Apartamente noi în Târgu Mureș

Apartamente, blocuri noi de vânzare direct de la dezvoltator
2 ansambluri

Ansambluri rezidențiale în Târgu Mureș

Amplasat în județul Mureș din regiunea Transilvania, orașul Târgu Mureș are una dintre cele mai mari comunități de cetățeni maghiari. Cu o populație de aproximativ 140.000 de locuitori, autoritățile din Târgu Mureș sunt oficial bilingve, fiind folosite atât limba română cât și maghiara. De-a lungul timpului, orașul a jucat rolul unui important centru comercial și industrial în regiunea Transilvania, dar și în Ținutul Secuiesc.

În ultimii ani, investitorii imobiliari s-au axat pe construcția unor ansambluri rezidențiale noi în Târgu Mureș. Cererea de apartamente noi a făcut ca dezvoltatorii imobiliari să realizeze investiții masive în construcția de noi blocuri. Deoarece apartamente noi cu 2 camere sunt cele mai căutate, constructorii s-au axat pe acestea, fiind însă disponibile și apartamente cu o cameră sau cu trei. Suprafețele locuințelor noi sunt generoase, astfel că un apartament cu două camere poate avea între 60 mp și peste 80 mp. Viitorii locatari pot să își personalizeze finisajele locuințelor, alegând gresia, faianța, parchetul și ușile interioare.

Pentru a facilita plata unei locuințe din cadrul noilor ansambluri rezidențiale, dezvoltatorii imobiliari din Târgu Mureș oferă posibilitatea de a efectua plata în diverse moduri: plata integrală, credit imobiliar, credit ipotecar, credit Prima Casă sau chiar și rate la dezvoltator (ofertă disponibilă doar la unii dezvoltatori imobiliari).

Pe Korter.ro vei găsi câte o pagină de prezentare chiar și pentru cele mai noi ansambluri rezidențiale din Târgu Mureș și vei putea afla detalii tehnice și informații despre structura imobilelor, precum și locuințele disponibile și oferta de prețuri.

Ce companii de construcții realizează ansambluri rezidențiale noi în Târgu Mureș? 

Printre dezvoltatorii imobiliari care realizează ansambluri rezidențiale în Târgu Mureș se numără Lehel Impex, Hodaco Prodcompex și Casa Galbenă Residence. 

Ce tipuri de apartamente noi sunt disponibile în Târgu Mureș? 

În cadrul noilor ansambluri imobiliare din Târgu Mureș pot fi achiziționate apartamente cu 1, 2 sau 3 camere. Acestea au suprafețe cuprinse între 52 și 121 mp. Cel mai mare interes este asupra apartamentelor cu două camere. Acestea au suprafețe de până la 75 mp și prețuri ce încep de la peste 50.000 euro + TVA. 

De ce crește prețul la locuințele din ansamblurile rezidențiale noi? 

Ansamblurile rezidențiale noi atrag un interes tot mai mare. Persoanele aleg să cumpere apartamente noi din cauza numeroaselor avantaje pe care le oferă dezvoltatorii imobiliari în cadrul noilor ansambluri. Utilități și instalații noi, construcții realizate modern și compartimentate după model european, locuri de parcare, loc de joacă pentru copii, acestea sunt doar câteva dintre avantajele unui apartament nou.