Previzualizare foto – fotografie originală aici
    Ansambluri rezidenţiale București

Avangarde City 2
în Chiajna

Apartamente
de la ‍32 900 €
Prețul / m2
de la ‍755 €
Dezvoltător
Adresă
str. Tineretului, 17, zona Roșu, Chiajna, Ilfov

Mai detaliat despre blocuri

Blocurile 1-4,6,8-10
Încă 8 blocuri în această etapă
Încă 8 blocuri
str. Tineretului, 17 (Bloc 1)
8 etaje
În desfășurare
Necunoscut
Necunoscut
În desfășurare
Blocurile 5,7
Încă 2 blocuri în această etapă
Încă 2 blocuri
str. Tineretului, 17 (Bloc 5 (scara a))
8 etaje
În desfășurare
Necunoscut
Finalizat în 2020 tr. 1
În desfășurare
Faza construcție
str. Tineretului, 17, zona Roșu, Chiajna, Ilfov (Bloc 11)
8 etaje
În desfășurare
Necunoscut
Necunoscut
În desfășurare

Schițe și prețuri în Avangarde City 2

Prețurile și disponibilitatea sunt valabile la data de 11 ianuarie 2024
1 camere
42 m2
de la ‍783 € / m2de la ‍32 900 €
2 camere
58–76 m2
de la ‍775 € / m2de la ‍48 900 €
3 camere
74–82 m2
de la ‍755 € / m2de la ‍55 900 €

Avangarde City 2 pe hartă Chiajna

str. Tineretului, 17, zona Roșu, Chiajna, Ilfov

Plata în rate la Avangarde City 2

Noua Casă (Prima casă)

Disponibil

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit imobiliar

Disponibil

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit imobiliar. Pentru a primi informații cu privire la condițiile ce trebuie îndeplinite și pașii care trebuie urmați pentru a realiza achiziția locuinței tale prin credit ipotecar - lăsați un mesaj.

Ipoteca în Avangarde City 2

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetfibra optica
🟧 Amenajare strazi asfaltate, betonate
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiinterfon, supermarket, spații comerciale
🟧 Încălzirecentrala proprie
🟧 Lift2 lifturi
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnu
🟧 Număr apartamente1200
🟧 Număr clădiri10
🟧 Parcareterestră
🟧 Regim inalțime D+P+7E
🟧 Securitateacces interfon
🟧 Tip imobilblocuri locuințe
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajela cheie
🟧 Număr cameregarsoniere, 2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe40–82 m²

Despre ansamblu rezidențial

Poziționat în zona rezidențială Militari - Roșu

În partea de Vest a orașului București, pe strada Tineretului, la numărul 17, în satul Roșu din comuna Chiajna a județului Ilfov se află dezvoltat complexul rezidențial „Avangarde City 2”. În proximitatea complexului locativ sunt grădinițe, școli, săli sportive, parcuri, saloane de înfrumusețare, farmacii, funcționează sucursale bancare, sunt cafenele, restaurante și fast food-urile KFC și McDonald’s, sunt marketurile LIDL, Profi, Penny și Mega Image. La 600 de metri față de apartamentele noi se află centrul comercial Militari, este hipermarketul Auchan, sunt magazinele Metro, JYSK, Decathlon și Praktiker. Sunt de parcurs doar 350 de metri de la complexul de locuințe „Avangarde City 2” până la centrul educațional preșcolar „Kids Club”, sunt 1,5 km până la Grădinița „Casa Montessori” și Colegiul Tehnic ”Iuliu Maniu” și 1,9 km până la Liceul „Petru Poni”.

Lângă complexul rezidențial sunt stații de mijloace de transport în comun și circulă autobuse și maxi taxi și de la locuințele noi până la stația de Metrou Preciziei sunt de parcurs 1,9 km. Până în centrul capitalei este de parcurs o distanță de 11,6 km, până la Gara de Nord din București sunt 9,1 km, Aeroportul „Henri Coandă” se află la 22,3 km și sunt 18,6 km până la Aeroportul „Aurel Vlaicu”.

Prezentarea complexului rezidențial

Ansamblul de locuințe „Avangarde City 2” este dezvoltat pe un teren generos cu suprafața generală de 35 000 mp și este compus din 11 imobile moderne și atractive. Aspectul blocurilor locative este egal ca și regimul de înălțime cu câte un Demisol plus Parter și plus 7 Etaje pentru fiecare corp de imobil. Blocurile de locuințe sunt construite cu o mare răspundere în conformitate cu toate normele și cerințele în vigoare și dispun de un grad sporit de rezistență seismică, sunt eficiente din punct de vedre termic și fonic. La construcția clădirilor sunt utilizate cele mai performante tehnologii, materiale calitative și idei de design moderne. Structura de rezistență a clădirilor de apartamente este bazată pe carcase din cadre din beton armat cu toate închiderile exterioare și toți pereții interiori zidiți din cărămidă. Ferestrele instalate la blocuri dispun de profil PVC și au geam termopan. Fațadele imobilelor sunt izolate termic și sunt finisate cu tencuială decorativă, aplicată într-o combinație excepțională a culorilor albe, gri și cu stropi vișinii, ce prezintă casele într-un stil elegant și modern. Pentru fiecare imobil sunt prevăzute câte 2 ascensoare electrice, de ultimă generație cu funcționare rapidă, sigură și silențioasă. În incinta complexului de locuințe „Avangarde City 2” sunt prevăzute diverse spații comerciale, funcționează un supermarket și în curte sunt amenajate locuri securizate pentru joaca copiilor. Accesul în incinta locuințelor este controlat și se face prin sistem cu videointerfon.

Complexul rezidențial dispune de servicii de administrare și salubritate și are organizate toate locurile de parcare – supraterane.

Suprafețele apartamentelor și utilitățile acestora

Proiectul rezidențial „Avangarde City 2” este prevăzut cu un total de 2500 de unități locative. Garsonierele drăguțe au suprafețele cuprinse între 31 mp și 42 mp. Apartamente cu două camere au spații funcționale cu mărimea de 49 mp și 70 mp și locuințele primitoare cu trei camere au suprafețele de la 64 mp până la 82 mp. Locuințele beneficiază de scheme decomandate și semidecomandate, sunt inteligent compartimentate și dispun de balcoane cochete. Toate apartamentele se vând la maxim finisate și se predau în folosință - la cheie, cu toate instalațiile termice, electrice și sanitare instalate. Sistemul termic este prevăzut individual pentru fiecare proprietate locativă și în locuințe sunt instalate centrale termice proprii. În exploatare imobilele se predau cu racordare la apă, canal, gaz, curent electric și fiecare proprietate locativă se contorizează separat și are instalat contor electric, contor de gaz și apometre.

Pentru vizionări și mai multe detalii suplimentare despre apartamentele noi, vă rugăm să treceți de pe site-ul nostru direct pe pagina web a complexului rezidențial „Avangarde City 2”.

Mai multe detalii despre acest complex
Abonați-vă la actualizările pentru acest complex rezidențial
Vă vom trimite un mesaj imediat ce actualizăm prețurile, starea sau stadiul construcției, adăugăm planuri sau includem alte informații utile despre acest imobil.
V-a plăcut Avangarde City 2?
Adaugă la favorite pentru a nu-l pierde sau trimite un link cuiva care vă ajută în alegerea
Acest proiect mai este numit și Avangarde City, Avangarde Chiajna.

Ce apartamente sunt disponibile spre vânzare în Avangarde City 2 din Chiajna?

Se oferă spre vânzare 1 camere, 2 camere, 3 camere.

Cât costă m² în Avangarde City 2?

M² în acest complex costă de la ‍755 €.

Cum să cumpăr un apartament în Avangarde City 2 în Chiajna?

Modalități de plata în Avangarde City 2: Noua Casă (Prima casă), Credit imobiliar, Plata integrală.

Termen de finalizare Avangarde City 2?

  • Bloc 11 – în construcție
  • Bloc 1, Bloc 2, Bloc 3, Bloc 4, Bloc 5 (scara a), Bloc 6 (Scara a), Bloc 7, Bloc 8, Bloc 9, Bloc 10, Bloc 5 (Scara b), Bloc 6 (Scara b) – finalizat
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC