Previzualizare foto – fotografie originală aici

Lemon Residence
în București

Apartamente
de la ‍68 000 €
Prețul / m2
de la ‍1 314 €
Adresă
str. Drumul Gura Putnei, 77-87, zona Theodor Pallady, Sector 3, Bucureşti

Mai detaliat despre blocuri

str. Drumul Gura Putnei, 77-87, Bucureşti (Bloc 1)
5 etaje
În desfășurare
Necunoscut
Finalizat în 2022 tr. 1
În desfășurare
str. Drumul Gura Putnei, 77-87, Bucureşti (Bloc 2)
6 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2022 tr. 1
Indisponibil

Schițe și prețuri în Lemon Residence

Prețurile și disponibilitatea sunt valabile la data de 11 ianuarie 2024
2 camere
52.8–53.2 m2
de la ‍1 278 € / m2de la ‍68 000 €

Lemon Residence pe hartă București

str. Drumul Gura Putnei, 77-87, zona Theodor Pallady, Sector 3, Bucureşti

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat
🟧 Acces internetfibra optica
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţispațiu de joacă pentru copii
🟧 Încălzirecentrală termică
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz, metrou, tramvai
🟧 Număr apartamente68
🟧 Număr clădiri2
🟧 Parcaresubterana și supraterană
🟧 Regim inalțime P+4E, P+5E
🟧 Securitateacces securizat
🟧 Tip imobilblocuri locuințe
🟧 Utilitati generaleGaz, CATV, Telefon, Curent, Apa
🟧 Ziduribeton

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisaje moderne
🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe42.4 – 107 m²

Despre ansamblu rezidențial

Complexul locativ „Lemon Residence” este construit într-un stil arhitectural modern și dispune de un număr redus de clădiri cu apartamente ergonomice, ce au scheme bine gândite și finisaje calitative de ultimă generație.

Facilitățile complexului

 • amplasare confortabilă într-o zonă extrem de dezvoltată din punct de vedere comercial
 • proiect locativ de tip închis cu acces controlat
 • comunitate rezidențială cu un număr mic de locatari
 • parcare personală
 • apartamente cu schițe logic proiectate și modern finisate
 • amplasament la o mică distanță față de metrou și stații de transport public.

Localizarea imobilelor

Ansamblul locativ „Lemon Residence” se află amplasat pe strada Drumul Gura Putnei, între numerele 77-87, sectorul 3, orașul București. Zona de amplasare a imobilelor noi are un mare potențial – zona Theodor Pallady se află în continuă dezvoltare, unde sunt concentrați cei mai mari retaileri, aici se găsesc diverse hipermarketuri, centre comerciale și practic cartierul locativ este asemenea unui orășel mic cu magazine, instituții educaționale și puncte medicale în proximitate.

Aici este o infrastructură de transport bine dezvoltată pe unde circulă autobuze și tramvaie, iar de la stația de metrou până la Piața Unirii este linie directă.

Localizarea imobilelor de obicei influențează nu numai asupra duratei drumului până la serviciu sau până în centrul orașului dar și afectează direct prețul locuințelor. Pe harta actuală a imobiliarelor noi construite de pe site-ul nostru Korter.ro sunt prezentate toate variantele accesibile de locuințe noi din această regiune a capitalei, vă invităm să nu ezitați și să o folosiți pentru a face o alegere bună și la maxim convenabilă.

Puncte de interes din apropierea locuințelor

 • În proximitatea imediată față de blocurile locative funcționează marketul Mega Image la nu mai mult de 50 de metri și sunt de parcurs doar 650 de metri până la Profi Market.
 • Pietonal de la apartamentele noi se ajunge în 16-20 de minute până la supermarketul LIDL, până la hipermarketurile Auchan și Jumbo, magazinul sportiv Decathlon Pallady și magazinul IKEA, iar în doar 11 minute până la magazinul Leroy Merlin.
 • Puncte de odihnă și recreere: până la Bazinul Titan și Parcul Teilor se ajunge în 15 minute pe jos, la o distanță similară se află Pizza & Grill Eleven, sunt restaurantele Casa Luminița, Ava Grill și taverna Bobocilor, iar la 1,7-2 km se află fast food-urile McDonald’s și KFC.
 • Pe o rază de până la 2 kilometri se găsește Grădinița de copii Nr. 160, este Școala Gimnazială Nr. 149 și Școala Gimnazială Nr.116, iar la 2,2 km se află Liceul Internațional de Informatică.

Legături de transport și distanțe

 • De la complexul locativ „Lemon Residence” până la stația de metrou Nicolae Teclu se ajunge pietonal în circa 13 minute și este de parcurs o distanță de 1,1 km.
 • Până la stațiile de transport public sunt de parcurs aproximativ 1400 de metri, unde se ajunge în cel mult 17 minute pe jos de la blocurile rezidențiale. Pe unde circulă tramvaiele cu numărul 19, 27, 40 și autobusul nr. 111.
 • Cu mașina de la complexul rezidențial până în centrul capitalei se parcurge o distanță de 8,9–9,1 km, Gara de Nord se află la 12-13 km, iar până la Aeroportul Internațional din Otopeni „Henri Coandă” sunt circa 25 km și 16 km până la Aeroportul Internațional din Băneasa „Aurel Vlaicu”.

Avantajele complexului rezidențial

Ansamblul de locuințe „Lemon Residence” este complet finalizat și se compune din 2 blocuri de locuințe ultramoderne, proiectate într-un stil minimalist și responsabil realizate cu o structură de rezistență pe cadre din beton armat. Scările blocurilor locative sunt dotate cu lifturi de ultimă generație, iar în curtea complexului este amenajat un spațiu pentru joaca copiilor.

La dispoziția cumpărătorilor sunt disponibile destule locuri de parcare supraterane în curtea complexului rezidențial, cât și parcări subterane, în total 74 locuri de parcare.

Descrierea apartamentelor

Pe pagina noastră web Korter.ro sunt prezentate schițele celor 68 de apartamente noi din complexul locativ „Lemon Residence”, acestea toate sunt proiectate cu scheme logice cu 2-3 și 4 camere, suprafețele cărora încep de la 47,4 mp și ajung până la 107 mp. Unitățile locative se vând complet finisate cu bun gust, iar finisajele interioare folosite în apartamente sunt moderne și calitative. Sistemul de încălzire pentru locuințe este autonom cu centrale termice individuale.

Prețurile actualizate ale apartamentelor sunt prezentate pe site-ul Korter.ro sau pe pagina web a dezvoltatorului.

Despre Dezvoltator

Proiectul locativ „Lemon Residence” este dezvoltat de către compania „Dezvoltator Pallady”, care are o experiență pe piața imobiliară a României de mai mult de 11 ani și are peste 10 proiecte imobiliare realizate cu succes. Pentru a vedea mai multe informații și pentru contactele managerilor de vânzări, vă invităm să treceți de pe site-ul nostru Korter direct pe pagina web a dezvoltatorului.

Mai multe detalii despre acest complex
Abonați-vă la actualizările pentru acest complex rezidențial
Vă vom trimite un mesaj imediat ce actualizăm prețurile, starea sau stadiul construcției, adăugăm planuri sau includem alte informații utile despre acest imobil.
V-a plăcut Lemon Residence?
Adaugă la favorite pentru a nu-l pierde sau trimite un link cuiva care vă ajută în alegerea
Acest proiect mai este numit și Lemon Residence Gura Putnei.

Unde se află Lemon Residence?

str. Drumul Gura Putnei, 77-87, zona Theodor Pallady, Sector 3, Bucureşti.

Ce apartamente sunt disponibile spre vânzare în Lemon Residence din București?

Se oferă spre vânzare 2 camere.

Cât costă m² în Lemon Residence?

M² în acest complex costă de la ‍1 314 €.

Termen de finalizare Lemon Residence?

Bloc 1, Bloc 2 – finalizat.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC