Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Lebăda Lake Residence
în Pantelimon

Prețul / m2
de la ‍966 € +TVA
Dezvoltator
Adresa
str. Neptun, zona Pantelimon, Bucureşti

Schițe și prețuri în Lebăda Lake Residence

Prețurile și disponibilitate sunt actuale la 10 noiembrie 2022
1 camere31.59–61.89 m2de la ‍2 058 € +TVA / m2de la ‍65 000 € +TVA
2 camere98.33–108 m2de la ‍966 € +TVA / m2de la ‍95 000 € +TVA
3 camere112.39–222.81 m2de la ‍1 023 € +TVA / m2de la ‍115 000 € +TVA
Penthouse-uri236.35–324.77 m2de la ‍1 100 € +TVA / m2de la ‍260 000 € +TVA

Lebăda Lake Residence pe hartă Pantelimon

str. Neptun, zona Pantelimon, Bucureşti

Etape dezvoltare

Faza 1
Bloc 1, Bloc 2, Bloc 3, Bloc 4, Bloc 5
construit
sunt locuințe la vânzare
finalizat4 trimestrul 2021
Faza 2
Bloc 6, Bloc 7, Bloc 8, Bloc 9, Bloc 10
în stadiu de construcţie
sunt locuințe la vânzare

Modalități de achiziție a unui apartament în Lebăda Lake Residence

Plata Integrala

Situatia ideala pentru ambele parti. Se face la semnarea contractului de vanzare cumparare sau inainte.

Credit Ipotecar

Proiectul Lebada Lake Residence este finantat de Vista Bank, prin urmare toti clientii pot beneficia de conditii de finantare simplificate si mai avantajoase fata de oferta standard a bancii. Pentru accesarea unui credit este necesar un avans de cel putin 15%.

Avantajele oferite de Vista Bank clientilor Lebada Lake Residence:

  • • Dobanda redusa fata de dobanda standard a bancii
  • • Evaluare gratuita si aviz juridic preexitent pentru apartamentele din proiect – datorita parteneriatului cu Vista Bank, evaluarea apartamentelor din proiect, precum si avizul juridic pe actele de proprietate vor exista deja la momentul analizei dosarului de credit. Pentru clienti, acest lucru inseamna costuri mai mici si economie de timp.
  • • Gama larga de venituri acceptate
  • • Asistenta personalizata pe durata intregului proces de creditare

Prima Casa

Celebrul program garantat de stat in care ai nevoie de un avans de min 5%. Acesta se plateste la antecontract / rezervare.

Rate

Posibilitate de plata in rate la dezvoltator pentru o scurta perioada de timp.

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din BCA
🟧 Facilităţispații comerciale, teren sport, piscină
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Număr apartamente600
🟧 Număr clădiri10
🟧 Parcaresubterană și supraterană
🟧 Regim inalțimeS+P+7E
🟧 Tip imobilblocuri locuințe
🟧 Ziduricompartimentări interioare din BCA

Despre apartamente

🟧 Număr camere1‑cameră, 2‑camere, 3‑camere, penthouse-uri
🟧 Suprafața apartamente38–154 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Locație excelentă

Complexul rezidențial „Lebăda Lake Residence” se află localizat în partea de Est a capitalei, chiar pe malul Lacului Pantelimon și se găsește pe strada Neptun, zona Pantelimon, județul Ilfov. Fiind mărginit de lac și pădure complexul de locuințe este asigurat cu aer curat și garantează o atmosferă sănătoasă pentru o viață fericită și împlinită. La mici distanțe de la clădirile de apartamente se află supermarketuri, sunt cluburi sportive, cafenele, restaurante și instituții de învățământ.

De la complexul de locuințe „Lebăda Lake Residence” până la Piața Unirii din București este de parcurs o distanță de aproximativ 11 km, până la Gara de Nord sunt circa 13 km. Aeroportul Internațional din Otopeni „Henri Coandă” se află la 26 km și până la „Aeroportul Internațional din Băneasa „Aurel Vlaicu” sunt 17 km.

Mică prezentare a proiectului rezidențial

Ansamblul locativ „Lebăda Lake Residence” este dezvoltat pe un teren cu suprafața de 40.000 mp și este compus din zece blocuri de apartamente cu aspecte elegante și atractive, ce sunt proiectate cu o arhitectură modernă într-un stil mediteranean. Imobilele sunt construite cu etaje retrase și au un regim diferit de înălțime, unde începând de la etajul 4 locuințele dispun de terase personale cu spații extrem de generoase și ajung până la 7 Etaje locative. Toate clădirile dispun de o structură constructivă formată din cadre din beton armat și au toate închiderile exterioare și pereți interiori despărțitori dintre apartamente și compartimentări din BCA. Imobilele sunt fiabil izolate termic pe exterior și au fațade elegant finisate cu materiale contemporane și durabile. Tâmplăria exterioară instalată la apartamente este din profil PVC și are geam termopan. Toate scările imobilelor beneficiază de ascensoare moderne și sigure prezentate de la firma cu renume Kone, ce funcționează silențios și rapid. Toate spațiile comune din incinta blocurilor, casa scării și coridoarele sunt finisate complet și au un design modern și elegant, unde sunt aplicate finisaje cu modele moderne și aspecte elegante. Ansamblul de locuințe este prevăzut cu multe spații comerciale și de servicii, există amenajat un teren de sport, sunt diverse zone verzi plantate și cu confortabile spații de relaxare. În incinta complexului rezidențial este organizată o piscină și locatarii facilită de zona de promenadă de pe malul Lacului Pantelimon.

În incinta complexului de locuințe sunt organizate suficiente locuri de parcare pentru rezidenți și pentru vizitatori (parcări subterane și supraterane).

Despre apartamente

Proiectul rezidențial „Lebăda Lake Residence” este prevăzut cu un total de 600 unități locative cu 1, 2, 3 camere decomandate și apartamente spațioase de tip – Penthouse, toate cu scheme logic proiectate. Suprafața apartamentelor este proiectată începând de la 21,80 mp și până la 245,97 mp plus toate locuințele beneficiază de terase spațioase, suprafața cărora ajunge până la 100 mp și de la care se deschid vederi panoramice și fascinante asupra pădurii și Lacului Pantelimon.

Locuințele sunt oferite în vânzare complet finisate și au pardoseli placate cu gresie și parchet, pereți finisați cu lavabil și faianță, ușile interioare sunt celulare și ușa de acces este din metal. Toate imobilele se predau în folosință racordate la utilități și în apartamente este curent electric, este apă, gaz, branșament la sistemul de canalizare, este dotat cablaj pentru TV și acces la internet. Fiecare apartament se contorizează separat.

Dezvoltatorul complexului rezidențial „Lebăda Lake Residence” funcționează cu succes pe piața de construcții imobiliare timp de 15 ani. Pentru a deveni proprietar fericit a unei locuințe de pe peninsula Lacului Pantelimon sunt oferite metode flexibile de plată așa ca: plata integrală, plata prin credit ipotecar, plata cash, este acceptat programul Prima Casă și sunt oferite rate de la Dezvoltator.

Mai multe informații amănunțite despre apartamente, scheme, finisaje, dotări, disponibilitate și contactele Dezvoltatorului sunt afișate pe pagina web a complexului rezidențial „Lebăda Lake Residence”.

Alte surse despre acest Complex

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex
Urmăriți actualizările din acest Complex. Noi vă vom trimite mail când se vor actualiza prețurile, evoluția construcției sau când vom adăuga noi informații despre acest Complex Rezidențial.
Email

Pune o întrebare despre complexul rezidențial Lebăda Lake Residence

Întrebarea ta.
Conectați-vă pentru completarea datelor de contact
Mesaj
Obțineți prin e-mail noutăți despre acest complex rezidențial
Făcând click pe "Trimite", ești de acord cu prelucrarea datelor personale
Numele dvs.
Email
Numărul de telefon
Îți place Complexul Rezidențial Lebăda Lake Residence?
Adăugă la favorite pentru a nu pierde sau trimite link-ul către persoana care vă va ajută în alegerea locuinței

Care apartamente sunt disponibile spre vânzare în Lebăda Lake Residence în Pantelimon?

Se oferă spre vânzare 1 camere, 2 camere, 3 camere, penthouse-uri.

Cât costă metru pătrat în Lebăda Lake Residence?

Metru pătrat în acest complex costă de la 966 € +TVA.

Cum as putea achizitiona un apartament în Lebăda Lake Residence în Pantelimon?

Modalități de plata în Lebăda Lake Residence: Plata Integrala, Credit Ipotecar, Prima Casa, Rate.

Termen de finalizare Lebăda Lake Residence?

  • Faza 2 – în stadiu de construcţie
  • Faza 1 – construit
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC