Previzualizare foto – fotografie originală aici

Smart Residence
în București

Prețul / m2
de la ‍1 244 € +TVA
Dezvoltator
Adresă
str. Turnu Măgurele, 274-276, zona Berceni, Sector 4, București

Mai detaliat despre blocuri

Faza construcție
Încă 3 blocuri în această etapă
Încă 3 blocuri
str. Turnu Măgurele, 274 – 276, zona Berceni, sector 4, București (C1)
13 etaj
În desfășurare
tr. 2 al anului 2021
Finalizat în trimestrul 1 a anului 2023

Schițe și prețuri în Smart Residence

Prețurile și disponibilitatea actualizate 4 aprilie 2023.
Garsoniere
36.3 m2
de la ‍1 515 € +TVA / m2de la ‍55 000 € +TVA
Studiouri
46.5 m2
de la ‍1 548 € +TVA / m2de la ‍72 000 € +TVA
2 camere
58.1–67.2 m2
de la ‍1 499 € +TVA / m2de la ‍87 150 € +TVA
3 camere
79.8–100.5 m2
de la ‍1 244 € +TVA / m2de la ‍119 700 € +TVA
Penthouse-uri
163–175 m2
de la ‍1 721 € +TVA / m2de la ‍280 500 € +TVA

Smart Residence pe hartă București

str. Turnu Măgurele, 274-276, zona Berceni, Sector 4, București

Ipoteca pentru Smart Residence

Noua Casă (Prima casă)

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit ipotecar.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Caracteristici ale complexului rezidențial

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăbeton armat
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţicentru comercial, spații joacă, sală fitness, grădiniță,
🟧 Încălzirecentrală termică
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz, metrou, tramvai
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente391
🟧 Număr clădiri4
🟧 Parcare766 locuri de parcare subterane și supraterane
🟧 Regim inalțime2S+P+12E
🟧 Securitatepaza si monitorizare video
🟧 Tip imobilblocuri locuințe
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduribeton

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisate complet
🟧 Număr cameregarsoniere, 2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe37.4–175 mp

Despre ansamblu rezidențial

Confortabil localizat cu acces facil la puncte de interes

Ansamblul locativ Smart Residence este dezvoltat în zona Berceni și se localizează pe strada Turnu Măgurele, la numărul 243 în sectorul 3 din municipiul București. Complexul locativ se învecinează cu Biblioteca Metropolitană – Filiala „Alexandru Macedonski” și în apropiere de locuințele noi se află Grădinița „Șapte ani”, Grădinița „Strop de Rouă”, este Școala Gimnazială Nr. 93, Școala Gimnazială Nr. 194, Școala Gimnazială Nr. 189 și Universitatea Spiru Haret. La distanțe ușor accesibile sunt parcuri și restaurante, funcționează farmacii, spitale, centre medicale, saloane de înfrumusețare și imediat lângă locuințe este sala sportivă „Bery Fitness & Spa Berceni”, iar la doar 300 de metri este supermarketul Mega Image și sunt 350 de metri până la LIDL, iar centrul comercial „Grand Arena Mall” se află la o distanță de doar 600 de metri, unde funcționează hipermarketul Carrefour și sunt magazinele Pepco, Decathlon și funcționează diferite buticuri.

În apropiere de complexul rezidențial circulă mijloace de transport în comun, sunt stații RATB și la un kilometru este stația de metrou Apărătorii Patriei. Sunt de parcurs doar 6,7 km de la blocurile rezidențiale Smart Residence până în Piața Unirii din București”, distanța până la Gara de Nord este de 10,3 km și sunt 24,1 km până la Aeroportul Internațional din Otopeni „Henri Coandă”, iar până la Aeroportul Internațional din Băneasa ”Aurel Vlaicu” sunt 18,3 km.

Prezentarea ansamblului rezidențial

Proiectul locativ „Smart Residence” este compus din 4 blocuri de apartamente cu aspecte moderne și regimuri de înălțime egale cu câte 2 Subsoluri plus un Parter și plus 12 Etaje locative. Clădirile sunt realizate responsabil din materiale calitative de ultimă generație și cu utilizarea la construcții a tehnologiilor inovative. Structura de rezistență a imobilelor este realizată pe cadre din beton armat și pereții sunt construiți și izolați cu materiale de un grad sporit termic și fonic. Toate coridoarele, spațiile comune și casa scării din blocurile locative sunt finisate cu bun gust și sunt instalate ascensoare de ultimă generație, acestea funcționează foarte liniștit, sunt sigure și rapide. La nivelul întâi din complex este proiectat un centru comercial cu mărimea de 4500 mp cu diverse magazine, restaurante, bănci, farmacii, spații pentru oferirea serviciilor, este o sală de fitness și la nivelul 2 sunt prevăzuți 1300 mp de spații pentru birouri.

În curtea ansamblului de locuințe sunt amenajate spații verzi și pentru copii sunt organizate locuri de joacă în siguranță și întreg complexul de locuințe este păzit și este instalat sistem de monitorizare video. În total în complexul locativ sunt prevăzute 766 de locuri de parcare, acestea sunt supraterane și pe două niveluri sunt organizate locurile de parcare subterane.

Amenajarea, finisarea și echiparea apartamentelor

În total în incinta blocurilor din complexul rezidențial „Smart Residence” sunt proiectate 391 unități locative. Disponibile în vânzare sunt oferite garsoniere primitoare și apartamente confortabile cu 2 și 3 camere, ce au suprafețele cuprinse între 36 mp și 85 mp și dispun de balcoane și terase complet finisate. Toate proprietățile locative se predau beneficiarilor complet finisate cu finisaje moderne și materiale de cea mai bună calitate, cu toți pereții tencuiți și finisați cu zugrăveli lavabile plus placaje ceramice, cu plăci de parchet pe pardoseli și cu toate obiectele sanitare necesare instalate în camerele de baie. De asemenea apartamentele au instalată ușă din metal la intrare și ușile interioare sunt din lemn. Sistemele inginerești sunt realizate, cu toate instalațiile conduse și conectate. Sistemul de încălzire este individual cu centrală termică proprie. Toate blocurile locative se predau în exploatare branșate la toate utilitățile generale și fiecare apartament este separat contorizat.

Sunteți invitați să treceți pe pagina web a complexului locativ „Smart Residence” și să aflați mai multe informații utile despre construcția imobilelor, despre finisarea apartamentelor noi și toate detaliile despre metodele de plată acceptate.

Alte site-uri web despre proiect

Abonați-vă la actualizările acestui complex
Vă vom trimite un e-mail imediat ce actualizăm prețurile, starea și progresul construcției, adăugăm planurile de apartamente sau aflăm ceva util.

Puneți o întrebare despre Smart Residence

Întrebarea ta
Conectați-vă pentru a introduce numele și adresa de e-mail
Mesaj
Primiți știri despre acest complex rezidențial pe email
Apăsând "Trimiteți", sunteți de acord cu procesarea datelor personale
Numel
Email
Număr de telefon
V-a plăcut Smart Residence?
Adăugați la favorite pentru a nu pierde sau trimiteți link-ul cuiva care vă ajută să alegeți o locuință
De asemenea, acest complex mai este numit Smart Residence Aparatorii patriei, Smart Residence Lujerului.

Ce apartamente sunt disponibile pentru vânzare în Smart Residence din București?

Se oferă spre vânzare garsoniere, studiouri, 2 camere, 3 camere, penthouse-uri.

Cât costă metru pătrat în Smart Residence?

Metru pătrat în acest complex costă de la ‍1 244 € +TVA.

Cum să cumpăr un apartament în Smart Residence în București?

Modalități de plata în Smart Residence: Noua Casă (Prima casă), Credit ipotecar, Plata integrală.

Termen de finalizare Smart Residence?

  • C2, C3, C4 – Finalizare în trimestrul 4 a anului 2023
  • C1 – finalizat
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC