Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex New Concept Residence
în București

Stoc epuizat de la dezvoltator
Adresa
Drumul Lunca Prutului, zona Trapezului, Sector 3, București

Schițe și prețuri în New Concept Residence

Townhouse-uri
de la 186 m2totul e vândut

New Concept Residence pe hartă București

Drumul Lunca Prutului, zona Trapezului, Sector 3, București

Etape dezvoltare

construit
finalizat 2019

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Facilităţiinterfon
🟧 Încălzirecentrala termică proprie
🟧 Mijloace de transportmetrou, tramvai, autobuz
🟧 Număr apartamente6 vile
🟧 Parcareexterioară
🟧 Regim inalțimeP+1E+M
🟧 Securitateacces securizat
🟧 Tip imobilvilă
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Număr camere5‑camere, 6‑camere
🟧 Suprafața apartamente186 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Locație ideală, vecini importanți și distanțe mici

Ansamblul de locuințe „New Concept Residence” se află localizat în sectorul 3 din București, pe strada Drumul Lunca Prutului în zona Trapezului.

Cartierul de amplasare a locuințelor este bine dezvoltat, frumos amenajat și se află în continuă expansiune. Și un factor foarte importat pentru a descrie această localizare este faptul că complexul se află amplasata la o distanță ușor accesibilă față de Parcul IOR, Parcul Titan și are în apropiere unele din cele mai bune și mai prestigioase instituții de învățământ și organizații educaționale din București, așa ca: Colegiul Tehnic „Costin D. Nenițescu”, Școala Gimnazială Nr. 149, Școala gimnazială nr. 92, Școala Gimnazială nr. 112, Școala Gimnazială Nr. 116, Școala Gimnazială Nr. 89 „Nicolae Labiș”, Școala Gimnazială cu clasele I-IV Nr. 20, Școala Privată „Bucharest Christian Academy”, Grădinița nr. 211, Grădinița Nr. 160 și Creșa „Greierașul”.

În vecinătatea complexului de locuințe este Oficiul Poștal Nr. 72, se află sectorul de Poliție Nr. 13, sunt bănci, farmacii, saloane de înfrumusețare și frizerii, săli sportive, cafenele, restaurante și funcționează supermarket-urile Mega Image, Lidl, Penny Market, este Piața Trapezului, hipermarket-urile Auchan, Jumbo, magazinele Metro, Kika, JYSK, IKEA, Dedeman și centrul comercial „Iris Mall”. Până la Parcul Acvatic „Romulus & Nicolas Water Park” sunt doar 2,9 km.

Datorită unei localizări ideale rezidenții au posibilitatea de acces către casă direct din Bulevardul Nicolae Grigorescu sau direct din Bulevardul Th. Pallady și beneficiază de posibilitatea de folosire a tuturor mijloacelor de transport în comun (metrou, tramvai, autobuz), deoarece acestea toate au rute în apropiere de complex, aici se află stația de Metrou 1 Decembrie la doar 1400 de metri și până la care se ajunge în 15 minute pe jos și Stația de Metrou Nicolae Teclu se află la 1,5 km. Până la Piața Unirii se ajunge cu mașina în 15 - 20 de minute și sunt de parcurs în jur la 7,9 km, Gara de Nord din București se află la o distanță de 13,4 km, până la Aeroportul din Otopeni sunt 25,3 km, iar Aeroportul din Băneasa se afla la 18,3 km.

Prezentarea complexului rezidențial

Ansamblul imobiliar „New Concept Residence” este construit cu 6 blocuri locative structurate în două tipuri, unde 4 blocuri sunt de tip „A” și două tipuri de tip „B”. Clădirile rezidențiale sunt construite într-un stil de tip – Vilă și sunt cuplate câte trei unități pe două părți și sunt despărțite de o stradă privată între acestea. Toate unitățile rezidențiale sunt proiectate cu egale regimuri de înălțime și au un Parter plus Un Etaj și o Mansardă.

Structura de rezistență a imobilelor este de tip – Portanță și construcția pereților și compartimentărilor este realizată din cărămidă cu grosimea de 25 cm și 15 cm. Casele pe exterior sunt foarte calitativ izolate termic cu sistem de la Baumit compus din plăci din polistiren de 10 cm de densitate EPS 80. Acoperișul clădirilor este placat cu țiglă metalică de tip Lindab și din partea interioară la fel este izolare termiă, la mansardă este placat un strat de vată minerală cu grosimea de 25 cm plus este placată o folie de tip anti-condes apoi sunt placate tavanele din gips-carton. Iar fațadele imobilelor sunt finisate parțial cu tencuială decorativă de calitate superioară, care dispune de capacități de auto-curățare și parțial la parter sunt placate cu piatră naturală și cu ornamente funcționale din lemn. Pe fațadele curate și elegant amenajate perfect se privește tâmplăria exterioară, ce este instalată la apartamente și este formată din profil PVC de culoare mahon cu geam termopan de tip „patru anotimpuri” cu acoperire low-e.

Locurile de parcare sunt organizate supraterane câte două poziționate în fața fiecărei case.

Fiecare proprietate locativă se predă cumpărătorilor cu toate aleile de acces și trotuarele pavate și fiecare facilită de o curte complet amenajată cu spațiu verde (cu gazon plantat), cu pomi și zonele verzi beneficiază de sisteme de irigare. Între fiecare unitate rezidențială este instalat un gard stilizat în conformitate cu design-ul clădirilor și acesta este realizat din lemn amplasat pe o structură din metal.

Întreg ansamblul rezidențial „New Concept Residence” este complet împrejmuit cu gard și are accesul securizat și strict controlat prin poartă de acces automatizată, de asemenea fiecare unitate locativă beneficiază de câte un interfon.

Tipuri de locuințe, finisaje și echipaje

Proiectul rezidențial „New Concept Residence” este realizat exclusiv cu locuințe de tip vilă, fiecare cu 5-6 camere.

Primul tip de locuințe „A” sunt proiectate cu suprafața de 320,26 mp și beneficiază de un teren de circa 137,2 mp unde la parterul casei se află proiectate: Camera de zi, bucătărie (de tip închis), un hol, o cămară, camera de baie (de serviciu), casa scării și o terasă exterioară, iar Etajul găzduiește un hol, trei dormitoare dintre care unul este matrimonial cu cameră de baie personală și încă o cameră de baie, care este comună pentru două dormitoare, spațiul de la mansardă este open–space, unde este locul visurilor Dumneavoastră, unde se poate afla o zonă de relaxare sau o sală de sport sau cameră de biliard, poate fi amenajat ca o cameră suplimentară pentru oaspeți sau posibil un spațiu de depozitare.

Tipul doi locuințe „B” este proiectat cu suprafața totală la fel de 320,26 mp, este proiectat cu același tip de planimetrie ca și tipul „A” și dispune de o grădină cu suprafața terenului de 110,2 mp.

Pereții interiori din locuințe sunt complet finisați cu sistem Baumit format din tencuială mecanizată Ratio Glatt, de asemenea pereții sunt acoperiți cu glet Fino Bello și Fino Grandi și apoi sunt vopsiți cu vopsea lavabilă Divină Profesionell. Toate pardoselile sunt turnate cu sapă elicopterizate și sunt placate cu parchet laminat cu grosimea de 8-12 mm. Toate plăcile ceramice sunt aplicate peste sistemele de hidroizolații de la Bumit. Camerele de baie sunt hidroizolate și au conduse toate instalațiile sanitare. Toate ușile interioare sunt instalate și sunt alese de la firma Porta Door și acestea sunt celulare cu toc reglabil. La intrare în fiecare unitate locativă este instalată câte o ușă de acces din metal cu închidere – multipunct.

Locuințele se predau complet echipate cu toate instalațiile electrice și acestea sunt proiectate de tip modulare cu mult mai multe puncte de iluminat și mai multe prize, pentru a permite personalizarea și amenajarea locuinței Dumneavoastră fără obstacole. Toate instalațiile termice sunt montate pe fiecare etaj și în fiecare cameră cu posibilitatea de reglare a temperaturii. Și imobilele dispun de preinstalații la fiecare etaj pentru sisteme de aer condiționat.

Toate unitățile locative sunt racordate independent la utilități și locuințele beneficiază de apă, curent electric, gaze naturale și sunt branșate la sistemul de canalizare. Și fiecare proprietate imobiliară este contorizată separat.

Dezvoltatorul „Concept Construct Plating” S.R.L. cu o experiență de peste 10 ani în domeniul construcțiilor prezintă proiecte perfect construite printre care sunt menționate și imobilele ansamblului rezidențial „New Concept Residence”.

Contactele directe ale Dezvoltatorului și alte informații despre companie și complexul locativ le găsiți afișate pe pagina web a companiei „New Concept Residence” S.R.L.

Alte surse despre acest Complex

Unde se afla New Concept Residence?

Drumul Lunca Prutului, zona Trapezului, Sector 3, București.

Termen de finalizare New Concept Residence?

New Concept Residence – construit.

Sunt apartamente de vânzare direct de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre în acest moment nu mai sunt disponibile apartamente de vânzare în ansamblul New Concept Residence.

Cine este dezvoltatorul New Concept Residence în București?

Dezvoltator New Concept Residence – Concept Construct Plating.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC