Apartamente noi în Pitești

Apartamente, blocuri noi de vânzare direct de la dezvoltator
3 ansambluri

Ansambluri rezidențiale în Pitești

Amplasat la sud de centrul țării, Pitești este municipiul de reședință în județul Argeș și are o populație de aproximativ 150.000 de locuitori. Amplasat la o distanță de 108 kilometri de capitală, de care este legată prin autostradă, Piteștiul este unul dintre cele mai industrializate orașe din țară. Aici se află centrul industriei de autoturisme din România.

În paralele cu industria auto, sectorul imobiliar a evoluat și s-a dezvoltat datorită cererii de noi locuințe. Dezvoltatorii imobiliari au construit noi ansambluri imobiliare în Pitești, acestea fiind alcătuite din locuințe moderne și spațioase. Amplasate în diferite cartiere, acestea îndeplinesc standardele de siguranță și oferă un confort sporit prin plasarea în zone apropiate de școli, grădinițe, magazine, parcuri, mijloace de transport în comun etc. Noile ansambluri rezidențiale din Pitești sunt dotate cu parcări și chiar cu parcuri și zone verzi. Apartamente cu 1, 2, 3 sau 4 camere au suprafețe cuprinse între 40 și peste 100 de metri pătrați. Apartamente noi sunt racordate la toate utilitățile orașului și au instalate contoare individuale. Constructorii oferă posibilitatea de a furniza spațiul locativ în diverse moduri de compartimentare, proprietarul putând astfel să își optimizeze locuința după nevoile personale.

Pentru a facilita plata unei locuințe din cadrul noilor ansambluri rezidențiale, dezvoltatorii imobiliari din Pitești oferă posibilitatea de a efectua plata în diverse moduri: plata integrală, credit imobiliar, credit ipotecar, credit Prima Casă sau chiar și rate la dezvoltator (ofertă disponibilă doar la unii dezvoltatori imobiliari).

Pe Korter.ro vei găsi câte o pagină de prezentare chiar și pentru cele mai noi ansambluri rezidențiale din Pitești și vei putea afla detalii tehnice și informații despre structura imobilelor, precum și locuințele disponibile și oferta de prețuri.

Care sunt cei mai activi dezvoltatori imobiliari din Pitești? 

Piteștiul este un oraș atrăgător pentru dezvoltatorii imobiliari. Printre cei mai activi constructori se numără Maiacasa, Volumetric, Adidana sau Energomontaj Grup. 

Top cartiere Pitești - unde sunt cele mai căutate apartamente? 

Indiferent că este vorba de vânzare sau chirie, apartamentele centrale sunt cele mai căutate pe piața imobiliară. Printre cele mai căutate cartiere și zone din Pitești se numără Exercițiu, Popa Sapca, Calea București, Banat, Craiovei sau Negru Vodă. Locuințele din cadrul acestor cartiere stârnesc un interes crescut și din cauza distanței mici față de zona centrală și de școli, magazine și mijloace de transport în comun. 

De ce sunt căutate apartamente noi din Pitești? 

Chiar dacă noile ansambluri rezidențiale nu se află tot timpul în zonele de top din Pitești, dezvoltatorii imobiliari compensează prin condițiile moderne pe care le oferă. Compartimentare spațioasă, finisaje moderne, locuri de parcare, spațiu verde și locuri de joacă pentru copii sunt doar câteva dintre principalele beneficii oferite de noile ansambluri rezidențiale. 

Ce prețuri au apartamente noi din Pitești? 

Prețul apartamentelor noi diferă în funcție de zona în care se află ansamblul rezidențial și de tipul locuinței. Chiar dacă majoritatea locuințelor noi au prețuri în jurul a 1.000 de euro/mp, sunt și apartamente mai ieftine. Pe Korter.ro poți afla oferta completă a celor mai noi apartamente scoase la vânzare.