Apartamente noi în Sebeș

Apartamente, blocuri noi de vânzare direct de la dezvoltator
2 ansambluri

Ansambluri rezidențiale în Sebeș

Sebeș este un oraș mic din centrul țării, situat în județul Alba. La ultimul recensământ, orașul avea o populație cu puțin peste 27.000 de locuitori. În ultimul deceniu, în orașul Sebeș au avut loc mai multe investiții externe în industria prelucrării lemnului, confecții și marochinărie. De altfel, acestea sunt principalele domenii ale industriei din Sebeș.

Chiar dacă este un oraș mic, în Sebeș au avut loc investiții și în domeniul imobiliar. Aici au fost construite noi ansambluri rezidențiale, care să satisfacă și cele mai exigente cerințe ale clienților. Cu suprafețe ce încep de la 50 mp și ajung la peste 130 mp, apartamente noi construite oferă un spațiu generos pentru familii. Spațiile locative sunt compartimentate în variante cu 1, 2, 3 sau 4 camere, toate având și balcon privat sau acces la o terasă. Totodată, apartamente noi sunt dotate cu instalații electrice, tâmplărie PVC, centrală proprie, gresie și faianță, aer condiționat, contorizare individuală la apă, curent și gaze, dar și alte beneficii. Pentru a atrage cât mai mulți noi locatari și a satisface nevoile acestora, dezvoltatorii imobiliari au construit ansambluri rezidențiale în zone apropiate de școli, grădinițe, mijloace de transport în comun, spitale, magazine. Pentru a încuraja familiile să opteze pentru locuințele noi, constructorii au realizat și parcuri pentru copii în imediata apropiere, dar și parcări private.

Pentru a veni în sprijinul persoanelor care doresc să-și achiziționeze locuințe din cadrul noilor ansambluri rezidențiale, dezvoltatorii imobiliari din Sebeș oferă posibilitatea de a efectua plata în diverse moduri: plata integrală, credit imobiliar, credit ipotecar, credit Prima Casă sau chiar și rate la dezvoltator (ofertă disponibilă doar la unii dezvoltatori imobiliari).

Pe Korter.ro vei găsi câte o pagină de prezentare chiar și pentru cele mai noi ansambluri rezidențiale din Sebeș și vei putea afla detalii tehnice și informații despre structura imobilelor, precum și locuințele disponibile și oferta de prețuri.

Care sunt prețurile apartamentelor noi din Sebeș? 

Fiind un oraș mic, Sebeș nu are parte de numeroase investiții imobiliare. Astfel, în cazul în care doriți o locuință nouă nu trebuie să stați prea mult pe gânduri. Un apartament situat într-un ansamblu rezidențial nou are prețuri de circa 700 - 800 de euro/mp. 

Care sunt avantajele unui apartament nou? 

Noile ansambluri rezidențiale vin cu o serie de beneficii ce nu pot fi ignorate. Acestea sunt construite cu materiale și tehnologii de ultimă oră, iar utilitățile și instalațiile sunt noi. Procesul de mutare va fi mult mai ușor deoarece nu va trebui să treceți printr-un amplu proces de renovare. 

Cum găsesc apartamente ieftine în Sebeș? 

Înainte de achiziționa un apartament trebuie să faci o analiză amplă a pieței imobiliare. Astfel vei putea ști care sunt prețurile medii și dacă suma cerută nu este exagerată. Mai mult, poți apela chiar și la un specialist imobiliar. Acesta va efectua analize obiective și te va ajuta în luarea unei decizii. 

Ofertă apartamente noi în Sebeș: cum poți cumpăra locuințe la prețuri reduse? 

În general, majoritatea dezvoltatorilor imobiliari oferă reduceri de până la 5% în cazul în care alegeți să achitați prețul integral în numerar. Mai mult, aceștia oferă și diferite promoții și oferte speciale în cadrul cărora poți beneficia de reduceri suplimentare.