Previzualizare foto – fotografie originală aici

Atria Urban Resort
în București

Apartamente
de la ‍78 300 €
Prețul / m2
de la ‍1 265 € +TVA
Dezvoltător
Adresă
șos. Chitila, 242, zona Bucureștii Noi, Sector 1, București

Mai detaliat despre blocuri

Faza 2
Încă 2 blocuri în această etapă
Încă 2 blocuri
șos. Chitila, 242E (F2 C)
5 etaje
În desfășurare
Necunoscut
Finalizat în 2021 tr. 4
În desfășurare
Faza 3
Încă 2 blocuri în această etapă
Încă 2 blocuri
șos. Chitila, 242D (F3 C1, C2, C7)
5 etaje
În desfășurare
Necunoscut
Finalizare în 2024 tr. 2
În desfășurare
Faza 1
Încă 3 blocuri în această etapă
Încă 3 blocuri
șos. Chitila, 242D (Corp C1 F1)
5 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2020 tr. 1
Indisponibil

Schițe și prețuri în Atria Urban Resort

Prețurile și disponibilitatea sunt valabile la data de 8 aprilie 2024
1 camere
43.5–54.5 m2
de la ‍1 477 € +TVA / m2de la ‍78 300 € +TVA
2 camere
61–79 m2
de la ‍1 265 € +TVA / m2de la ‍90 800 € +TVA
3 camere
84.35–109 m2
de la ‍1 348 € +TVA / m2de la ‍135 800 € +TVA
4 camere
102–134 m2
de la ‍1 327 € +TVA / m2de la ‍156 700 € +TVA

Atria Urban Resort pe hartă București

șos. Chitila, 242, zona Bucureștii Noi, Sector 1, București

Plata în rate la Atria Urban Resort

Disponibil

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Ipoteca în Atria Urban Resort

Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit ipotecar.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetfibra optica
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiinteron, piscine exterioare, locuri de joacă, parc
🟧 Încălzirecentrala termică individuală, încălzire prin pardoseală
🟧 Liftlifturi marca Schindler
🟧 Mijloace de transportautobuz, trenuri CFR (12min Gara de Nord)
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente1400
🟧 Parcaresupraterană
🟧 Regim inalțimeP+4E/P+6E
🟧 Tip imobilblocuri locuințe
🟧 Utilitati generale curent, Apa, canalizare, gaz, CATV
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă și gipscarton

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisate complet
🟧 Număr camerestudio, 2‑camere, 3‑camere, 4‑camere
🟧 Suprafața locuințe43.5–106.75 m²

Despre ansamblu rezidențial

Localizare de excepție

Ansamblul rezidențial „Atria Urban Resort” se află bine amplasat la sectorul 1, pe Șoseaua Chitila, numărul 242, imediat în vecinătatea cartierului Bucureștii Noi în partea de Nord – Vest, Și în zona Lacului Străulești și Colosseum Retail Park (lângă magazinul Leroy Merlin și hipermarket-ul Carrefour până la 900 de metri).

De la complex până la parcul Bazilescu se ajunge în maxim 5 minute, de asemenea în nu mai mul de 5 minute se ajunge până la Piața 16 februarie. Până la metroul M4 sunt de parcurs numai 3,5 km, în maxim 5 minute – mers cu transport.

Parcul Herăstrău este la 8,2 km (16 minute) și până la Piața Victoriei sau Piața Presei la fel se poate de ajuns în 5 minute. Aeroportul din Otopeni „Henri Coandă” se află la numai 12,3 km de la casele locative (maxim 19 de minute de mers cu mașina). Până la Gara de Nord sunt de parcurs în jur la 8,5 km, iar până la Podul Constanța se ajunge în 10 minute. Chiar în fața complexului locativ este oprirea liniei de autobuz. Către complexul locativ este acces direct din șoseaua Chitilei. Iar de la complexul locativ este acces facil către Șoseaua de Centură și către centrul Bucureștiului. In curând în apropiere de blocurile rezidențiale urmează să fie date în folosință: un cinematograf Multiplex și cel mai mare și mai modern centru de fitness Stay Fit Gym.

Concept, structură și amenajarea complexului

Proiectul „orășelului” rezidențial „Atria Urban Resort”, cu un master-plan realizat de o firma specializată în proiecte mari si urbanizate din Londra, se poate caracteriza ca un cartier independent cu numeroase parcuri alocate fiecărui faza și acesta este dezvoltat pe un teritoriu cu suprafața de nouă hectare (90 000 mp). Acest fapt oferă posibilitatea arhitecților de a păstra o distanță mare și proporții corecte între amplasamentul clădirilor rezidențiale, distanța dintre blocurile locative este de minim 30 de metri ajungand pana la 100 de metri.

Blocurile locative sunt construite din cărămidă Porotherm de la Wienerberger și sunt proiectate cu un regim de înălțime redus de parter și patru etaje cu apartamente, dar excepție face un bloc care este amplasat în apropiere de șosea, acesta este realizat cu parter cu șase etaje locative și acesta dispune de spații comerciale amplasate la parterul clădirii. Pereții atât cei exteriori cât și cei interiori și despărțitori dintre apartamente sunt realizați din cărămidă în majoritatea cazurilor, iar în unele cazuri din gips-carton și sunt acoperiți cu tencuială mecanizat, iar toate tavanele și ghenele de instalații sunt realizate din plăci din gips-carton care sunt fixate pe profiluri din oțel galvanizat.

Chiar dacă regimul de înălțime al caselor este mic, oricum toate imobilele sunt echipate cu ascensoare fiabile de ultimă generație de firma Schindler. Fiecare intrare a clădirilor este adăpostită de către arcade din glicine. Spațiile comune din blocuri sunt cu bun gust finisate și toate pardoselile spațiilor comune inclusiv și casa scării sunt placate cu piatră naturală.

75% din tot teritoriul ansamblului rezidențial este plantat cu spații verzi, parcuri mici interioare, alei pietonale și locuri de parcare supraterane (doar supraterane), spațiile libere sunt plantare cu arbori care vor atinge înălțimea de 10-15 metri, acest fapt va permite locuri de parcări deschise și spațioase.

Pentru relaxare și petrecerea plăcută a timpului liber rezidenții facilită de o piscină personală în incinta complexului. În complexul locativ este organizat serviciul Community Manager, care stă la dispoziția locatarilor pentru a organiza diferite evenimente educaționale, expoziții, spectacole, programe și propuneri pentru petrecerea timpului liber frumos și util. Copii din complex se vor juca la natură, la aer curat, la spațiile special amenajate pentru ei și în apropiere de locurile de relaxare organizate pentru părinți. Fiecare intrare la bloc este dotată cu sistem de control de acces, pentru a oferi un nivel maxim de securitate locatarilor și copiilor acestora.

Finisaje, detalii și dotările apartamentelor

În ansamblul rezidențial „Atria Urban Resort” sunt prevăzute doar apartamente confortabile și pline de energie. Cartierul ajungând la un numar 1400 de unități locative structurate în apartamente cu 2, 3 camere, studio-uri și garsoniere. Designul interior al apartamentelor este proiectat de către specialiștii – maeștri în acest domeniu, care au utilizat la finisarea locuințelor doar materiale de calitate superioare și au pus accentul pe culori neutre cu tendințe minimaliste și moderne, care permit încorporarea sau modificarea cu ușurință în oricare alt stil în dependență de dorințele locatarilor. Toate apartamentele sunt proiectate cu spații de depozitare și sunt complet finisate și dotate cu obiecte sanitare de clasă Premium.

Suprafața utilă a celor mai mici apartamente, a garsonierelor și a studio-urilor este de 40 mp. Cu suprafețele utile cuprinse între 50 și 60 mp sunt proiectate apartamentele cu două camere. Cu suprafețele utile cuprinse între 65 și 85 mp sunt proiectate proprietățile locative cu trei camere, iar cele cu 4 camere încadrându-se într-o suprafață utilă de 86,50 mp.

Apartamentele poziționate la parterul clădirilor oferă locatarilor săi mult mai multă verdeață personală, deoarece aceste dispun de grădini private, care sunt îngrădite de către coline înverzite, acest fapt le oferă mai multă intimitate.

Arhitecții romani au renunțat la sistemul de încălzire prin calorifere și au decis ca apartamentele să fie cât mai luminoase, geamuri mari instalate și cu pardoseli calde, cu sistem de încălzire doar prin pardoseală (cu instalații Vaillant și KERMI), care este pus în funcțiune de câte centralele termice proprii instalate în fiecare unitate locativă. Datorită suprafețelor mari vitrate locuințele sunt pline de lumină naturală, sunt foarte primitoare și luminoase, totodată foarte călduroase deoarece tâmplăria exterioară este de la Rehau cu proful PVC. La exterior profilul ferestrelor este de culoare gri, iar în interior are culoarea albă, acestea dispun de 5 camere. Ușile de acces în apartamente sunt efectuate din metal și sunt de culoare albă, iar ușile interioare sunt de tip – celulare prezentate de la PINUM și dispun de pervaz și au feronerie cromată. Pardoselile din apartamente sunt placate cu gresie porțelanată de la Marazzi (pentru pardoselile din băi, bucătării și holuri) și cu parchet laminat (stejar) de la Egger cu plinte din Duropolimer de culoare albă (pentru toate dormitoarele și linig-urile). Gresia porțelanată specială pentru aplicarea pe exterior este folosită la finisarea pardoselilor de la balcoane, logii și terase.

Camerele de baie sunt echipate cu obiecte sanitare de culoare albă din porțelan de la Ideal Standard și KLUDI, iar robineții sunt cromați, în camerele de baie principale se vor instala căzi, iar pentru camerele de baie secundare sunt prevăzute cabine de duș și cădite de duș.

Complexul rezidențial „Atria Urban Resort” este dezvoltat de către companiile: „Cityring”, „EVERGENT Investments (fostul SIF Moldova)” și proiectat de SMAA și „JTP Arhitects”. Toți doritorii de a achiziționa o locuință nouă formidabilă sunt așteptați cu o vizită la fața locului pentru a face cunoștință cu proiectul imobiliar „Atria Urban Resort” unde sunt deja finisate apartamente model, care vă inspiră la un viitor fericit în una din locuințele complexului rezidențial „Atria Urban Resort”. De unde puteți afla mult mai multe detalii despre construcție, termene, finisaje, disponibilitate, prețuri și alte informații utile pentru cumpărători. Restul detaliilor și contactele directe ale Dezvoltatorilor le găsiți pe pagina web a complexului rezidențial „Atria Urban Resort”.

Mai multe detalii despre acest complex
Abonați-vă la actualizările pentru acest complex rezidențial
Vă vom trimite un mesaj imediat ce actualizăm prețurile, starea sau stadiul construcției, adăugăm planuri sau includem alte informații utile despre acest imobil.

Contactați departamentul de vânzări

Lăsați o cerere sau adresați o întrebare
Primiți știri despre acest complex rezidențial prin e-mail
Prin apăsarea butonului "Submit" vă exprimați acordul pentru prelucrarea datelor personale
V-a plăcut Atria Urban Resort?
Adaugă la favorite pentru a nu-l pierde sau trimite un link cuiva care vă ajută în alegerea
Acest proiect mai este numit și Atria Resort, Atria Residence.

Ce apartamente sunt disponibile spre vânzare în Atria Urban Resort din București?

Se oferă spre vânzare 1 camere, 2 camere, 3 camere, 4 camere.

Cât costă m² în Atria Urban Resort?

M² în acest complex costă de la ‍1 265 € +TVA.

Cum să cumpăr un apartament în Atria Urban Resort în București?

Modalități de plata în Atria Urban Resort: Noua Casă (Prima casă), Credit ipotecar, Plata integrală.

Termen de finalizare Atria Urban Resort?

  • F3 C3, C4, F3 C1, C2, C7, F3 C5, C6 – Finalizare în 2024 tr. 2
  • Corp C1 F1, Corp C2 F1, Corp C3 F1, Corp C4 F1, F2 A, F2 B, F2 C – finalizat
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC