii oferă și alte beneficii: locuri de parcare, utilități publice și chiar posibilitatea de a personaliza finisările locuinței după preferințele fiecărui cumpărător.

Pentru a facilita plata unei locuințe din cadrul noilor ansambluri rezidențiale, dezvoltatorii imobiliari din Craiova oferă posibilitatea de a efectua plata în diverse moduri: plata integrală, credit imobiliar, credit ipotecar, credit Prima Casă sau chiar și rate la dezvoltator (ofertă disponibilă doar la unii dezvoltatori imobiliari).

Pe Korter.ro vei găsi câte o pagină de prezentare chiar și pentru cele mai noi ansambluri rezidențiale din Craiova și vei putea afla detalii tehnice și informații despre structura imobilelor, precum și locuințele disponibile și oferta de prețuri.

Unde se găsesc cele mai ieftine apartamente noi din Craiova? 

Pe lângă zona centrală și ultracentrală, cele mai apreciate cartiere din Craiova sunt: Siloz, Sarari și Craiovița Nouă. La polul opus se situează Nisipului și Plaiul Vulcănești. În cadrul acestora din urmă pot fi găsite și cele mai ieftine locuințe din Craiova. 

Unde sunt construite cele mai noi ansambluri rezidențiale în Craiova? 

În general, dezvoltatorii imobiliari caută zone cât mai bine poziționate față de mijloace de transport în comun, unități școlare și magazine. Zona centrală, Banu Mărăcine, Rovine și Viitorul sunt doar câteva dintre locațiile din Craiova în care sunt ansambluri rezidențiale noi. 

De ce sunt mai avantajoase apartamente noi? 

Ansamblurile rezidențiale noi vin cu o serie de avantaje pentru locatari. Pe lângă faptul că toate utilitățile și instalațiile sunt noi, dezvoltatorii imobiliari amenajează și locuri de parcare, spații verzi și locuri de joacă pentru copii. Mai mult, majoritatea ansamblurilor rezidențiale noi au sisteme de supraveghere sau chiar și pază pentru a asigura liniștea și siguranța locatarilor. 

Cine construiește ansambluri rezidențiale noi în Craiova? 

Printre dezvoltatorii imobiliari care investesc în construcția unor ansambluri imobiliare noi se numără: Visio Construction, Alternative Eco Energy, Eden Residence, Happy Residence, Maiacasa etc.