Previzualizare foto – fotografie originală aici

Dâmbovita 10
în București

Apartamente
de la ‍84 000 €
Prețul / m2
de la ‍1 345 € +TVA
Dezvoltător
Adresă
str. Damboviței, 10, zona Orșova, Sector 6, București

Mai detaliat despre blocuri

str. Dambovitei, 10, Bucuresti (Scara 1)
12 etaje
Indisponibil
tr. 1 2020
Finalizat în 2022 tr. 3
Indisponibil
str. Dambovitei, 10, Bucvuresti (Scara 2)
12 etaje
În desfășurare
tr. 1 2020
Finalizat în 2022 tr. 3
În desfășurare

Schițe și prețuri în Dâmbovita 10

Prețurile și disponibilitatea sunt valabile la data de 10 ianuarie 2024
Studiouri
52.58–55 m2
de la ‍1 698 € +TVA / m2de la ‍93 400 € +TVA
1 camere
48.01 m2
de la ‍1 750 € +TVA / m2de la ‍84 000 € +TVA
Duplex-uri 4 camere
228.3 m2
de la ‍1 301 € +TVA / m2de la ‍296 940 € +TVA

Dâmbovita 10 pe hartă București

str. Damboviței, 10, zona Orșova, Sector 6, București

Plata în rate la Dâmbovita 10

Noua Casă (Prima casă)

Disponibil

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit imobiliar

Disponibil

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit imobiliar. Pentru a primi informații cu privire la condițiile ce trebuie îndeplinite și pașii care trebuie urmați pentru a realiza achiziția locuinței tale prin credit ipotecar - lăsați un mesaj.

Ipoteca în Dâmbovita 10

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetfibra optica
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiinterfon
🟧 Încălzirecentrala termica marca Buderus, încalzire prin pardoseală
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportmetrou, autobuz, tramvai
🟧 Mobilatnu
🟧 Număr apartamente173
🟧 Număr clădiri2 scari
🟧 Parcare193 locuri de parcare subterane/supraterane
🟧 Regim inalțimeS+P+11E
🟧 Securitatepază, bariere
🟧 Tip imobilbloc locuințe
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajela cheie
🟧 Număr camere1‑cameră, 2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe48 – 90 m²

Despre ansamblu rezidențial

Unde se găsește imobilul

În partea de Nord, în zona Grozăveti - Șoseaua Virtuții din București este prezentat ansamblul locativ „Dâmbovița 10”, cu apartamente construite pe strada cu aceeași denumire - Dâmboviței la numărul 10, și acestea se învecinează cu Lacul Morii. Stația de Metrou Lujerului este la doar 1200 metri de la complex, care pot fi parcurși pe jos în 15 minute, iar Metroul Petrache Poenaru se află la o distanță de 1,8 km, unde se poate ajunge pe jos în maxim 20 de minute. Nu departe sunt și stații de RATB suprateran.

De asemenea în apropiere de complex funcționează piețe, supermarket-uri (Mega Image, Lidl), bănci, clinici medicale și farmacii, sunt diverse zone de relaxare și parcuri (Parcul Crângași și Parcul Moghioroș), sunt amenajate terenuri sportive (de fotbal și tenis), funcționează restaurante, cafenele, este fast food-ul McDonald’s, sunt cluburi de noapte și Teatrul „Masca”. Precum și, în această zonă găsiți licee, școli și grădinițe, este Universitatea Politehnică, Universitatea Artifex și Facultatea de Arhivistică. La doar câteva opriri parcurse cu transportul în comun se află Mall-ul Plaza, Mall-ul Cotroceni, Parcul Grozăvești și Grădina Botanică.

Descrierea imobilului

Ansamblul locativ „Dâmbovița 10” apare cu o clădire de apartamente ce dispune de un regim de înălțime: Demisol + Parter + 11 Etaje locative.

Fundația imobilului este de tip radier general cu grinzi întoarse efectuate din beton armat. Scheletul clădirii este compus din cadre și diafragme interioare efectuate din beton armat. Pentru zidăria pereților interiori, compartimentărilor din interiorul apartamentelor și închiderilor exterioare sunt folosite blocurile ceramice de tip Porotherm (cărămida roșie). Plus, pentru pereții de la exterior este utilizat un termo-sistem de grosime de 10 cm format din polistiren expandat pentru a a oferi clădirii un nivel sporit de eficiență termică. Pentru tâmplărie este folosit geamul tripan (3 foi de sticlă) în profil PVC de marca Salamander. La demisolul clădirii și la parter se află prevăzute doar locuri de parcare, spații comerciale și este organizat un minimarket. În total în complexul locativ sunt oferite un număr de 169 de locuri de parcare și subterane și supraterane.

Locuințe și finisaje

Ansamblul locativ „MC Residence” pune la dispoziția cumpărătorilor un număr total de 173 de locuințe printre care la alegere sunt garsoniere (2 tipuri de planimetrii), studio-uri (4 tipuri) și apartamente cu 2 odăi (7 tipuri) și 3 odăi (3 tipuri de scheme). Doar la cerința beneficiarilor apartamentele pot fi și cu 4 camere (prin recompartimentare). La ultimul etaj din clădire se află proiectate apartamente de tip duplex, fiecare dispune de terase de dimensiuni generoase. Toate apartamentele dispun de camere separate (decomandate) și sunt foarte bine gândite cu scheme confortabile pentru familii mici, familii cu copii, pentru studenți și/sau persoane singure. Toate bucătăriile apartamentelor sunt separate de tip - închis și dispun de câte o fereastră personală.

Locuințele sunt proiectate cu suprafețele cuprinse între 48 mp (apartamente cu 1 cameră), 47 mp -73 mp (apartamente cu 2 camere) și 81 mp - 90 mp (apartamente cu 3 camere).

Finisajele utilizate pentru apartamente sunt de cel mai bun raport de calitate-preț și dispun de o gamă variată de culori, pentru alegere. Faianța placată în apartamente este achiziționată de la liderul mondial în domeniul plăcilor ceramice - Marazzi Italia. Parchetul de pe pardoseli este de cea mai înaltă calitate, de marcă Egger, de producere germană și austriacă. Ușile interioare sunt pline și sunt produse de către compania Porta Doors. Blocurile sanitare se predau finisate și echipate cu obiecte sanitare și au baterii de la Ramon Soler. Absolut toate instalațiile termice și cele sanitare dispun de țevi de marcă Rehau. Locuințele au montate prize pentru internet, cablaj TV și beneficiază de circuite electrice separate pentru aparatele de aer condiționat. Locuințele sunt încălzite autonom prin centrale termice murale în condensații de la Buderus, câte o centrală pe apartament, care aprovizionează locuința inclusiv și cu apă caldă.

Dar, la dispoziția cumpărătorilor este oferită și orice alt material de pe piața (în conformitate cu limita bugetului), iar pentru finisajele alese de către cumpărători, care nu se includ în limita bugetului există și posibilitatea de achitare a diferenței de preț.

Proiectul locativ este proiectat de către Compania GRN Studio Design SRL, această companie pentru proiectele sale ține cont de absolut toate amănuntele și de cele mai mici detalii constructive și factori ai naturii. Proiectul omobiliar „Dâmbovița 10” este dezvoltat de către compania de construcții „MC Residence”.

Dezvoltatorul MC Residence oferă diverse metode de plată flexibile și oferă reduceri plăcute în dependență de suma avansului achitat.

Pentru orice alte detalii, mai multe alte informații și pentru a primi răspunsuri complete despre apartamentele noi, vă rugăm să contactați direct Dezvoltatorul, contactele căruia le găsiți pe site-ul web al complexului locativ „Dâmbovița 10”.

Mai multe detalii despre acest complex
Abonați-vă la actualizările pentru acest complex rezidențial
Vă vom trimite un mesaj imediat ce actualizăm prețurile, starea sau stadiul construcției, adăugăm planuri sau includem alte informații utile despre acest imobil.
V-a plăcut Dâmbovita 10?
Adaugă la favorite pentru a nu-l pierde sau trimite un link cuiva care vă ajută în alegerea
Acest proiect mai este numit și Dambovita Grozavesti.

Ce apartamente sunt disponibile spre vânzare în Dâmbovita 10 din București?

Se oferă spre vânzare studiouri, 1 camere, duplex-uri 4 camere.

Cât costă m² în Dâmbovita 10?

M² în acest complex costă de la ‍1 345 € +TVA.

Cum să cumpăr un apartament în Dâmbovita 10 în București?

Modalități de plata în Dâmbovita 10: Noua Casă (Prima casă), Credit imobiliar, Plata integrală.

Termen de finalizare Dâmbovita 10?

Scara 1, Scara 2 – finalizat.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC