Previzualizare foto – fotografie originală aici

NorthSide Park Tower
în București

Apartamente
de la ‍87 800 €
Prețul / m2
de la ‍1 290 €
Dezvoltător
Adresă
șos. Gheorghe Ionescu Sisești, 467, zona Străulești, Sector 1, București

Mai detaliat despre blocul

șos. Gheorghe Ionescu Sisești, 467, București (NorthSide Park - Tower)
11 etaje
În desfășurare
tr. 4 2020
Finalizat în 2021 tr. 4
În desfășurare

Schițe și prețuri în NorthSide Park Tower

Prețurile și disponibilitatea sunt valabile la data de 11 ianuarie 2024
2 camere
56.29–76.3 m2
de la ‍1 391 € / m2de la ‍87 800 €
3 camere
96.21–125.41 m2
de la ‍1 320 € / m2de la ‍145 500 €
4 camere
139.16 m2
de la ‍1 290 € / m2de la ‍179 500 €

NorthSide Park Tower pe hartă București

șos. Gheorghe Ionescu Sisești, 467, zona Străulești, Sector 1, București

Plata în rate la NorthSide Park Tower

Noua Casă (Prima casă)

Disponibil

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit imobiliar

Disponibil

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit imobiliar. Pentru a primi informații cu privire la condițiile ce trebuie îndeplinite și pașii care trebuie urmați pentru a realiza achiziția locuinței tale prin credit ipotecar - lăsați un mesaj.

Ipoteca în NorthSide Park Tower

Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit ipotecar.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţipark, supermarket, spațiu de joacă
🟧 Încălzirecentrală termica individuală, încălzire prin pardoseală
🟧 Liftlift marca Schindler de 6 persoane
🟧 Mijloace de transportautobuz, metrou
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente84
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcare188 locuri
🟧 Regim inalțime10 etaje
🟧 Securitatemonitorizare video, pază 24/7
🟧 Tip imobilbloc de apartamente
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisate complet
🟧 Număr camerestudio,2‑camere,3‑camere
🟧 Suprafața locuințe48–120 m²

Despre ansamblu rezidențial

Ansamblul de locuințe „NorthSide Tower” este un proiect de tip boutique, care se află excepțional localizat cu lac și parc învecinat.

Facilitățile proiectului imobiliar

 • Localizare în mijlocul unui parc privat, dar cu acces imediat către transport în comun;
 • De la complexul locativ este deschidere direct către lacul Grivița;
 • Ansamblul rezidențial este realizat într-un stil arhitectural elegant și are un design ce va fi mereu relevant;
 • Un total de tocmai 188 de locuri de parcare subterane și supraterane;
 • Spații de depozitare;
 • În curtea complexului este amenajat un teren de joacă pentru copii;
 • Complexul de locuințe este securizat;
 • Un spectru larg de servicii oferite chiar în incinta complexului, datorită spațiilor comerciale de la parterul clădirii.

Localizare

Proiectul locativ „NorthSide Tower” se află situat în nordul capitalei, pe Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești, la numărul 467, sectorul 1, orașul București. Pentru a vedea amplasarea imobilului, vă invităm să verificați harta de pe site-ul nostru Korter.ro.

Puncte importante din zona localizării imobilelor noi

 • Pe o rază de până la 2 km față de complexul rezidențial funcționează supermarketul LIDL și este centrul comercial Colosseum Mall, unde se găsește hipermarketul Carrefour și magazinul Leroy Merlin.
 • La un kilometru de la complexul locativ se află Grădinița și Creșa Germană Rocket Kids, iar la 2 km este Grădinița Nr. 47, până la Școala Gimnazială Nr. 13 este o distanță de 1,2 km, iar la 1,5 km funcționează școala privată Aletheea.
 • Până la piscina Playa 9 Pool sunt de făcut 15 minute pe jos și în 20 de minute se ajunge la stadionul și Baza sportivă Pro Rapid, la o distanță de 1,8 km este sala de sport Fitness Zone, iar la 2 km este sala de fitness Stay Fit GYM.
 • Restaurantul Doi Cocoși se învecinează cu locuințele noi (100 m), Ristorante Casale (270 m) și 800 m până la cofetăria Art Dessert.
 • Farmacia Arterin la 350 de metri, 1,1 km până la clinica stomatologică DartDent și la 1,1 km funcționează un cabinet veterinar.
 • Biserica Sfântul Vasile Străulești se află la 350 de metri de la apartamentele noi.

Un moment foarte important la alegerea și achiziționarea unui apartament nou este localizarea acestuia, important este nu numai din motivul cât de departe sau aproape se află față de locul de muncă sau de centrul orașului, important este că de locația imobilului mult depinde prețul. Vă oferim posibilitatea să vedeți și să comparați alte oferte de apartamente noi de la dezvoltator din această zonă trecând pe harta noastră de pe Korter.ro.

Transport public și distanțe

 • Stația de metrou Străulești se găsește la 500 de metri cu mașina, iar pietonal 1,2 km.
 • La distanțe de 60 m și 170 m față de blocul locativ se află stațiile RATB pe unde circulă autobuzele Nr. 205 și respectiv Nr. 204, 304 și 436.
 • O distanță de 13 km este de parcurs de la blocul rezidențial până la Piața Unirii din capitală, sunt 7,9 km până la Gara de Nord. Aeroportul Internațional din Otopeni „Henri Coandă” este la 11,2 km și până la Aeroportul Internațional din Băneasa „Aurel Vlaicu” sunt 4,8 km.

Caracteristica generală a complexului locativ

Întreg ansamblul rezidențial se formează din trei clădiri de locuințe cu diferite denumiri și regimuri de înălțime, iar blocul rezidențial „NorthSide Tower” este realizat cu Subsol plus Parter și plus 10 etaje locative, unde sunt amplasate 67 de apartamente inteligent compartimentate. Blocul rezidențial are o ținută ideal potrivită naturii și împrejurimilor, asupra căreia au muncit o echipă de designeri profesioniști în domeniu, foto galeria ansamblului rezidențial „NorthSide Tower” se află prezentată pe web pagina noastră Korter, vă invităm cu drag să o vedeți.

Clădirea de apartamente are instalate lifturi de marca Schindler. La parterul blocului rezidențial sunt prevăzute o mulțime de spații comerciale, ce sunt presupuse pentru funcționarea punctelor de interes comercial și social (bănci, farmacii magazine ș.a.). Locatarii blocului beneficiază de spații de depozitare cu suprafețele cuprinse între 2 și 4 metri și pot achiziționa locuri de parcare deschise sau subterane.

Detaliile de finisare a apartamentelor

Dezvoltatorul blocului locativ oferă în vânzare 43 de locuințe cu 2 camere cu suprafețele de la 57 mp și până la 77 mp, 13 unități locative cu 3 camere cu suprafețele cuprinse între 97 mp și 126 mp și 11 apartamente cu 4 camere cu mărimea de 140 mp. Pe pagina noastră Korter pot fi vizualizate schemele apartamentelor din acest bloc rezidențial.

Toate locuințele sunt finisate cu materiale calitative și au instalate uși de marca Pinum, pardoselile sunt placate cu parchet triplu stratificat și gresie Marazzi. Sistemul de încălzire este cu centrală termică proprie de marca Viessmann. Instalațiile sanitare montate în apartamente sunt de la firma Uponor, iar instalațiile electrice Gewiss.

Dezvoltator

Ansamblul rezidențial „NorthSide Tower” este dezvoltat de către echipa de profesioniști al companiei „Brad Realty” S.R.L., care funcționează cu succes pe piața de dezvoltare și promovare imobiliară din anul 2014.

Informații despre vânzarea apartamentelor și mai multe detalii constructive a proiectului imobiliar „NorthSide Tower” le puteți găsi pe pagina web a Dezvoltatorului, unde este acces de pe Korter.ro.

Mai multe detalii despre acest complex
Abonați-vă la actualizările pentru acest complex rezidențial
Vă vom trimite un mesaj imediat ce actualizăm prețurile, starea sau stadiul construcției, adăugăm planuri sau includem alte informații utile despre acest imobil.
V-a plăcut NorthSide Park Tower?
Adaugă la favorite pentru a nu-l pierde sau trimite un link cuiva care vă ajută în alegerea
Acest proiect mai este numit și NorthSide Park, NorthSide Tower.

Ce apartamente sunt disponibile spre vânzare în NorthSide Park Tower din București?

Se oferă spre vânzare 2 camere, 3 camere, 4 camere.

Cât costă m² în NorthSide Park Tower?

M² în acest complex costă de la ‍1 290 €.

Cum să cumpăr un apartament în NorthSide Park Tower în București?

Modalități de plata în NorthSide Park Tower: Noua Casă (Prima casă), Credit ipotecar, Credit imobiliar, Plata integrală.

Termen de finalizare NorthSide Park Tower?

NorthSide Park - Tower – finalizat.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC