Previzualizare foto – fotografie originală aici

Nordis View
în București

Prețul / m2
de la ‍3 220 € +TVA
Dezvoltător
Adresă
șos. Fabrica de Glucoză, 6A, sector 1, București

Mai detaliat despre blocul

Șos. Fabrica de Glucoză, 6a, Sector 1, zona Aviației, București (Nordis View)
10 etaje
În desfășurare
Necunoscut
Finalizat în 2022 tr. 4
În desfășurare

Nordis View pe hartă București

șos. Fabrica de Glucoză, 6A, sector 1, București

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 FacilităţiLocuri de parcare și spații de depozitare, servicii de curățenie, spații comerciale, concierge, spații verzi, restaurant & cafenea
🟧 Încălzirecentrală termică, încălzire în pardoseală
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportMijloace de transport in comun
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente51
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcaresubterana și supraterană
🟧 Regim inalțimeS+P+9
🟧 Securitateacces securizat
🟧 Tip imobilblocuri locuințe
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduribeton

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisaje moderne
🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere, 4‑camere

Despre ansamblu rezidențial

Amplasare excepțională pentru un complex locativ unic

Ansamblul rezidențial „Nordis View” se află dezvoltat în partea de Nord a capitalei, în zona Aviației, chiar în centrul spotului de business. Blocul rezidențial se găsește localizat pe Șoseaua Fabrica de Glucoză, la numărul 6A în sectorul 1 din orașul București. În zona de amplasare a complexului rezidențial funcționează magazine, sunt sucursale bancare, este centrul medical „Donna Medical”, sunt sălile de fitness „World Class București Caro”, „Sweat Concept” și este BLOKX Climbing GYM, se află Clubul Sportiv de Fotbal „Athletico Floreasca” și este centrul recreațional „Dumbrava Minunată”. În proximitatea blocului locativ sunt supermarketurile Mega Image și Carrefour Express, iar până la centrele comerciale „Promenada” și „Pipera Plaza” sunt de parcurs nu mai mult de 2,5 km. La o distanță de doar 900 de metri de la clădirea locativă se află Colegiul Tehnic „Edmond Nicolau” și sunt 1200 de metri până la Liceul Teoretic Bilingv Ita Wegman, iar până la Școala Privată „Olga Gudynn” sunt 1400 de metri.

În proximitatea locuințelor noi circulă mijloace de transport în comun și sunt de parcurs pietonal doar 900 de metri până la stația de metrou Pipera. De la ansamblul rezidențial „Nordis View” sunt de parcurs 8,4 km până în Piața Unirii din București și 7,7 km până la Gara de Nord din capitală, iar până la Aeroportul Internațional „Henri Coandă” din Otopeni sunt 13 km și până la Aeroportul Internațional din Băneasa „Aurel Vlaicu” sunt de parcurs aproximativ 5 km.

Facilitățile complexului rezidențial de 5 stele

Proiectul locativ „Nordis View” este prezentat cu un bloc de locuințe excepțional, ce este inedit proiectat într-un stil de design futurist și cu un regim de înălțime cu un Subsol plus Parter și plus 9 Etaje. Clădirea locativă este construită să corespundă celor mai înalte standarde de calitate în corespundere cu toate normele și cerințele în vigoare și are o structură de rezistență compusă din cadre din beton armat cu pereți mulați optim hidroizolați și fiabil termoizolați, iar fațadele imobilului sunt excepțional finisate. Spațiile comune interioare din blocul locativ sunt modern finisate cu materiale durabile și la casa scării funcționează lifturi sigure de ultimă generație. În complex sunt prevăzute spații comerciale, funcționează un restaurant și cafenea, iar în subsol sunt organizate spații de depozitare subterane și există spații special organizate pentru parcarea bicicletelor. Rezidenții acestui complex locativ beneficiază de servicii de administrare a clădirii, servicii de curățare și servicii concierge. Curtea proiectului este frumos amenajată și are spații verzi plantate. Locurile de parcare sunt organizate subterane și supraterane. Și accesul în incinta complexului este complet securizat, video monitorizat și prin interfoane controlat.

Apartamente

Proiectul rezidențial „Nordis View” este conceput cu un grad înalt de intimitate și cu un număr mic de apartamente de doar 51 de unități locative. Disponibile în vânzare sunt prezentate apartamente cu 2 – 3 și 4 camere, toate au scheme confortabile, sunt logic compartimentate, sunt spațioase, foarte luminase și au spații generos vitrate. Toate locuințele se predau în folosință cu instalațiile inginerești realizate și la toate utilitățile racordate. Se încălzesc apartamentele individual prin centrale termice proprii și sistemul de încălzire este instalat prin pardoseală.

Proiectul rezidențial „Nordis View” este dezvoltat de către compania Nordis Group, care reprezintă un grup de companii cu 100 % capital românesc, care se specializează în dezvoltarea obiectelor rezidențiale de lux. Sunteți invitați să veniți și să vedeți toate priveliștile minunate, care se deschid din ferestrele apartamentelor spre Lacul Tei. Pentru programare la vizionări, pentru mai multe informații despre complexul locativ și pentru contactele directe către managerii de vânzări ai Dezvoltatorului, vă invităm să treceți direct pe site-ul proiectului locativ „Nordis View”.

Mai multe detalii despre acest complex
Abonați-vă la actualizările pentru acest complex rezidențial
Vă vom trimite un mesaj imediat ce actualizăm prețurile, starea sau stadiul construcției, adăugăm planuri sau includem alte informații utile despre acest imobil.
V-a plăcut Nordis View?
Adaugă la favorite pentru a nu-l pierde sau trimite un link cuiva care vă ajută în alegerea
Acest proiect mai este numit și Nordis View Residence.

Unde se află Nordis View?

șos. Fabrica de Glucoză, 6A, sector 1, București.

Cât costă m² în Nordis View?

M² în acest complex costă de la ‍3 220 € +TVA.

Termen de finalizare Nordis View?

Nordis View – finalizat.

Cine este dezvoltatorul Nordis View din București?

Dezvoltătorul Nordis View este – Nordis Group.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC