Apartamente noi în Suceava

Apartamente, blocuri noi de vânzare direct de la dezvoltator
1 ansamblu
Korter App
Korter App
Mai ușor de utilizat!
Alegeți apartamente și urmăriți-vă progresul construcției în aplicația Korter

Ansambluri rezidențiale Suceava 

Suceva este unul dintre cele mai vechi orașe din România. Acesta este municipiul reședință al județului cu același nume. Județul se află în nord-estul României, la graniță cu Ucraina. 

În ultimii ani, Suceava a devenit tot atractiv pentru locuitorii din zona orașului. Acest lucru a dus și la creșterea populației până la circa 120.000 de locuitori. 

Construcția orașului este atipică deoarece centrul orașului se află în partea sud-estică, nu în mijlocul municipiului. 

Din punct de vedere al tranzacțiilor imobiliare, Suceava se situează între primele 15 orașe din țară. Ca și preferințe, tot mai mulți suceveni se orientează spre ansambluri rezidențiale noi. În perioada 2020-2021 urmează să fie date în folosință 5 ansambluri rezidențiale noi: Imperium Residence IV, West Side, La Stejari Residence, Luxury Residence Park, și London Residence Suceava. 

Chiar dacă acestea încă se află în proces de construcție, dezvoltatorii imobiliari au scos la vânzare apartamente din cadrul lor. Prețul la apartamente noi din Suceava se învârt în jurul sumei de 800 de euro/mp. 

Ce tipuri de apartamente sunt în ansamblurile rezidențiale din Suceava? 

În cadrul celor mai noi ansambluri rezidențiale din Suceava se regăsesc garsoniere, apartamente noi cu 1, 2 sau 3 camere. Garsonierele pot avea până la 34 de mp, în timp ce apartamentele cu 2 camere au suprafețe cuprinse între 47 și 68 mp. În cazul în doriți o locuință mai spațioasă, apartamentele cu 3 camere au suprafețe între 70-90 mp. 

Cum pot plăti un apartament nou în Suceava? 

Pentru achitarea unui apartament nou puteți apela și la un credit ipotecar sau de Prima Casă. Mai mult, unii dezvoltatori imobiliari oferă și opțiunea de rate la dezvoltator. În cazul în care dispui de toți banii și poți achita numerar prețul întreg, în unele cazuri dezvoltatorii imobiliari îți vor oferi și o reducere de până la 5%. 

Unde se construiesc ansambluri rezidențiale noi în Suceava? 

Dezvoltatorii imobiliari se orientează spre zone cât mai apropiate de puncte de interes precum: mijloace de transport în comun, unități de învățământ și magazine. Printre cartierele în care s-au construit noi ansambluri rezidențiale se află George Enescu, Areni sau Sfântu Ilie. 

Cât costă un apartament nou în Suceava? 

Prețul unei locuințe variază în funcție de tipul de apartament dorit, de zona în care se află și de suprafața acestuia. Cele mai căutate apartamente sunt cele cu două camere. Acestea au prețuri care pornesc de la 40.000 de euro + TVA. În cazul apartamentelor cu 3 camere, prețurile sunt de minim 55.000 euro + TVA, iar acestea ajung chiar și la peste 70.000 de euro în cazul suprafețelor mai mari. 

Ansambluri rezidențiale noi în Suceava

Pe Korter.ro poți afla toate datele despre ansamblurile rezidențiale noi ce au fost construite sau încă se află în construcție în Suceava. Fiecare ansamblu rezidențial are dedicată o pagină specială în care sunt prezentate detalii tehnice, schițe, suprafețe, dar și prețuri. Mai mult, aici vei putea consulta și un grafic de prețuri care îți prezintă evoluția în timp a prețurilor .