Apartamente noi în Bacău

Apartamente, blocuri noi de vânzare direct de la dezvoltator
2 ansambluri

Ansambluri rezidențiale Bacău

Sute de apartamente noi au fost realizate în cadrul celor unor ansambluri rezidențiale recent construite în Bacău.

Unele proiecte au fost finisate, altele sunt în curs de execuție și urmează să fie finalizate în cursul acestui an sau chiar anii viitori, însă acest lucru nu îi descurajează pe băcăuani. Ofertele diverse de pe piața imobiliară din Bacău vin în sprijinul clienților, care pot face astfel alegerea perfectă pentru locuința care o vor transforma în cămin. Fie că este vorba despre garsoniere, apartamente cu 2, 3 și 4 camere sau penthouse, locuințele din cadrul noilor ansambluri rezidențiale din Bacău sunt moderne și spațioase. Cu suprafețe ce pornesc de la 50 mp și ajung până la peste 100 mp, noile locuințe nu fac rabat la calitate.

Plasate strategic, în diverse puncte de interes ale orașului Bacău, aceste ansambluri rezidențiale noi au în proximitate diverse puncte de interes precum școli, grădinițe, supermarket, transport în comun, parcare proprie etc. Locuințele sunt racordate la toate utilitățile publice, apă, electricitate, gaze naturale și canalizare, iar pentru o eficiență crescută, fiecare dintre acestea este contorizată individual.

Pentru plata unei locuințe dezvoltatorii pun la dispoziție mai multe variante: numerar, credit ipotecar, credit Prima Casă, iar în unele cazuri credit la dezvoltator.

Pentru oferta completă a ansamblurilor rezidențiale în Bacău, dar nu numai, accesați site-ul Korter.ro.

Apartamente noi în Bacău 

Media prețurilor la apartamente noi în Bacău este sub 1.000 de euro/mp. Pe Korter.ro, în pagina dedicată fiecărui ansamblu rezidențial nou, vei putea găsi detalii despre acesta. De la materialele folosite, la suprafețe, compartimentare sau utilități, toate aceste informații te vor ajuta să-ți alegi locuința. 

Ce prețuri sunt la apartamente noi în Bacău?

Apartamente noi sunt tot mai căutate printre clienții pieței imobiliare, chiar dacă deseori prețurile acestora este mai mare față de locuințele situate în blocuri vechi. 

Prețuri apartamente noi - pentru a analiza oferta existență poți consulta graficul de prețuri existent pe Korter.ro. Astfel vei vedea dacă prețul la apartamente noi este în scădere sau în creștere și vei putea efectua o comparație între locuințele dorite. 

Cum cumperi apartamente noi în ansambluri rezidențiale din Bacău?

În cazul în care dorești să-ți cumperi un apartament nou în Bacău trebuie să știi că acestea sunt scoase la vânzare imediat ce a început construcția. Pe parcursul lucrărilor și al procesului de vânzare, dezvoltatorii imobiliari au deseori oferte și reduceri consistente. Pe site-ul Korter.ro găsești câte o pagină cu detalii despre fiecare ansamblu rezidențial nou din Bacău. Mai mult, aici vei putea consulta și un grafic de prețuri care îți va dezvălui evoluția prețului în timp. 

Mai mult, unii dezvoltatori imobiliari vin în întâmpinarea clienților cu oferte de finanțare. 

Unde sunt construite cele mai noi ansambluri rezidențiale din Bacău? 

Cele mai noi ansambluri rezidențiale din Bacău sunt construite în zone spațioase ce permit și amenajarea de locuri de parcare, spații verzi și locuri de joacă pentru copii. Ansambluri rezidențiale noi au fost construite în Bacău pe străzile Nicolae Titulescu, Tazlăului sau Vadu Bistriței.