Previzualizare foto – fotografie originală aici

Nusco City
în București

Apartamente
de la ‍132 000 €
Prețul / m2
de la ‍1 941 € +TVA
pe ‍241 €
Dezvoltător
Adresă
șos. Pipera, 48, Sector 2, București

Mai detaliat despre blocuri

Faza 1
Încă 3 blocuri în această etapă
Încă 3 blocuri
șos. Pipera, 48, București (Bloc 1)
8 etaje
În desfășurare
tr. 1 2020
Finalizat în 2023 tr. 2
În desfășurare
Faza 2
șos. Pipera, 48, București (Faza 2)
8 etaje
În desfășurare
tr. 3 2023
Finalizare în 2025 tr. 2
În desfășurare

Schițe și prețuri în Nusco City

Prețurile și disponibilitatea sunt valabile la data de 10 ianuarie 2024
2 camere
68–77.6 m2
de la ‍1 941 € +TVA / m2de la ‍132 000 € +TVA
3 camere
92–103 m2
preț la cerere
4 camere
123 m2
preț la cerere

Nusco City pe hartă București

șos. Pipera, 48, Sector 2, București

Plata în rate la Nusco City

Noua Casă (Prima casă)

Disponibil

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit bancar

Disponibil

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit bancar. Accesezi un credit bancar și începi să plătești ratele doar după ce îți primești locuința.

Pentru informații suplimentare - lăsați un mesaj. 

Ipoteca în Nusco City

Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit ipotecar.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetfibra optica
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiparc cu spatii de joacă
🟧 Încălzireîn pardoseala
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz, metrou, tramvai
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente total de peste 4.000 de apartamente (Faza 2 – va cuprinde 840 de unități, Faza 1–622 de noi locuințe)
🟧 Număr clădiri4
🟧 Parcaresubterană și supraterană
🟧 Regim inalțimeP+7E
🟧 Securitateacces securizat
🟧 Tip imobilblocuri locuințe
🟧 Total suprafata teren 23 de hectare
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisate complet
🟧 Număr camere1‑camera, 2‑camere, 3‑camere, 4‑camere

Despre ansamblu rezidențial

Excelent localizat

Complexul locativ „Nusco City” este amplasat în una din cele mai căutate zone ale capitalei, în partea de Nord a orașului București și locuințele noi se află situate pe Șoseaua Pipera, la numărul 48, în zona Pipera din sectorul 2, în apropiere de zona Aviației și zona Floreasca. Proiectul locativ se dezvoltă lângă showroomul fabricii de uși Pinum și lângă restaurantul „Business Lunch Avenue”. De la complexul rezidențial este de parcurs o distanță de nu mai mult de un kilometru până la centrul comercial „Promenada Mall”, se parcurge 1,7 km până la fast food-ul McDonalds și 1,9 km până la centrul comercial „Pipera Plaza”. În 12-15 minute pe jos se ajunge până la Școala Gimnazială „Herăstrău” și până la Colegiul Tehnic „Edmond Nicolau” și se parcurge o distanță 1 - 1,1 km, la 900 de metri este Liceul Teoretic Bilingv „Ita Wegman”, sunt 750 de metri până la Liceul „Nichita Stănescu” și 1,4 km până la Academia de Tenis „Ilie Năstase”. În proximitatea locuințelor noi se află stații de autobuze și sunt de parcurs 1000 de metri până la stația de metrou Aurel Vlaicu și 1,2 km până la stația de metrou Pipera. Până în Piața Unirii din București se parcurg 8,9 km și 5,8 km până la Gara de Nord din capitală, iar la 11,9 km se află Aeroportul Internațional din Otopeni „Henri Coandă” și sunt de parcurs 4,2 km până la Aeroportul Internațional din Băneasa „Aurel Vlaicu”.

Prezentare proiect cu detalii tehnice și caracteristici constructive

Suprafața terenului pe care este dezvoltat proiectul rezidențial „Nusco City” este de 2,5 hectare și complexul de locuințe va fi dezvoltat în două faze. Prima fază va cuprinde 4 blocuri de apartamente, construite cu un regim egal de înălțime fiecare cu câte un Parter plus 7 Etaje. Proiectul imobiliar este o comunitate amplă de locuințe colective, este un cartier modern pentru o viață confortabilă. Imobilele noi sunt construite cu o structură de rezistență pe cadre din beton armat și pereți din cărămidă, cu fațade atractiv finisate și placate cu plăci de lemn natural. Tâmplăria exterioară instalată la blocurile locative este cu profil din aluminiu Schuco AWS 70HI în grup cu Pinum Doors and Window, cu feronerie ascunsă și cu capacități înalte de eficiență termică și fonică. La blocurile locative sunt instalate ascensoare moderne, silențioase și sigure.

La mijlocul curții complexului rezidențial este prevăzut un parc mare și în total în incinta ansamblului locativ sunt plantați aproximativ 5000 mp de spații verzi amenajate, cu copaci înalți, cu arbuști și plante înalte. În acest parc sunt organizate spații de joacă pentru copii și zone de relaxare pentru adulți. În incinta cartierului locativ sunt alei pietonale pavate, străzi interioare asfaltate și larg proiectate. Locurile de parcare din complexul rezidențial „Nusco City” sunt oferite în vânzare atât subterane cât și supraterane, de asemenea sunt organizate și locuri de parcare pentru biciclete.

Apartamente

În ambele faze de dezvoltare a proiectului locativ „Nusco City” se vor oferi în exploatare câte 310 unități locative, la final complexul va dispune de 620 apartamente. Toate fiind eficient compartimentate cu scheme ergonomice și funcționale, locuințele sunt luminoase și dispun de suprafețe generos vitrate și facilită de terase generoase sau balcoane mari acoperite. În vânzare sunt prezentate apartamente cu o camere de tip Dublu Studio și locuințe cu 2, 3 și 4 camere. Se predau locuințele finisate complet сu finisaje de calitate Premium și cu racordare deplină la toate utilitățile generale. Și fiecare apartament este individual contorizat.

Complexul locativ „Nusco City” este dezvoltat de către unul dintre cei mai mari și responsabili Dezvoltatori din România - de o companie de încredere - compania „Nusco Imobiliara”, care funcționează cu succes din anul 1997 pe piața imobiliară din România.

Vă invităm să treceți direct pe site-ul web al complexului locativ „Nusco City”, unde este oferită posibilitatea de a contacta cu managerii Dezvoltatorului de la care puteți afla restul informațiilor despre acest proiect rezidențial unic și excepțional.

Mai multe detalii despre acest complex
Abonați-vă la actualizările pentru acest complex rezidențial
Vă vom trimite un mesaj imediat ce actualizăm prețurile, starea sau stadiul construcției, adăugăm planuri sau includem alte informații utile despre acest imobil.
V-a plăcut Nusco City?
Adaugă la favorite pentru a nu-l pierde sau trimite un link cuiva care vă ajută în alegerea
Acest proiect mai este numit și Nusco City Residence, Nusco Residence, Nusco Homes, Nusco City Faza 2.

Ce apartamente sunt disponibile spre vânzare în Nusco City din București?

Se oferă spre vânzare 2 camere, 3 camere, 4 camere.

Cât costă m² în Nusco City?

M² în acest complex costă de la ‍1 941 € +TVA.

Cum să cumpăr un apartament în Nusco City în București?

Modalități de plata în Nusco City: Noua Casă (Prima casă), Credit ipotecar, Plata integrală, Credit bancar.

Termen de finalizare Nusco City?

  • Faza 2 – Finalizare în 2025 tr. 2
  • Bloc 1, Bloc 2, Bloc 3, Bloc 4 – finalizat
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC