Novum Invest

Proiecte dezvoltator Novum Invest

2 proiecte
în construcție
8 proiecte
finalizat
Toate orașe
București
Constanţa
Bragadiru
Mangalia

Despre dezvoltator Novum Invest

Compania „Novum Invest” este un dezvoltator imobiliar, care construiește cu succes pe piața imobiliară din București și poate oferi garsoniere și apartamente decomandate cu 2 și 3 camere, amplaste atât în zonele de business a capitalei cât și în zone mai liniștite, ferite de aglomerație și gălăgie. Compania „Novum Invest” oferă apartamente în complexe rezidențiale construite în următoarele zone ale orașului: Splaiul Unirii, Floreasca, Splaiul Independentei, Pipera, la Prelungirea Ghencea, 13 Septembrie și Lacul Morii. Locul de construcție a blocurilor locative este ales cu atenție pentru a oferi locatarilor o viață la maxim de confortabilă în apropiere de toate punctele de interes, de centre comerciale, supermarket-uri, zone de agrement și parcuri. De asemenea toate imobilele sunt amplasate în apropiere de stații cu mijloace de transport în comun.

Apartamentele construite de către compania „Novum Invest” sunt moderne și elegante, au schițe logic gândite cu compartimentări confortabile, toate unitățile locative sunt construite cu îndeplinirea tuturor cerințelor și în conformitate cu toate standardele în vigoare, toate clădirile sunt construite cu o structură de rezistență durabilă și la maxim de calitativă. Imobilele se predau cu toate spațiile comune complet finisate și placate cu granit cu grosimea de 1,5 cm pe casa scării și la holuri cu travertin și marmură. Tâmplăria exterioară instalată la toate imobilele este cu profil PVC cu 6 camere și dezvoltator echipează toate apartamentele cu câte o centrală termică, plus aprovizionează toate camerele de baie cu toate obiectele sanitare necesare. De asemenea fiecare cumpărător are pusă la dispoziție o gamă largă de finisaje pentru apartamentul ales (gresia, faianța și parchetul din lemn stratificat).

Și există posibilitatea de a achiziționa locuințele direct de la dezvoltator, fără a se percepe taxe suplimentare și diverse alte comisioane. Pe lângă toate acestea, compania „Novum Invest” oferă la dispoziția beneficiarilor multiple modalități flexibile de plată. Sunt acceptate creditele ipotecare, se permite achiziționarea imobiliarelor prin programul „Prima Casă” și este binevenită plata cash. De asemenea compania „Novum Invest” cooperează cu Unicredit și BCR pentru acordarea creditelor bancare.

Nu evitați posibilitatea de a profita de ofertele lunare a celor mai bune apartamente oferite în vânzare la prețuri mai reduse direct de la dezvoltatorul Novum Invest.