Previzualizare foto – fotografie originală aici

Triama Residence
în București

Apartamente
de la ‍110 500 €
Prețul / m2
de la ‍1 777 € +TVA
pe ‍189 €
Dezvoltător
Adresă
str. Baia de Aramă, 6, zona Basarbia, Sector 2, București

Mai detaliat despre blocuri

Faza 3
str. Baia de Aramă, 6, București (Bloc 3)
12 etaje
În desfășurare
tr. 2 2023
Finalizare în 2024 tr. 4
În desfășurare
Faza 1
str. Baia de Aramă, 6, București (Bloc 1)
12 etaje
Indisponibil
tr. 4 2018
Finalizat în 2021 tr. 2
Indisponibil
Faza 2
str. Baia de Aramă, 6, București (Bloc 2)
12 etaje
Indisponibil
tr. 4 2021
Finalizat în 2022 tr. 4
Indisponibil

Schițe și prețuri în Triama Residence

Prețurile și disponibilitatea sunt valabile la data de 10 ianuarie 2024
2 camere
62.2–68.9 m2
de la ‍1 777 € +TVA / m2de la ‍110 500 € +TVA
3 camere
75.1–84.9 m2
de la ‍1 795 € +TVA / m2de la ‍134 800 € +TVA

Triama Residence pe hartă București

str. Baia de Aramă, 6, zona Basarbia, Sector 2, București

Plata în rate la Triama Residence

Noua Casă (Prima casă)

Disponibil

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit imobiliar

Disponibil

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit imobiliar. Pentru a primi informații cu privire la condițiile ce trebuie îndeplinite și pașii care trebuie urmați pentru a realiza achiziția locuinței tale prin credit ipotecar - lăsați un mesaj.

Ipoteca în Triama Residence

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetfibra optica
🟧 Amenajare strazi asfaltate, betonate
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiinterfon, la parterul blocului 1 se afla un supermarket Profi
🟧 Încălzireîn pardoseala
🟧 Lift câte 2 ascensoare cu capacitatea de 9 persoane pentru fiecare clădire
🟧 Mijloace de transportautobuz, tramvai, metrou
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamentepeste 200
🟧 Număr clădiri3
🟧 Parcaresubterană
🟧 Regim inalțimeS+P+11E
🟧 Securitateacces securizat
🟧 Tip imobilblocuri locuințe
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisate complet
🟧 Număr cameregarsoniere, 2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe47–127 m²

Despre ansamblu rezidențial

Amplasat lângă parcuri și zone de shopping

Ansamblul rezidențial „Triama Residence” este localizat in zona Bd. Basarbia, pe strada Baia de Aramă, la numărul 1, în sectorul 2 din orașul București.

În apropierea complexului rezidențial se află multe zone verzi, Arena Națională, centre comerciale și școli, Biblioteca Mitropolitană Liviu Rebreanu, Complexul Sportiv „Lia Manoliu”, Life Gym Club, club de tenis, Parcul Morarilor, Parcul Titan, Parcul Petrașcu și Parcul Florilor, diferite bănci, Oficiul Poștal Nr. 49. Nu departe, se regăsesc Centrul Medical „Delfinului”, Spitalul de Copii „Victor Gomoiu”, Spitalul Clinic Județean Ilfov, Spitalul Clinic de Urgență Pantelimon și Clinica de excelență „Monza”.

La parterul blocului 1 se află un supermarket Profi. Tot în zonă există diverse cofetării, cafenele și restaurante, iar, imediat lângă complex, fast food-ul McDonald’s.

Copiii rezidenților vor putea frecventa următoarele instituții de învățământ din apropiere de casă: Școala Gimnazială „Voievod Neagoe Basarab” Nr. 16, Școala Gimnazială „Petre Ghelmez” Nr. 58, Școala Gimnazială Nr. 62, Școala Gimnazială Nr. 51, Școala Gimnazială Nr. 4, Liceul Teoretic „Nichita Stănescu”, Liceul Teoretic „Benjamin Franklin”, Liceul Teoretic „Waldorf”, Liceul Tehnologic „Sfântul Pantelimon”, Colegiul Tehnic „Anghel Saligny”, Colegiul Tehnic „Dimitrie Leonida”, Universitatea Titu Maiorescu și Facultatea de Pompieri.

În apropierea ansamblului rezidențial se găsesc șosele principale, diverse rute ale mijloacelor de transport în comun, cu rute de autobuze, circulă tramvaie și nu departe, la o distanță de doar 550 de metri (la 6 minute), se afla stația de Metrou Costin Georgian. Distanța până la Piața Unirii este de 5,7 km. Gara de Nord din București se află la 8,9 km. Aeroportul Internațional Henri Coandă este poziționat la 21,7 km și Aeroportul Internațional „Aurel Vlaicu” la o distanță de 14,6 km față de ansamblul „Triama Residence”.

Structură constructivă, elemente tehnice și informații de amenajare

Ansamblul imobiliar „Triama Residence” este format din 3 blocuri locative, toate cu un egal regim de înălțime cu 2 niveluri de Subsol, Parter și 11 Etaje.

Complexul de locuințe este realizat în conformitate cu toate cerințele și standardele europene, este construit cu o structură de rezistență compusă din beton armat și respectă cele mai exigente normative în vigoare. Fundația clădirilor locative este realizată de tip – radier general și elementele infrastructurii sunt compuse din stâlpi, grinzi, diafragme și planșee din beton armat, sistemul suprastructurii construcțiilor este compus din pile și diafragme cu grosimea de 30 cm, are elemente verticale liniare și grinzi și planșee de 20 cm grosime. Cu grosimea de 11,5 cm din cărămidă fonic și termic eficientă Porotherm sunt realizate toate compartimentările interioare, iar pereții interiori despărțitori dintre apartamente și către spațiile comune au zidărie cu grosimea de 25 cm și sunt formați din cărămidă cu goluri. Închiderile exterioare sunt realizate din cărămidă termo eficientă, cu grosimea de 30 cm, iar izolarea termică se face printr-un strat de 10 cm de vată bazaltică ignifugă, peste care este aplicat un strat de finisare exterioară de tencuială decorativă de culoare albă.

Fiecare clădire este echipată cu câte două ascensoare de ultimă generație, Schindler, cu o capacitatea de 9 persoane. Lifturile sunt rapide, beneficiază de un nivel înalt de siguranță și funcționează foarte silențios. Spațiile comune din incinta blocurilor (coridoarele, holurile, casa scării) sunt complet finisate și dispun de pardoseli placate cu plăci ceramice de origine italiană, care au beneficiat de tratament antiderapant.

Ansamblul rezidențial este atent amenajat și dispune de spații verzi îngrijite. Fiecare locuință beneficiază de interfon.

De asemenea, ansamblul este prevăzute cu locuri de parcare. Parcările sunt de tip subteran și suprateran.

Apartamente, suprafețe, finisaje și echipaje

Ansamblul imobiliar „Triama Residence” cuprinde un total de 202 apartamente, cu una, două sau trei camera, eficient compartimentate, construite cu grijă și atenție la detaliu. Locuințele sunt adaptate diferitelor nevoi, sunt primitoare, luminoase, cu suprafețe vitrate întinse, oferind un grad înalt de confort, liniște și căldură.

  • Apartamentele cu 2 camere au suprafețe care încep de la 53.7 mp utili și ajung până la 56 mp;
  • Apartamentele cu 3 camere, beneficiază de câte baie și au unul sau două balcoane și suprafețe utile cuprinse între 69.6 mp și 90.8 mp.

Înălțimea liberă în apartamente este de 2,75 cm.

Apartamentele beneficiază de finisaje de calitate superioară, iar viitorii proprietari pot alege din trei pachete de finisaje, în funcție de preferințele fiecăruia.

Băile sunt complet echipate cu obiecte sanitare din gama superioară de calitate și design, au instalate lavoare, căzi sau dușuri, baterii și vas wc. În băi, pardoselile sunt placate cu plăci ceramice, iar pardoselile bucătăriilor, dormitoarelor și camerelor de zi sunt finisate cu placaje din parchet laminat produs în Austria. Pereții sunt tencuiți, placați cu glet și finisați cu vopsea lavabilă.

Toate apartamentele beneficiază de balcoane deschise și au terase generoase și sunt predate proprietarilor complet finisate, cu balustrade instalate.

Toate locuințele sunt livrate racordate la utilitățile generale și sunt contorizate separat.

Ansamblul de locuințe „Triama Residence” este dezvoltat de compania „Speedwell”, care este activă pe piața românească de peste 15 ani. Este un dezvoltator sigur, de o încredere, care construiește ansambluri rezidențiale, spații de birouri, de retail, dar și proiecte industriale.

Pentru mai multe detalii, vă invităm să accesați pagina web a complexului de apartamente „Triama Residence”, acolo unde sunt oferite mai multe materiale și informații despre construcția și amenajarea complexului locativ, finisajele apartamentelor, despre metodele de plată. Tot acolo aveți posibilitatea să programați o vizionare.

Mai multe detalii despre acest complex
Abonați-vă la actualizările pentru acest complex rezidențial
Vă vom trimite un mesaj imediat ce actualizăm prețurile, starea sau stadiul construcției, adăugăm planuri sau includem alte informații utile despre acest imobil.
V-a plăcut Triama Residence?
Adaugă la favorite pentru a nu-l pierde sau trimite un link cuiva care vă ajută în alegerea
Acest proiect mai este numit și Triama Speedwell.

Ce apartamente sunt disponibile spre vânzare în Triama Residence din București?

Se oferă spre vânzare 2 camere, 3 camere.

Cât costă m² în Triama Residence?

M² în acest complex costă de la ‍1 777 € +TVA.

Cum să cumpăr un apartament în Triama Residence în București?

Modalități de plata în Triama Residence: Noua Casă (Prima casă), Credit imobiliar, Plata integrală.

Termen de finalizare Triama Residence?

  • Bloc 3 – Finalizare în 2024 tr. 4
  • Bloc 1, Bloc 2 – finalizat
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC