Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Triama Residence
în București

Prețul / m2
de la ‍1 578 € +TVA
pe ‍99 €
Dezvoltator
Adresa
bd. Basarbia, str. Baia de Aramă, 1, sector 2, București

Schițe și prețuri în Triama Residence

Prețurile și disponibilitate au fost actualizate 11 mai
2 camere62.2–72.5 m2de la ‍1 785 € +TVA / m2de la ‍111 000 € +TVA
3 camere81.6–91.1 m2de la ‍1 578 € +TVA / m2de la ‍134 000 € +TVA

Triama Residence pe hartă București

bd. Basarbia, str. Baia de Aramă, 1, sector 2, București

Etape dezvoltare

bloc 2
în stadiu de construcţie
sunt locuințe la vânzare
finalizare2 trimestrul 2023
bloc 1
dat în exploatare
totul e vândut
finalizat2 trimestrul 2021

Modalități de achiziție a unui apartament în Triama Residence

Noua Casă (Prima casă)

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit imobiliar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit imobiliar. Pentru a primi informații cu privire la condițiile ce trebuie îndeplinite și pașii care trebuie urmați pentru a realiza achiziția locuinței tale prin credit ipotecar - lăsați un mesaj.

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Facilităţiinterfon, la parterul blocului 1 se afla un supermarket Profi
Lift câte 2 ascensoare cu capacitatea de 9 persoane pentru fiecare clădire
Mijloace de transportautobuz, tramvai, metrou
Număr apartamentepeste 200
Număr clădiri3
Parcaresubterană
Regim inalțimeS+P+11E
Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
Tip imobilblocuri locuințe
Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

Finisare apartamentefinisate complet
Număr cameregarsoniere, 2‑camere, 3‑camere
Suprafața apartamente47–127 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Cu atenție amplasat lângă parcuri și zone de shopping

Ansamblul rezidențial „Triama Residence” se localizează in zona Bd. Basarbia, pe strada Baia de Aramă, la numărul 1, în sectorul 2 din orașul București.

În apropiere de complexul locativ se află multe zone verzi, sunt arene sportive, centre comerciale și școli, este Biblioteca Mitropolitană Liviu Rebreanu, Arena Națională, Complexul Sportiv „Lia Manoliu”, Life Gym Club, este un club de tenis, se află Parcul Morarilor, Parcul Titan, Parcul Petrașcu și Parcul Florilor, funcționează bănci și este Oficiul Poștal Nr. 49. În vecinătate cu casele de apartamente este salonul de înfrumusețare „Oasis Diham”, sunt stomatologii, nu departe este Centrul Medical „Delfinului”, se află Spitalul de Copii „Victor Gomoiu”, Spitalul Clinic Județean Ilfov, Spitalul Clinic de Urgență Pantelimon și Clinica de excelență „Monza”.

La parterul blocului 1 se afla un supermarket Profi. În această zonă sunt diverse cofetării, multe cafenele și restaurante, iar imediat lângă complex funcționează fast food-ul McDonald’s.

Copiii rezidenților pot frecventa următoarele instituții de învățământ din apropiere de casă: Școala Gimnazială „Voievod Neagoe Basarab” Nr. 16, Școala Gimnazială „Petre Ghelmez” Nr. 58, Școala Gimnazială Nr. 62, Școala Gimnazială Nr. 51, Școala Gimnazială Nr. 4, Liceul Teoretic „Nichita Stănescu”, Liceul Teoretic „Benjamin Franklin”, Liceul Teoretic „Waldorf”, Liceul Tehnologic „Sfântul Pantelimon”, Colegiul Tehnic „Anghel Saligny”, Colegiul Tehnic „Dimitrie Leonida”, Universitatea Titu Maiorescu și Facultatea de Pompieri.

În apropierea imediată față de complex se află un nod de transport cu multe și diverse rute ale mijloacelor de transport în comun, cu rute de autobuze, circulă tramvaie și nu departe la o distanță de doar 550 de metri (la doi pași și 6 minute) se afla stația de Metrou Costin Georgian. Distanța până la Piața Unirii este de 5,7 km. Gara de Nord din București se află la 8,9 km. Aeroportul Internațional Henri Coandă este poziționat la 21,7 km și Aeroportul Internațional „Aurel Vlaicu” este așezat la o distanță de - 14,6 km de la complexul de locuințe „Triama Residence”.

Structură constructivă, elemente tehnice și informații de amenajare

Proiectul ansamblului imobiliar „Triama Residence” este format din 3 blocuri locative, toate cu un egal regim de înălțime cu Subsol plus Parter și plus 11 Etaje cu apartamente.

Complexul de locuințe este realizat în conformitate cu toate cerințele și standardele europene și este construit cu o structură de rezistență compusă din beton armat cu respectarea a celor mai exigente normative în vigoare. Fundația clădirilor locative este realizată de tip – radier general și elementele infrastructurii sunt compuse din stâlpi, grinzi, diafragme și planșee din beton armat, sistemul suprastructurii construcțiilor este compus din pile și diafragme cu grosimea de 30 cm, are elemente verticale liniare și grinzi și planșee de 20 cm grosime. Cu grosimea de 11,5 cm din cărămidă fonic și termic eficientă Porotherm sunt realizate toate compartimentările interioare, iar pereții interiori perimetrali dintre apartamente și către spațiile comune au zidărie cu grosimea de 25 cm și sunt formați din cărămidă cu goluri. Și toate închiderile exterioare au o umplutură la fel din cărămidă termo eficientă, au grosimea de 30 cm și sunt pe partea exterioară placați fiabil cu un sistem de izolare termică cu grosimea de 10 cm format din vată bazaltică ignifugă peste care este aplicat un strat de finisare exterioară de tencuială decorativă de culoare albă.

Fiecare imobil este echipat cu câte două ascensoare de ultimă generație, fiecare din acestea are capacitatea de a transporta a câte 9 pasageri, lifturile sunt rapide, beneficiază de un nivel înalt de siguranță și funcționează foarte silențios. Spațiile de uz comun din incinta blocurilor locative (coridoarele, holurile, casa scării) sunt complet finisate și dispun de pardoseli placate cu plăci ceramice de producere italiană și care au tratament de tip antiderapant.

Teritoriul complexului rezidențial este atent amenajat, dispune de spații verzi îngrijite. Fiecare locuință beneficiază de interfon instalat și în ansamblul sunt prevăzute locuri de parcare alocate pentru fiecare apartament. Parcările sunt poziționate în subteran.

Apartamente, suprafețe, finisaje și echipaje

Peste 200 de unități locative sunt cuprinse în blocurile rezidențiale ale complexului imobiliar „Triama Residence”. La dispoziția cumpărătorilor și pentru alegerea celei mai potrivite locuințe sunt prezentate apartamente cu una, două sau trei odăi eficient compartimentate, cu scheme perfecte, construite cu o mare grijă și unde este bine gândit totul până la ultimul detaliu. Locuințele sunt adaptate fiecărei nevoi în parte, sunt primitoare, luminoase, cu ferestre mari, cu scheme foarte funcționale, oferind un grad înalt de confort, liniște și căldură.

  • Există apartamente cu 2 camere, suprafața cărora începe de la 68,5 mp și ajunge până la 80,8 mp;
  • Și sunt prezentate apartamente cu 3 camere, care beneficiază de câte 2 camere de baie și au două balcoane (sau au un singur balcon), suprafața cărora este cuprinsă între 91 mp și 127,7 mp.

Înălțimea liberă în încăperile din apartamente este de 2,75 cm, și acestea sunt prezentate în vânzare perfect și la maxim finisate cu materiale calitative și au puse la alegerea cumpărătorilor trei pachete de finisaje pentru a satisface gusturile viitorilor rezidenți.

Camerele de baie sunt complet echipate cu obiecte sanitare din gama superioară de calitate și design și băile au instalate lavoare și căzi cu baterii plus vasul wc (care este instalat suspendat), camerele de baie sunt dotate cu mobilier modern. În blocurile sanitare și în camerele de baie toate pardoselile sunt placate cu plăci ceramice, iar pardoselile bucătăriilor, dormitoarelor și camerelor de zi sunt finisate cu placaje din parchet laminat produs în Austria. Pereții sunt tencuiți, placați cu glet și finisați cu vopsea lavabilă. Toate apartamentele beneficiază de balcoane deschise și au terase generoase, care se predau locatarilor complet finisate și cu balustrade instalate.

Toate locuințele se predau în folosință racordate la utilitățile generale și sunt contorizate separat.

Ansamblul de locuințe „Triama Residence” este dezvoltat de către compania „Speedwell”, care este activă pe piața românească de peste 15 ani și s-a prezentat ca un dezvoltator sigur, de o mare încredere cu imobile rezidențiale și spații de birouri calitativ realizate și la timp finisate.

Vă invităm să treceți pe pagina web a complexului de apartamente „Triama Residence”, unde sunt oferite mai multe materiale și informații detaliat prezentate despre construcția și amenajarea complexului locativ, despre planimetriile și finisajele apartamentelor, despre metodele de achitare, unde aveți posibilitatea să vă programați la o vizionare și găsiți contactele Dezvoltatorului.

Alte surse despre acest Complex

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex
Urmăriți actualizările din acest Complex. Noi vă vom trimite mail când se vor actualiza prețurile, evoluția construcției sau când vom adăuga noi informații despre acest Complex Rezidențial.
Email
Îți place Complexul Rezidențial Triama Residence?
Adăugă la favorite pentru a nu pierde sau trimite link-ul către persoana care vă va ajută în alegerea locuinței

Care apartamente sunt disponibile spre vânzare în Triama Residence în București?

Se oferă spre vânzare 2 camere, 3 camere.

Cât costă metru pătrat în Triama Residence?

Metru pătrat în acest complex costă de la 1578 € +TVA.

Cum as putea achizitiona un apartament în Triama Residence în București?

Modalități de plata în Triama Residence: Plata integrală, Noua Casă (Prima casă), Credit imobiliar.

Termen de finalizare Triama Residence?

  • Faza 2 – finalizare în trimestrul 2, 2023
  • Faza 1 – dat în exploatare
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC