Previzualizare foto – fotografie originală aici

HILS Pallady
în București

Prețul / m2
de la ‍1 400 € +TVA
Dezvoltator
Adresa
bd. Theodor Pallady, 66, sector 3, București

Mai detaliat despre blocuri

Blocuri 3-12
Încă 9 blocuri în această etapă
Încă 9 blocuri
bd. Theodor Pallady, 66 (Bloc 3)
12 etaje
Sunt locuințe la vânzare
Necunoscut
Finalizat in 4 tr. 2022
Blocuri 1, 2
Încă 1 bloc în această etapă
Încă 1 bloc
bd. Theodor Pallady, 66 (Bloc 1)
12 etaje
Totul e vândut
Necunoscut
Finalizat in 4 tr. 2020

Schițe și prețuri în HILS Pallady

Prețurile și disponibilitate sunt actuale la 27 ianuarie 2023
1 camere37.87–42.15 m2de la ‍1 400 € +TVA / m2de la ‍57 000 € +TVA
2 camere52.27–56.87 m2de la ‍1 336 € +TVA / m2de la ‍72 000 € +TVA
3 camerede la 67.71 m2de la ‍1 831 € +TVA / m2de la ‍124 000 € +TVA

HILS Pallady pe hartă București

bd. Theodor Pallady, 66, sector 3, București

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţilocuri de joacă pentru copii, wellness club, spații comerciale
🟧 Încălzirecentrală termică proprie
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportmetrou, autobuz, tramvai
🟧 Număr apartamente2000
🟧 Număr clădiri12
🟧 Parcaresubterană și supraterană
🟧 Regim inalțimeS+P+11E
🟧 Securitateda
🟧 Tip imobilblocuri locuințe
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisate complet
🟧 Număr camere1‑camere, 2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața apartamente42–94 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Perfect localizat cu o mulțime de puncte de interes învecinat

Ansamblul rezidențial „HILS Pallady Apartments” se află localizat în partea de sud-est a capitalei și se găsește amplasat în sectorul 3, pe Bulevardul Theodor Pallady, la numărul 66, în orașul București.

Vis-a-vis de blocurile complexului locativ se află magazinul IKEA și imediat lângă casele de apartamente funcționează o varietate de puncte comerciale așa ca: hipermarket-urile Auchan, Kaufland, Jumbo, magazinul JYSK, magazinul Decathlon, magazinul Metro Cash & Carry, market-ul Lidl, și magazinele Kika, Dedeman și Leroy Merlin.

La doar 700 de metri de la complexul locativ se află Școala „Spectrum” și Liceul Internațional de Informatică și pietonal sunt 2,2 km până la Școala Gimnazială Nr. 149, iar Grădinița YUPY se află la circa 3 km față de blocurile rezidențiale „HILS Pallady Apartments”.

Locatarii complexului rezidențial au acces facil către toate sectoarele și punctele importante din capitală datorită mijloacelor de transport în comun, ce circulă în apropiere de case cu rute de autobuz și tramvai, iar până la stația de Metrou Anghel Saligny sunt de parcurs doar 50 de metri. Și este o distanță de 9,9 km până la Piața Unirii, sunt 13,3 km până la Gara de Nord din capitală. Distanța de 30,1 km este până la Aeroportul Internațional Otopeni „Henri Coandă” și sunt 21,1 km până la Aeroportul Internațional Băneasa „Aurel Vlaicu”.

Despre multiplele facilități ale complexului locativ

Ansamblul de imobiliare „HILS Pallady Apartments” dispune de 12 blocuri locative luminoase și pozitiv colorate, care dispun de PUD aprobat de primărie și sunt proiectate cu aspecte moderne și atractive. Ansamblul rezidențial este realizat în conformitate cu toate cerințele și normele în vigoare și toate blocurile rezidențiale sunt construite cu o distanță mare unul de altul, cu un regim egal de înălțime cu câte un Subsol plus Parter și plus 11 Etaje locative.

Clădirile sunt realizate cu structuri durabile din cadre din beton armat și cu folosirea materialelor eficiente termic și fonic. Blocurile locative sunt echipate cu ascensoare moderne, sigure și silențioase.

În complexul rezidențial perfect sunt îmbinate blocurile locative cu clădirile de Business și rezidenții beneficiază de o mulțime de facilități în incintă. Chiar lângă casă se află un Wellness club și sunt prevăzute diverse spații comerciale. Pentru copii sunt modern amenajate locuri de joacă sigure și în curtea complexului locativ sunt plantate generoase spații verzi.

În incinta complexului rezidențial „HILS Pallady Apartments” există prevăzute suficiente locuri de parcare, acestea sunt proiectate atât subterane, cât și există organizate și locuri de parcare supraterane.

Pentru securitatea, liniștea și confortul rezidenților curtea complexului rezidențial „HILS Pallady Apartments” este de tip – închis, cu acces controlat.

Detaliile apartamentelor și metode de finanțare

Proiectul rezidențial „HILS Pallady Apartments” dispune de aproximativ 2000 de apartamente luminoase, excelent compartimentate cu balcoane deschise. Există proiectate garsoniere și apartamente cu 2 și 3 camere, precum și duplex-uri amplasate la etajele superioare ale blocurilor locative. Locuințele sunt proiectate în multe și diferite variante de scheme și dispun de suprafețele de la 42 până la 94 mp. Pentru garsoniere sunt proiectate modele cu suprafața total construită cuprinsă între 42,56 mp și 94,69 mp. Apartamentele cu 2 camere beneficiază de spații de la 58,15 mp și până la 69,79 mp, iar suprafețele locuințelor cu 3 camere încep de la 61,37 mp și ajung până la 77,78 mp.

Apartamentele complexului rezidențial sunt oferite în vânzare complet finisate, în versiune –„la cheie”, cu toate sistemele inginerești instalate și cu sisteme termice autonome cu centrale termice proprii pentru fiecare unitate locative. Și blocurile rezidențiale se predau în folosință complet racordate la toate utilitățile generale.

Compania „Iacobs Gardens” este Dezvoltatorul complexului rezidențial „HILS Pallady Apartments”, care este deja bine cunoscută cu alte obiecte rezidențiale realizate pe piața imobiliară din capitală. Pentru achiziționarea unui apartament nou sunt acceptate ca metode de plată creditele bancare și plata cash.

Consultanții de vânzări ai Dezvoltatorului vă stau la dispoziție pentru a vă informa cu alte detalii despre apartamente, despre metodele de finanțare acceptate și despre cum ușor și repede puteți alege și rezerva un apartament nou pentru familia Dumneavoastră, trebuie doar să treceți pe site-ul web al complexului rezidențial „HILS Pallady Apartments” și să luați legătura cu unul dinte agenții imobiliari.

Alte surse despre acest Complex

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex
Urmăriți actualizările din acest Complex. Noi vă vom trimite mail când se vor actualiza prețurile, evoluția construcției sau când vom adăuga noi informații despre acest Complex Rezidențial.
Email

Pune o întrebare despre complexul rezidențial HILS Pallady

Întrebarea ta.
Conectați-vă pentru completarea datelor de contact
Mesaj
Obțineți prin e-mail noutăți despre acest complex rezidențial
Făcând click pe "Trimite", ești de acord cu prelucrarea datelor personale
Numele dvs.
Email
Numărul de telefon
Îți place Complexul Rezidențial HILS Pallady?
Adăugă la favorite pentru a nu pierde sau trimite link-ul către persoana care vă va ajută în alegerea locuinței
De asemenea Complexul Locativ numesc HILS Pallady Apartments, Pallady hils.

Unde se afla HILS Pallady?

bd. Theodor Pallady, 66, sector 3, București.

Care apartamente sunt disponibile spre vânzare în HILS Pallady în București?

Se oferă spre vânzare 1 camere, 2 camere, 3 camere.

Cât costă metru pătrat în HILS Pallady?

Metru pătrat în acest complex costă de la ‍1 400 € +TVA.

Termen de finalizare HILS Pallady?

Bloc 1, Bloc 2, Bloc 3, Bloc 4, Bloc 5, Bloc 6, Bloc 7, Bloc 8, Bloc 9, Bloc 10, Bloc 11, Bloc 12 – construit.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC