Previzualizare foto – fotografie originală aici

Atlas Residence - Aviației
în București

Prețul / m2
de la ‍1 624 € +TVA
Dezvoltator
Adresă
str. Av. Alexandru Șerbănescu, 75-83, zona Băneasa, sector 1, București

Mai detaliat despre bloc

șos. Pantelimon, 266, Pantelimon, București (Atlas Residence - Aviației)
9 etaj
În desfășurare
Necunoscut
Finalizat în trimestrul 1 a anului 2021

Schițe și prețuri în Atlas Residence - Aviației

Prețurile și disponibilitatea actualizate 31 ianuarie 2023.
2 camere
67.48–123.56 m2
de la ‍1 727 € +TVA / m2de la ‍140 300 € +TVA
3 camere
107.58–169.76 m2
de la ‍1 625 € +TVA / m2de la ‍202 200 € +TVA

Atlas Residence - Aviației pe hartă București

str. Av. Alexandru Șerbănescu, 75-83, zona Băneasa, sector 1, București

Ipoteca pentru Atlas Residence - Aviației

Noua Casă (Prima casă)

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit ipotecar.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit imobiliar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit imobiliar. Pentru a primi informații cu privire la condițiile ce trebuie îndeplinite și pașii care trebuie urmați pentru a realiza achiziția locuinței tale prin credit ipotecar - lăsați un mesaj.

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Caracteristici ale complexului rezidențial

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din BCA
🟧 Facilităţiinterfon, spatii comerciale
🟧 Încălzirecentrale termica de apartament, încălzire integral prin pardoseală
🟧 Liftlifturi marca Schindler
🟧 Mijloace de transportautobuz, metrou
🟧 Număr apartamente105
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcaresubterană și supraterană
🟧 Regim inalțime2S+P+8E
🟧 Securitateda
🟧 Tip imobilbloc apartamente
🟧 Ziduricompartimentări interioare din BCA

Despre apartamente

🟧 Finisajela cheie
🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere, 4‑camere
🟧 Suprafața locuințe57–212 mp

Despre ansamblu rezidențial

Amplasare

Ansamblul de locuințe „Atlas Residence – Aviației” se găsește poziționat în partea de Nord a capitalei, pe strada Căpitan Alexandru Șerbănescu, la numerele 75 – 83, zîn ona Băneasa, sectorul 1 din orașul București.

Complexul de locuințe se învecinează cu hotelul Phoenicia Grand, cu cafenele, restaurante și magazine, are în apropiere grădinițe și școli, sunt centre medicale și săli de fitness. Nu departe se află stații de autobuz și este metroul Aurel Vlaicu. Distanța de la blocul locativ până în centrul capitalei este de 7,9 km, până la Gara de Nord sunt de parcurs 5,8 km, Aeroportul Internațional „Henri Coandă” se află la 10,2 km, iar până la Aeroportul Internațional „Aurel Vlaicu” sunt 7,2 km.

Despre complexul locativ

Blocul de apartamente „Atlas Residence – Aviației” este realizat cu o arhitectură contemporană și are un aspect atractiv, acesta dispune de 2 nivele la Subsol plus un Parter și 8 Etaje locative, unde ultimul etaj este construit Retras.

Imobilul este construit pe cadre din beton armat cu planșee de tip „dală groasă” și cu toate închiderile exterioare cu grosimea de 30 cm, pereții interiori perimetrali între apartamente cu grosimea de 25,5 cm și compartimentările interioare cu grosimea de 12,5 cm, toate fiind construite din blocuri din beton celular autoclavizat BCA. Sistemul de izolare exterioară a blocului de locuințe este format din vată minerală cu grosimea de 10 și în dependență de locul pe exteriorul blocului locativ fațada este finisată cu plăci din fibrociment plus parțial cu tencuială decorativ și parțial cu sistem de fațade ventilate. La bloc este instalată tâmplărie de culoare gri cu profil din aluminiu și cu geam termoizolant triplu instalat. Toate spațiile comune, balcoanele, logiile, casa scării și holurile dispun de sisteme de iluminat cu Led. De la firma cu nume mondial Schindler, sunt instalate toate ascensoarele, ce funcționează silențios și dispun de un grad înalt de calitate și siguranță. Blocul rezidențial are instalat sistem cu interfon. Are prevăzute spații comerciale și este instalată la intrare - rampă de acces.

Ansamblul de locuințe „Atlas Residence – Aviației” are curte închisă și accesul în incintă este securizat.

Prezentarea apartamentelor

Complexul de locuințe „Atlas Residence – Aviației” dispune de 105 unități locative proiectate cu spații ample și cu scheme confortabile cu 2, 3 și 4 camere. În vânzare sunt oferite 17 tipuri de apartamente cu 2 camere, schemele locuințelor cu 3 camere sunt proiectate cu 10 modele și pentru unitățile locative cu 4 camere sunt prezentate 4 tipuri de planimetrii. Suprafața proprietăților locative începe de la 57 mp și este până la 212 mp și toate beneficiază de logii, balcoane și au terase spațioase.

La finisarea locuințelor sunt folosite materiale calitative combinate în conformitate cu ultimele tendințe de design. Toate plăcile ceramice/porțelanate sunt importate din Italia și au mărimi mari de circa 120 cm pe 60 cm. Obiectele sanitare sunt dotate în camerele de baie, sunt de calitate germană, vasele wc dispun de rezervoare încorporate, zonele de duș au rigole îngropate în pardoseală și toate instalațiile sanitare sunt conduse și sunt conectate la obiectele sanitare. Ușile interioare instalate în locuințe au tocuri reglabile, balamale ascunse și broască magnetică, fețele ușilor sunt din lemn stratificat pe ambele părți. Iar ușile instalate la intrare în apartamente sunt placate cu plăci MDF cu grosimea de 6 mm și au clasa 3 antiefracție. Sistemul de încălzire integral este instalat prin pardoseală și plus proprii centralele termice pe gaz murale cu funcționare în condensații, ce sunt instalate pentru fiecare apartament. Plăcile de parchet instalate în apartamente sunt alese să fie compatibile cu sistemul de încălzire instalat prin pardoseală. Instalațiile electrice sunt conduse și apartamentele dispun de sisteme modulare pentru corpurile electrice.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să accesați site-ul web al complexului locativ „Atlas Residence – Aviației”.

Abonați-vă la actualizările acestui complex
Vă vom trimite un e-mail imediat ce actualizăm prețurile, starea și progresul construcției, adăugăm planurile de apartamente sau aflăm ceva util.

Puneți o întrebare despre Atlas Residence - Aviației

Întrebarea ta
Conectați-vă pentru a introduce numele și adresa de e-mail
Mesaj
Primiți știri despre acest complex rezidențial pe email
Apăsând "Trimiteți", sunteți de acord cu procesarea datelor personale
Numel
Email
Număr de telefon
V-a plăcut Atlas Residence - Aviației?
Добавьте в избранное, чтоб не потерять или отправьте ссылку тому, кто помогает вам с выбором жилья
De asemenea, acest complex mai este numit Atlas Residence Aviației.

Ce apartamente sunt disponibile pentru vânzare în Atlas Residence - Aviației din București?

Se oferă spre vânzare 2 camere, 3 camere.

Cât costă metru pătrat în Atlas Residence - Aviației?

Metru pătrat în acest complex costă de la ‍1 624 € +TVA.

Cum să cumpăr un apartament în Atlas Residence - Aviației în București?

Modalități de plata în Atlas Residence - Aviației: Noua Casă (Prima casă), Credit ipotecar, Credit imobiliar, Plata integrală.

Termen de finalizare Atlas Residence - Aviației?

Atlas Residence - Aviației – finalizat.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC