Previzualizare foto – fotografie originală aici

UP-SITE
în București

Prețul / m2
de la ‍4 800 € +TVA
Dezvoltator
Adresa
str. Calea Floreasca 167B, zona Aviatiei, Sector 1, București

Mai detaliat despre blocuri

UP-site
str. Calea Floreasca 167B, zona Aviatiei (Tower 1)
25 etaje
Sunt locuințe la vânzare
Necunoscut
Necunoscut
Etapă construcție
str. Calea Floreasca 167B, zona Aviatiei (Tower 2)
12 etaje
Sunt locuințe la vânzare
Necunoscut
Necunoscut

Schițe și prețuri în UP-SITE

Prețurile și disponibilitate sunt actuale la 7 februarie 2023
2 camere50.77–76.9 m2de la ‍4 867 € +TVA / m2de la ‍281 100 € +TVA
3 camere86–114.23 m2de la ‍4 805 € +TVA / m2de la ‍413 240 € +TVA
4 camere175.57–205.93 m2prețul se clarifică
Duplex-uri191.14–228.64 m2prețul se clarifică

UP-SITE pe hartă București

str. Calea Floreasca 167B, zona Aviatiei, Sector 1, București

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat
🟧 Facilităţisală spor, piscină, parc,
🟧 Încălzirecentrală termică
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportMijloace de transport in comun
🟧 Număr apartamente270
🟧 Număr clădiri2
🟧 Parcaresubterana și supraterană
🟧 Regim inalțimeS+P+25
🟧 SecuritateSistem supraveghere video imobil
🟧 Tip imobilblocuri locuințe
🟧 Ziduribeton

Despre apartamente

🟧 FinisajeFinisaje premium
🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere, 4‑camere, duplex-uri
🟧 Suprafața locuințe43.25–230.18

Informații despre Ansamblul rezidențial

Privilegiat amplasat

Ansamblul rezidențial „Up-site” se află dezvoltat în inima unei dintre cele mai dorite zone a capitalei României – în zona de lux Floreasca. Și blocurile locative sunt localizate pe strada Calea Floreasca, la numărul 167B, în cartierul Aviației din sectorul 1 al orașului București. Vis-a-vis de complexul rezidențial se află centrul comercial Promenada Mall, nu departe sunt magazine alimentare, buticuri, funcționează cafenele, terase și restaurante, sunt farmacii și cluburi sportive și nu departe se află instituții de învățământ și organizații educaționale. În imediata apropiere de blocurile rezidențiale circulă mijloace de transport în comun și de la complex este acces facil către toate punctele de interes din capitală. Stația de metrou Aurel Vlaicu este situată la doar 450 de metri, până la care se ajunge pe jos în cel mult 6 minute. De la complexul locativ „Up-site” până la Piața Unirii din capitală este de parcurs o distanță de 6,8 km, Gara de Nord din București se află la 5,5 km, iar până la Aeroportul Internațional din Otopeni Henri Coandă sunt 12,5 km și nu mai mult de 5 km până la Aeroportul Internațional Aurel Vlaicu din Băneasa.

Caracteristica generală a complexului locativ

Complexul rezidențial „Up-site” reprezintă o comunitate locativă ultramodernă, elegantă și foarte atractivă, care este compusă din două blocuri rezidențiale de tip turn, primul are un regim de înălțime cu 2 Subsoluri plus Parter și plus 25 de etaje și al doilea bloc este proiectat cu 2 Subsoluri plus Parter și plus 12 etaje. Structura de rezistență a imobilelor est formată din cadre din beton armat și clădirile au fațade din sticlă. În total la blocuri instalate sunt 5 lifturi performante, de mare viteză (2,5 m/s), care circulă foarte liniștit și sunt foarte sigure, capacitate de transportate a ascensoarelor este de câte 13 persoane. Pentru un trai liniștit și în siguranță a locatarilor, ambele imobile dispun de sistem de supraveghere video și întreg ansamblul locativ este păzit non stop. Complexul rezidențial are organizate 29 de locuri de parcare supraterane pentru vizitatori și în total sunt prevăzute 298 locuri de parcare subterane.

Detaliile de finisare a locuințelor

În incinta blocurilor rezidențiale „Up-site” sunt concepute 270 de unități locative, dintre care la alegerea cumpărătorilor sunt oferite 131 de locuințe cu 2 camere, 96 apartamente cu 3 odăi și 31 de unități locative cu 4 camere, iar locuințele de tip Duplex sunt proiectate cu un număr de 12 unități. Suprafețele apartamentelor sunt cuprinse între 50,77 mp și 228,64 mp. Locuințele sunt inteligent compartimentate, au spații logic gândite și beneficiază de tavane înalte de 270 cm plus au spații generos vitrate cu geamuri din pardoseală până în tavan și plus balcoane primitoare cu balustrade din sticlă securizată de 1,4 metri. Pentru finisarea locuințelor folosite sunt finisaje de Premium calitate, unde pardoselile sunt placate cu parchet multistratificat cu grosimea de14 mm, iar plăcile ceramice din băi și bucătării sunt alese de la Porcelanosa sau Cerim. Ușile instalate sunt de la Porta Doors și de la PINUM. Obiectele sanitare alese sunt de la firmele Grohe, Kludi, Duravit și Lufen. Dotate sunt centrale termice proprii pentru fiecare apartament individual și sistemul de încălzire este instalat prin pardoseli. Toate locuințele facilită de sistem de casă inteligentă, prin intermediul căruia toate sistemele inginerești pot fi controlate cu ajutorul smartphone-ului și locuința poate fi monitorizată la distanță din orice punct al pământului. De la etajele superioare ale clădirilor locative se deschid vederi uluitoare asupra împrejurimilor, de unde vizibile sunt și chiar cele patru lacuri din apropiere.

Ansamblul rezidențial „Up-site” este dezvoltat de către compania ATENOR ACTING FOR CITIES. Vă oferim posibilitatea să treceți direct de pe pagina noastră pe site-ul web al Dezvoltatorului, unde găsiți mai multe detalii și toate contactele managerilor de vânzări.

Alte surse despre acest Complex

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex
Urmăriți actualizările din acest Complex. Noi vă vom trimite mail când se vor actualiza prețurile, evoluția construcției sau când vom adăuga noi informații despre acest Complex Rezidențial.
Email

Pune o întrebare despre complexul rezidențial UP-SITE

Întrebarea ta.
Conectați-vă pentru completarea datelor de contact
Mesaj
Obțineți prin e-mail noutăți despre acest complex rezidențial
Făcând click pe "Trimite", ești de acord cu prelucrarea datelor personale
Numele dvs.
Email
Numărul de telefon
Îți place Complexul Rezidențial UP-SITE?
Adăugă la favorite pentru a nu pierde sau trimite link-ul către persoana care vă va ajută în alegerea locuinței

Unde se afla UP-SITE?

str. Calea Floreasca 167B, zona Aviatiei, Sector 1, București.

Care apartamente sunt disponibile spre vânzare în UP-SITE în București?

Se oferă spre vânzare 2 camere, 3 camere, 4 camere, duplex-uri.

Cât costă metru pătrat în UP-SITE?

Metru pătrat în acest complex costă de la ‍4 800 € +TVA.

Termen de finalizare UP-SITE?

Tower 1, Tower 2 – în stadiu de construcţie.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC