Previzualizare foto – fotografie originală aici

Teilor Parc Titan
în București

Apartamente
de la ‍74 879 €
Prețul / m2
de la ‍1 102 € +TVA
Adresă
str. Postasului, zona Titan, Sector 3, București

Mai detaliat despre blocuri

str. Postasului, zona Titan, sector 3, Bucuresti (Teilor Parc)
5 etaje
În desfășurare
Necunoscut
Finalizat în 2022 tr. 3
În desfășurare
str. Postasului, zona Titan, sector 3, Bucuresti (Teilor Parc 2)
5 etaje
În desfășurare
Necunoscut
Finalizat în 2022 tr. 3
În desfășurare

Schițe și prețuri în Teilor Parc Titan

Prețurile și disponibilitatea sunt valabile la data de 11 ianuarie 2024
1 camere
48.09–53.49 m2
preț la cerere
2 camere
60.34–72.21 m2
de la ‍1 155 € +TVA / m2de la ‍74 879 € +TVA
3 camere
79.21–82.64 m2
de la ‍1 148 € +TVA / m2de la ‍90 904 € +TVA

Teilor Parc Titan pe hartă București

str. Postasului, zona Titan, Sector 3, București

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiacces rapid catre centrecomerciale, parc, scoli, gradinite
🟧 Încălzirecentrală termică
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportMijloace de transport in comun
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente43
🟧 Număr clădiri2
🟧 Parcaresubterana și supraterană
🟧 Regim inalțimeS+P+6
🟧 Securitateacces securizat
🟧 Tip imobilblocuri locuințe
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduribeton armat şi din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisaje moderne
🟧 Număr camere1‑camere, 2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe48–79 m²

Despre ansamblu rezidențial

Localizare cu privilegiu

Ansamblul rezidențial „Teilor Parc Titan”/„Pallady Teilor Parc” se află dezvoltat în zona Titan din capitala României și blocurile locative se amplasează pe strada Poștașului din sectorul 3 al orașului București. Una dintre cele mai importante facilități de amplasare este faptul că apartamentele noi se află la o distanță de doar 50 de metri față de Parcul Teilor din Titan. Și totodată de la locuințe este acces ușor și rapid către toate punctele de interes din partea de Est a capitalei, către centre comerciale, spitale, bănci, organizații educaționale și instituții de învățământ. În aproprierea complexului rezidențial „Teilor Parc Titan” sunt stații ale mijloacelor de transport în comun, de asemenea este acces rapid nu numai către centrul Bucureștiului dar și către autostrada A2 (București – Constanța). De la complexul locativ până în centrul capitalei este o distanță de cel mult 8 km.

Detalii constructive

La finalul proiectului rezidențial „Teilor Parc Titan”, acestea va cuprinde 2 blocuri de apartamente de un regim de înălțime cu subsol plus Parter și plus 6 Etaje locative. Imobilele sunt ingenios proiectate și cu profesionism realizate. Fundațiile imobilelor sunt de tip radier general, iar suprastructura este compusă pe cadre din beton armat cu grinzi interioare de 70 mm și cu grinzi perimetrale de 50 cm grosime. Umplutura pereților blocurilor este din cărămidă, ce dispune de calități sporite termice și fonice, plus zidurile exterioare sunt fiabil izolate termic. Iar fațadele sunt ventilate cu profile din aluminiu și plăci de culoarea gri-antracit din fibrociment, ce sunt reușit combinate și finisate cu tencuială decorativă siliconată de culoarea albă de la Sika. În interior instalate sunt lifturi de ultimă generație și toate spațiile comune sunt complet finisate, iar la intrare în bloc este special prevăzut un spațiu pentru cărucioarele baby-lor și pentru bicicletele Dvs. Spațiile din jurul clădirilor locative sunt amenajate și sunt asigurate cu un număr mare de boxe de iluminat. Fiecare bloc locativ este construit în conformitate cu toate cerințele UE și dispune de un adăpost ALA, în total un număr de 135 persoane poate fi adăpostit în ambele adăposturi din complex. Accesul este securizat și controlat în incinta apartamentelor prin intermediului sistemului cu interfon. În complex sunt organizate două nivele parcare subterană, unde este logic gândit un flux eficient pentru parcarea automobilelor, pentru intrare și ieșire. La fel sunt amenajate și locuri de parcare supraterane.

Apartamente

În blocul complexului rezidențial „Teilor Parc Titan” în total sunt concepute aproape 43 de unități locative și la alegerea cumpărătorilor disponibile pentru vânzare sunt prezentate două tipuri de garsoniere spațioase cu suprafața de la 48 mp și 5 modele de scheme pentru apartamentele confortabile cu 2 camere, ce dispun de bucătării deschise de tip închis sau de tip „Open Space” și există două tipuri de locuințe cu 3 camere, suprafețele cărora ating mărimea de 91 mp. Tavanele apartamentelor sunt înalte și înălțimea liberă este de 268 cm. Absolut toate apartamentele sunt foarte luminoase, dispun de ferestre generoase și beneficiază de terase primitoare, pereții laterali ai cărora sunt construiți groși pentru a vă oferi un nivel înalt de intimitate, căldură și confort. Locuințele se vând finisate cu finisaje ce au aspecte moderne și calitate înaltă și în interior toți pereții sunt tencuiți și vopsiți cu lavabil, pe pardoseli sunt placaje cu parchet de la Delta Studio (prezentat la alegerea cumpărătorilor). Camerele de baie și bucătăriile sunt finisate cu plăci ceramice de la Delta Studio și sunt hidroizolate. Sistemul termic este prevăzut autonom cu centrale termice proprii cu capacitatea de 24 Kw de la firma Viesmann sau Buderus. În fiecare cameră din apartamentul ales sunt prevăzute prize de internet și este fibră optică.

Ansamblul rezidențial „Teilor Parc Titan” este dezvoltat de către compania „Pallady Project TWO”. Pentru mai multe informații detaliate, vă rugăm să contactați direct cu managerii Dezvoltatorului.

Abonați-vă la actualizările pentru acest complex rezidențial
Vă vom trimite un mesaj imediat ce actualizăm prețurile, starea sau stadiul construcției, adăugăm planuri sau includem alte informații utile despre acest imobil.

Contactați departamentul de vânzări

Lăsați o cerere sau adresați o întrebare
Primiți știri despre acest complex rezidențial prin e-mail
Prin apăsarea butonului "Submit" vă exprimați acordul pentru prelucrarea datelor personale
V-a plăcut Teilor Parc Titan?
Adaugă la favorite pentru a nu-l pierde sau trimite un link cuiva care vă ajută în alegerea
Acest proiect mai este numit și PALLADY Teilor Parc.

Unde se află Teilor Parc Titan?

str. Postasului, zona Titan, Sector 3, București.

Ce apartamente sunt disponibile spre vânzare în Teilor Parc Titan din București?

Se oferă spre vânzare 1 camere, 2 camere, 3 camere.

Cât costă m² în Teilor Parc Titan?

M² în acest complex costă de la ‍1 102 € +TVA.

Termen de finalizare Teilor Parc Titan?

Teilor Parc, Teilor Parc 2 – finalizat.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC