Previzualizare foto – fotografie originală aici

Timisoara Residence 103
în București

Preț
la cerere
Adresă
bd. Timișoara, 103Q, zona Cartier Brâncuși, Sector 6, București

Mai detaliat despre blocuri

Faza construcție
Încă 4 blocuri în această etapă
Încă 4 blocuri
bd. Timișoara, 103Q, București (Bloc 7)
6 etaje
În desfășurare
Necunoscut
Finalizat în 2020 tr. 3
În desfășurare
Faza construcție
Încă 1 bloc în această etapă
Încă 1 bloc
bd. Timișoara, 103Q, București (Bloc 1)
6 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2020 tr. 1
Indisponibil
Faza construcție
bd. Timișoara, 103Q, București (Bloc 3)
6 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Necunoscut
Indisponibil

Timisoara Residence 103 pe hartă București

bd. Timișoara, 103Q, zona Cartier Brâncuși, Sector 6, București

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din BCA
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiinterfon, loc de joacă
🟧 Încălzirecentrală termica marca BOSCH, încalzire in pardoseala, aer condiționat inclus
🟧 Liftlift marca SCHINDLER
🟧 Mijloace de transportautobuz, tramvai
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente288
🟧 Număr clădiri8
🟧 Parcare347 locuri de parcare supraterane si subterane
🟧 Regim inalțimeP+5E
🟧 Securitateda
🟧 Tip imobilblocuri locuințe
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din gips-carton

Despre apartamente

🟧 Finisajela alb
🟧 Înălțime plafoane2. 7 m
🟧 Număr cameregarsoniere, 2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe39–95 m²

Despre ansamblu rezidențial

Grijuliu localizat în apropiere de tot că căutați

Ansamblul de locuințe „Timișoara 103 Residence” se găsește amplasat în zona Cartier Brâncuși din sectorul 6, pe Bulevardul Timișoara, la numărul 103Q, în orașul București.

Locuințele dispun de o amplasare bine aleasă cu o mulțime de puncte de interes și locuri importante, în apropiere de blocurile locative sunt grădinițe, școli, magazine, centre comerciale, bănci, spitale, farmacii, parcuri, restaurante, cafenele, Cinema, localuri pentru sport, relaxare și distracții.

Sunt 500 de metri până la hipermarket-ul Kaufland și pietonal acesta este accesibil în cel mult 6 minute, iar Penny Market se află la 1,1 km față de casele complexului, la 2,6 km se află Piața Drumul Taberei și market-ul LIDL, de asemenea nu departe se află magazinele Selgros și Dedeman. La o distanță de 550 de metri se găsește clubul de sport „Best Fitness Gym”. Până la fast food-ul McDonalds sunt 1,7 km și până la centrul comercial „Plaza România Mall” sunt de parcurs 2,4 km. În această zonă se află Policlinica „Rosana Medical”, centrul medical „Rimmed” și Policlinica „Cetatea Histria”.

Copilașii micuți și cei mai măricei au posibilitatea să frecventeze în apropiere de casă următoarele organizații: Grădinița Nr. 209, Centrul Educațional „Academia Piticilor” (190 metri), After School „Georgi” (300 metri), Școala Gimnazială Nr. 206, Școala Gimnazială Nr. 142, Școala Gimnazială „Sfântul Andrei” Nr. 172, Școala Gimnazială „Ion Dumitru”, Liceul Teoretic „Eugen Lovinescu” și Colegiul Național „Elena Cuza”.

Ansamblul rezidențial „Timișoara 103 Residence” se află localizat nu departe de Centura București și de stații ale mijloacelor de transport în comun. Stația de Metru Păcii este la o distanță de 2,3 km față de complexul locativ. Distanța până în centrul capitalei este de 8,9 km, până la Gara de Nord sunt 7,4 km. Aeroportul „Henri Coandă” se află la 20,3 km și sunt 12,2 km de parcurs până la Aeroportul Internațional „Aurel Vlaicu”.

Date generale de construcții și amenajarea ansamblului

Ansamblul de locuințe „Timișoara 103 Residence” este dezvoltat pe un teren cu suprafața de 19 839,10 mp și este compus din 8 blocuri rezidențiale, care sunt construite cu regimuri egale de înălțime și fiecare are câte un Parter și 5 etaje locative. Toate imobilele sunt proiectate cu o arhitectură modernă și cu o structură constructivă durabilă și rezistentă. Fundațiile imobilelor sunt realizate de tip continue cu tălpi din beton armat și clădirile sunt realizate cu o structură de rezistență din stâlpi, grinzi, planșee și diafragme din beton armat. Zidăria pereților este efectuată din blocuri Ytong A+ 350 monostrat peste care pe exerior este aplicat un sistem de izolare termică format din polistiren expandat Swisspor EPS80F. Pereții interiori de la casa scării se caracterizează cu capacități excelente de fono izolare și sunt realizați din blocuri Ytong Forte 300 cu mortar și pentru ranforsare sunt instalați stâlpi din beton. Fațadele clădirilor locative facilită de un design inovațional, sunt alb finisate cu tencuială decorativă și accentuate în contrast cu profil PVC de culoare gri a tâmplăriei exterioare și a elementelor de securizare a teraselor. Tâmplăria exterioară instalată la blocuri are profil PVC de la Slamander SL Round și geam termo eficient cu caracteristici superioare și acoperire low-e4 plus Krizet 4 de 24 mm și mecanisme de acționare Siegenia Special. Blocurile rezidențiale dispun de acoperiș de tip – terase necirculabile, care sunt fiabil hidroizolate cu termosistem compozit și membrană PVC de 1,5 mm.

Spațiile comune interioare, pardoselile holurilor și coridoarelor sunt turnate cu sapă și sunt finisate cu plăci din granit Pearl Flower, la fel din acest granit sunt confecționate și treptele și contratreptele. Confecțiile metalice de culoarea gri – antracit sunt instalate pentru balustradele scărilor interioare din blocuri. Fiecare bloc are instalat câte un ascensor modern, de ultimă generație, de producere de la compania cu renume mondial SCHINDLER (liftul este de tip – 3300).

Curtea ansamblului locativ „Timișoara 103 Residence” este foarte îngrijită și dispune de mult spațiu verde amenajat, sunt teritorii cu gazon și locatarii beneficiază de alei și trotuare pietonale pavate cu pavele de tip Elis Pavaje și în curte există spații atent create și dotate cu echipamente sigure pentru joaca copiilor din complex. Accesul în incinta complexului este absolut securizat și întreg teritoriul este video supravegheat.

Ce ține de locurile de parcare, aici în complexul locativ sunt presupuse un total de 347 locuri de parcare supraterane și subterane, printre care 59 de locuri sunt dedicate oaspeților și vizitatorilor, locurile dercare supraterane la fel sunt pavate cu pavele ELIS PAVAJE.

Apartamente, finisaje, dotări, instalații și echipaje

În fiecare bloc rezidențial al Ansamblului locativ „Timișoara 103 Residence” se află poziționate câte 36 de unități locative, astfel că în total ansamblul locativ dispune de 288 de apartamente contemporane și confortabile. Locuințele sunt proiectate cu planimetrii decomandate și semidecomandate și dispun de înălțimea liberă a încăperilor de 270 cm. Apartamentele sunt proiectate cu interioare spațioase și au scheme bine gândite, foarte funcționale cu 1, 2 și 3 camere.

  • Cochetele garsoniere sunt prevăzute cu scheme de două modele și au spațiul total cuprins între 39,42 mp și 43 mp;
  • Apartamentele cu 2 camere sunt prezentate cu două tipuri de modele de scheme și sunt proiectate cu suprafața total construită de 61,56 mp – 61,91 mp;
  • Proprietățile locative cu 3 camere sunt prevăzute cu suprafața construită de 87,76 mp – 88,97 mp.

Apartamentele de la parterul blocurilor rezidențiale beneficiază de curți private, iar locuințele poziționate la etaje dispun de balcoane și terase deschise, ce sunt finisate cu plăci ceramice de la Turin Grau - Marazzi. Beneficiarii primesc cheile de la apartamente finisate la cheie cu finisaje și instalații durabile calitativ montate. Toți pereții interiori din apartamente sunt realizați din plăci de gips-carton (RIGIPS RBI 12,5 cm) cu umplutură din vată minerală și sunt prelucrați cu amestec uscat, sunt perfect nivelați, gletuiți și zugrăviți cu vopsea lavabilă satinată de culoarea albă (ecologic curată). Plafoanele la fel sunt realizate din gips – carton, sunt tencuite, gletuite și zugrăvite cu lavabil alb. Ușile interioare, ce sunt instalate în camere sunt alese cu aspecte de arțar, iar din metal este instalată ușa de acces în fiecare apartament și pe partea exterioară are aspecte de stejar, iar pe partea interioară cu aspecte de arțar. Ușile sunt de producere italiană de la firma Dierre. Pardoselile dormitoarelor și living-urilor sunt turnate cu sapele specializate pentru a corespunde sistemului de încălzire în pardoseală și sunt placate du parchet laminat de marca EGGER din Austria de nuanță Alberta OAK Polar. În camerele de baie, bucătării și pentru pardoselile holurilor de acces sunt prevăzute placaje cu plăci ceramice de dimensiuni mari (60cm x 60 cm) de producere spaniolă de marca Keros. Camerele de baie sunt hidroizolate și sunt complet echipate cu obiecte și instalații sanitare: vasul wc este montat suspendat și este de la Ideal Standard și are rezervor incastrat (ascuns), lavoarul cu semi-picior la fel este de la Ideal Standard, iar cada este de la Hotline New și are dimensiunile de 175 cm pe 70 cm, bateriile alese pentru lavoar și cadă/duș sunt de firma Ceraplan III, iar instalațiile termice pentru distribuirea principală a sistemului de alimentare cu apă sunt efectuate din țevi de producere germană de tip PPR cu inserție de aluminiu și sistemul de conducere sanitară pentru coloanele principale este completat cu țevi fonoizolante de tip SILENE. Toate camerele de baie dispun de sistem de ventilație forțată prin coloană,

Fiecare locuință se încălzește individual prin centralele termice autonome de la firma germană BOSCH, ce sunt dotate și instalate de către Dezvoltator. Toate instalațiile sistemului termic (Vision/Romstal) din locuințe sunt instalate prin pardoseală. Și locuințele beneficiază de distribuție zonală a încălzirii și de termostate de ambient.

Toate instalațiile electrice montate, prizele și întrerupătoarele din apartamente sunt alese de la firma Comtec, iar tablourile electrice sunt de la SCHRACK de producere austriacă. Locuințele beneficiază și de instalații pentru sistemul de aer condiționat în camera de living, producătorul aparatelor de aer condiționat este firma MIDEA din seria New RF. Blocurile locative sunt racordate la toate utilitățile și dispun de contorizare separată pentru fiecare apartament la fiecare utilitate independent (apometrele și contoarele de gaze și energie electrică sunt instalate). Fiecare apartament în parte are instalat câte un senzor pentru controlul și prevederea scurgerilor de gaze. Apele pluviale și menajere vor fi evacuate prin coloane comune, ce sunt bine izolate fonic.

De asemenea în apartamente este internet și TV prin fibră optică, ce sunt conduse de către furnizorii de servicii din zonă până la intrare în apartament.

Nu numai pentru confort și controlul oaspeților și vizitatorilor neașteptați, dar și pentru un nivel mai înalt de securitate - la intrare în fiecare apartament este instalat interfonul, ce comunică cu accesul principal în imobil.

Pentru a programa o vizionare la locuințele noi și pentru a vedea mai multe informații detaliate și alte materiale utile despre apartamentele complexului locativ „Timișoara 103 Residence”, sunteți invitați să treceți direct pe site-ul ansamblului locativ, unde sunt afișate și contactele Dezvoltatorului.

Mai multe detalii despre acest complex
Abonați-vă la actualizările pentru acest complex rezidențial
Vă vom trimite un mesaj imediat ce actualizăm prețurile, starea sau stadiul construcției, adăugăm planuri sau includem alte informații utile despre acest imobil.
V-a plăcut Timisoara Residence 103?
Adaugă la favorite pentru a nu-l pierde sau trimite un link cuiva care vă ajută în alegerea
Acest proiect mai este numit și Timisoara 103 Residence, Timisoara Residence.

Unde se află Timisoara Residence 103?

bd. Timișoara, 103Q, zona Cartier Brâncuși, Sector 6, București.

Cât costă m² în Timisoara Residence 103?

Prețul se clarifică la dezvoltator.

Cum să cumpăr un apartament în Timisoara Residence 103 în București?

Modalități de plata în Timisoara Residence 103: Noua Casă (Prima casă), Credit imobiliar, Plata integrală.

Termen de finalizare Timisoara Residence 103?

Bloc 1, Bloc 2, Bloc 3, Bloc 4, Bloc 5, Bloc 6, Bloc 7, Bloc 8 – finalizat.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC