Previzualizare foto – fotografie originală aici

Smart Residence
în București

Prețul / m2
de la ‍1 244 € +TVA
Dezvoltator
Adresa
str. Turnu Măgurele, 274-276, zona Berceni, Sector 4, București

Mai detaliat despre blocuri

Faza 1
Încă 1 bloc în această etapă
Încă 1 bloc
str. Turnu Măgurele, 274 – 276, zona Berceni, sector 4, București (C1)
13 etaje
Sunt locuințe la vânzare
Necunoscut
Finalizare in 1 tr. 2023
Faza 2
Încă 1 bloc în această etapă
Încă 1 bloc
str. Turnu Măgurele, 274 – 276, zona Berceni, sector 4, București (C3)
13 etaje
Sunt locuințe la vânzare
Necunoscut
Finalizare in 4 tr. 2023

Schițe și prețuri în Smart Residence

Prețurile și disponibilitate sunt actuale la 27 ianuarie 2023
1 camerede la 44.4 m2de la ‍1 273 € +TVA / m2de la ‍56 500 € +TVA
2 camere57–81.3 m2de la ‍1 199 € +TVA / m2de la ‍72 000 € +TVA
3 camere87.1–100.5 m2de la ‍1 244 € +TVA / m2de la ‍119 700 € +TVA
4 camerede la 133.37 m2de la ‍1 481 € +TVA / m2de la ‍197 500 € +TVA
5 camerede la 142.44 m2de la ‍1 492 € +TVA / m2de la ‍212 500 € +TVA
Penthouse-uri163–175 m2de la ‍1 721 € +TVA / m2de la ‍280 500 € +TVA

Smart Residence pe hartă București

str. Turnu Măgurele, 274-276, zona Berceni, Sector 4, București

Modalități de achiziție a unui apartament în Smart Residence

Noua Casă (Prima casă)

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit ipotecar.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăbeton armat
🟧 Facilităţicentru comercial, spații joacă, sală fitness, grădiniță,
🟧 Încălzirecentrală termică
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz, metrou, tramvai
🟧 Număr apartamente391
🟧 Număr clădiri4
🟧 Parcare766 locuri de parcare subterane și supraterane
🟧 Regim inalțime2S+P+12E
🟧 Securitatepaza si monitorizare video
🟧 Tip imobilblocuri locuințe
🟧 Ziduribeton

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisate complet
🟧 Număr cameregarsoniere, 2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața apartamente37.4–175

Informații despre Ansamblul rezidențial

Confortabil localizat cu acces facil la puncte de interes

Ansamblul locativ Smart Residence este dezvoltat în zona Berceni și se localizează pe strada Turnu Măgurele, la numărul 243 în sectorul 3 din municipiul București. Complexul locativ se învecinează cu Biblioteca Metropolitană – Filiala „Alexandru Macedonski” și în apropiere de locuințele noi se află Grădinița „Șapte ani”, Grădinița „Strop de Rouă”, este Școala Gimnazială Nr. 93, Școala Gimnazială Nr. 194, Școala Gimnazială Nr. 189 și Universitatea Spiru Haret. La distanțe ușor accesibile sunt parcuri și restaurante, funcționează farmacii, spitale, centre medicale, saloane de înfrumusețare și imediat lângă locuințe este sala sportivă „Bery Fitness & Spa Berceni”, iar la doar 300 de metri este supermarketul Mega Image și sunt 350 de metri până la LIDL, iar centrul comercial „Grand Arena Mall” se află la o distanță de doar 600 de metri, unde funcționează hipermarketul Carrefour și sunt magazinele Pepco, Decathlon și funcționează diferite buticuri.

În apropiere de complexul rezidențial circulă mijloace de transport în comun, sunt stații RATB și la un kilometru este stația de metrou Apărătorii Patriei. Sunt de parcurs doar 6,7 km de la blocurile rezidențiale Smart Residence până în Piața Unirii din București”, distanța până la Gara de Nord este de 10,3 km și sunt 24,1 km până la Aeroportul Internațional din Otopeni „Henri Coandă”, iar până la Aeroportul Internațional din Băneasa ”Aurel Vlaicu” sunt 18,3 km.

Prezentarea ansamblului rezidențial

Proiectul locativ „Smart Residence” este compus din 4 blocuri de apartamente cu aspecte moderne și regimuri de înălțime egale cu câte 2 Subsoluri plus un Parter și plus 12 Etaje locative. Clădirile sunt realizate responsabil din materiale calitative de ultimă generație și cu utilizarea la construcții a tehnologiilor inovative. Structura de rezistență a imobilelor este realizată pe cadre din beton armat și pereții sunt construiți și izolați cu materiale de un grad sporit termic și fonic. Toate coridoarele, spațiile comune și casa scării din blocurile locative sunt finisate cu bun gust și sunt instalate ascensoare de ultimă generație, acestea funcționează foarte liniștit, sunt sigure și rapide. La nivelul întâi din complex este proiectat un centru comercial cu mărimea de 4500 mp cu diverse magazine, restaurante, bănci, farmacii, spații pentru oferirea serviciilor, este o sală de fitness și la nivelul 2 sunt prevăzuți 1300 mp de spații pentru birouri.

În curtea ansamblului de locuințe sunt amenajate spații verzi și pentru copii sunt organizate locuri de joacă în siguranță și întreg complexul de locuințe este păzit și este instalat sistem de monitorizare video. În total în complexul locativ sunt prevăzute 766 de locuri de parcare, acestea sunt supraterane și pe două niveluri sunt organizate locurile de parcare subterane.

Amenajarea, finisarea și echiparea apartamentelor

În total în incinta blocurilor din complexul rezidențial „Smart Residence” sunt proiectate 391 unități locative. Disponibile în vânzare sunt oferite garsoniere primitoare și apartamente confortabile cu 2 și 3 camere, ce au suprafețele cuprinse între 36 mp și 85 mp și dispun de balcoane și terase complet finisate. Toate proprietățile locative se predau beneficiarilor complet finisate cu finisaje moderne și materiale de cea mai bună calitate, cu toți pereții tencuiți și finisați cu zugrăveli lavabile plus placaje ceramice, cu plăci de parchet pe pardoseli și cu toate obiectele sanitare necesare instalate în camerele de baie. De asemenea apartamentele au instalată ușă din metal la intrare și ușile interioare sunt din lemn. Sistemele inginerești sunt realizate, cu toate instalațiile conduse și conectate. Sistemul de încălzire este individual cu centrală termică proprie. Toate blocurile locative se predau în exploatare branșate la toate utilitățile generale și fiecare apartament este separat contorizat.

Sunteți invitați să treceți pe pagina web a complexului locativ „Smart Residence” și să aflați mai multe informații utile despre construcția imobilelor, despre finisarea apartamentelor noi și toate detaliile despre metodele de plată acceptate.

Alte surse despre acest Complex

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex
Urmăriți actualizările din acest Complex. Noi vă vom trimite mail când se vor actualiza prețurile, evoluția construcției sau când vom adăuga noi informații despre acest Complex Rezidențial.
Email

Pune o întrebare despre complexul rezidențial Smart Residence

Întrebarea ta.
Conectați-vă pentru completarea datelor de contact
Mesaj
Obțineți prin e-mail noutăți despre acest complex rezidențial
Făcând click pe "Trimite", ești de acord cu prelucrarea datelor personale
Numele dvs.
Email
Numărul de telefon
Îți place Complexul Rezidențial Smart Residence?
Adăugă la favorite pentru a nu pierde sau trimite link-ul către persoana care vă va ajută în alegerea locuinței
De asemenea Complexul Locativ numesc Smart Residence Aparatorii patriei, Smart Residence Lujerului.

Care apartamente sunt disponibile spre vânzare în Smart Residence în București?

Cât costă metru pătrat în Smart Residence?

Metru pătrat în acest complex costă de la ‍1 244 € +TVA.

Cum as putea achizitiona un apartament în Smart Residence în București?

Modalități de plata în Smart Residence: Noua Casă (Prima casă), Credit ipotecar, Plata integrală.

Termen de finalizare Smart Residence?

  • C1, C2 – Finalizare in 1 tr. 2023
  • C3, C4 – Finalizare in 4 tr. 2023
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC