Previzualizare foto – fotografie originală aici

Avangarde City 2
în București

Prețul / m2
de la ‍755 €
Adresa
str. Tineretului, 17, zona Roșu, Chiajna, Ilfov

Mai detaliat despre blocuri

Blocurile 1-4,6,8-10
Încă 8 blocuri în această etapă
Încă 8 blocuri
str. Tineretului, 17 (Bloc 1)
8 etaje
Sunt locuințe la vânzare
Necunoscut
Necunoscut
Blocurile 5,7
Încă 2 blocuri în această etapă
Încă 2 blocuri
str. Tineretului, 17 (Bloc 5 (scara a))
8 etaje
Sunt locuințe la vânzare
Necunoscut
Finalizat in 1 tr. 2020
Etapă construcție
Bloc 11
8 etaje
Sunt locuințe la vânzare
Necunoscut
Necunoscut

Schițe și prețuri în Avangarde City 2

Prețurile și disponibilitate sunt actuale la 5 octombrie 2022
1 camerede la 42 m2de la ‍783 € / m2de la ‍32 900 €
2 camere57–76 m2de la ‍775 € / m2de la ‍48 900 €
3 camere74–82 m2de la ‍755 € / m2de la ‍55 900 €

Avangarde City 2 pe hartă București

str. Tineretului, 17, zona Roșu, Chiajna, Ilfov

Modalități de achiziție a unui apartament în Avangarde City 2

Noua Casă (Prima casă)

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit imobiliar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit imobiliar. Pentru a primi informații cu privire la condițiile ce trebuie îndeplinite și pașii care trebuie urmați pentru a realiza achiziția locuinței tale prin credit ipotecar - lăsați un mesaj.

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Facilităţiinterfon, supermarket, spații comerciale
🟧 Încălzirecentrala proprie
🟧 Lift2 lifturi
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Număr apartamente1200
🟧 Număr clădiri10
🟧 Parcareterestră
🟧 Regim inalțime D+P+7E
🟧 Tip imobilblocuri locuințe

Despre apartamente

🟧 Finisajela cheie
🟧 Număr cameregarsoniere, 2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața apartamente40–82 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Poziționat în zona rezidențială Militari - Roșu

În partea de Vest a orașului București, pe strada Tineretului, la numărul 17, în satul Roșu din comuna Chiajna a județului Ilfov se află dezvoltat complexul rezidențial „Avangarde City 2”. În proximitatea complexului locativ sunt grădinițe, școli, săli sportive, parcuri, saloane de înfrumusețare, farmacii, funcționează sucursale bancare, sunt cafenele, restaurante și fast food-urile KFC și McDonald’s, sunt marketurile LIDL, Profi, Penny și Mega Image. La 600 de metri față de apartamentele noi se află centrul comercial Militari, este hipermarketul Auchan, sunt magazinele Metro, JYSK, Decathlon și Praktiker. Sunt de parcurs doar 350 de metri de la complexul de locuințe „Avangarde City 2” până la centrul educațional preșcolar „Kids Club”, sunt 1,5 km până la Grădinița „Casa Montessori” și Colegiul Tehnic ”Iuliu Maniu” și 1,9 km până la Liceul „Petru Poni”.

Lângă complexul rezidențial sunt stații de mijloace de transport în comun și circulă autobuse și maxi taxi și de la locuințele noi până la stația de Metrou Preciziei sunt de parcurs 1,9 km. Până în centrul capitalei este de parcurs o distanță de 11,6 km, până la Gara de Nord din București sunt 9,1 km, Aeroportul „Henri Coandă” se află la 22,3 km și sunt 18,6 km până la Aeroportul „Aurel Vlaicu”.

Prezentarea complexului rezidențial

Ansamblul de locuințe „Avangarde City 2” este dezvoltat pe un teren generos cu suprafața generală de 35 000 mp și este compus din 11 imobile moderne și atractive. Aspectul blocurilor locative este egal ca și regimul de înălțime cu câte un Demisol plus Parter și plus 7 Etaje pentru fiecare corp de imobil. Blocurile de locuințe sunt construite cu o mare răspundere în conformitate cu toate normele și cerințele în vigoare și dispun de un grad sporit de rezistență seismică, sunt eficiente din punct de vedre termic și fonic. La construcția clădirilor sunt utilizate cele mai performante tehnologii, materiale calitative și idei de design moderne. Structura de rezistență a clădirilor de apartamente este bazată pe carcase din cadre din beton armat cu toate închiderile exterioare și toți pereții interiori zidiți din cărămidă. Ferestrele instalate la blocuri dispun de profil PVC și au geam termopan. Fațadele imobilelor sunt izolate termic și sunt finisate cu tencuială decorativă, aplicată într-o combinație excepțională a culorilor albe, gri și cu stropi vișinii, ce prezintă casele într-un stil elegant și modern. Pentru fiecare imobil sunt prevăzute câte 2 ascensoare electrice, de ultimă generație cu funcționare rapidă, sigură și silențioasă. În incinta complexului de locuințe „Avangarde City 2” sunt prevăzute diverse spații comerciale, funcționează un supermarket și în curte sunt amenajate locuri securizate pentru joaca copiilor. Accesul în incinta locuințelor este controlat și se face prin sistem cu videointerfon.

Complexul rezidențial dispune de servicii de administrare și salubritate și are organizate toate locurile de parcare – supraterane.

Suprafețele apartamentelor și utilitățile acestora

Proiectul rezidențial „Avangarde City 2” este prevăzut cu un total de 2500 de unități locative. Garsonierele drăguțe au suprafețele cuprinse între 31 mp și 42 mp. Apartamente cu două camere au spații funcționale cu mărimea de 49 mp și 70 mp și locuințele primitoare cu trei camere au suprafețele de la 64 mp până la 82 mp. Locuințele beneficiază de scheme decomandate și semidecomandate, sunt inteligent compartimentate și dispun de balcoane cochete. Toate apartamentele se vând la maxim finisate și se predau în folosință - la cheie, cu toate instalațiile termice, electrice și sanitare instalate. Sistemul termic este prevăzut individual pentru fiecare proprietate locativă și în locuințe sunt instalate centrale termice proprii. În exploatare imobilele se predau cu racordare la apă, canal, gaz, curent electric și fiecare proprietate locativă se contorizează separat și are instalat contor electric, contor de gaz și apometre.

Pentru vizionări și mai multe detalii suplimentare despre apartamentele noi, vă rugăm să treceți de pe site-ul nostru direct pe pagina web a complexului rezidențial „Avangarde City 2”.

Alte surse despre acest Complex

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex
Urmăriți actualizările din acest Complex. Noi vă vom trimite mail când se vor actualiza prețurile, evoluția construcției sau când vom adăuga noi informații despre acest Complex Rezidențial.
Email

Pune o întrebare despre complexul rezidențial Avangarde City 2

Întrebarea ta.
Conectați-vă pentru completarea datelor de contact
Mesaj
Obțineți prin e-mail noutăți despre acest complex rezidențial
Făcând click pe "Trimite", ești de acord cu prelucrarea datelor personale
Numele dvs.
Email
Numărul de telefon
Îți place Complexul Rezidențial Avangarde City 2?
Adăugă la favorite pentru a nu pierde sau trimite link-ul către persoana care vă va ajută în alegerea locuinței

Care apartamente sunt disponibile spre vânzare în Avangarde City 2 în București?

Se oferă spre vânzare 1 camere, 2 camere, 3 camere.

Cât costă metru pătrat în Avangarde City 2?

Metru pătrat în acest complex costă de la ‍755 €.

Cum as putea achizitiona un apartament în Avangarde City 2 în București?

Modalități de plata în Avangarde City 2: Noua Casă (Prima casă), Credit imobiliar, Plata integrală.

Termen de finalizare Avangarde City 2?

  • Bloc 11 – în stadiu de construcţie
  • Bloc 1, Bloc 2, Bloc 3, Bloc 4, Bloc 5 (scara a), Bloc 6 (Scara a), Bloc 7, Bloc 8, Bloc 9, Bloc 10, Bloc 5 (Scara b), Bloc 6 (Scara b) – construit
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC