Previzualizare foto – fotografie originală aici
    Ansambluri rezidenţiale București

Flamingo Garden Residence
în Corbeanca

Vile
de la ‍110 000 €
Prețul / m2
de la ‍676 € +TVA
Dezvoltător
Adresă
str. Primăverii, 151E, Corbeanca, Ilfov

Schițe și prețuri în Flamingo Garden Residence

Prețurile și disponibilitatea sunt valabile la data de 11 ianuarie 2024
Vile
130–380 m2
de la ‍676 € +TVA / m2de la ‍110 000 € +TVA

Flamingo Garden Residence pe hartă Corbeanca

str. Primăverii, 151E, Corbeanca, Ilfov

Plata în rate la Flamingo Garden Residence

Rate la dezvoltator

Disponibil

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament în rate la dezvoltator.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea ratelor la dezvoltator - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Noua Casă (Prima casă)

Disponibil

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Ipoteca în Flamingo Garden Residence

Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit ipotecar.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăbeton armat
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare strazi asfaltate, betonate
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiparc
🟧 Încălzirecentrală termică
🟧 Liftnu
🟧 Mijloace de transportin comun
🟧 Număr clădiri26 de vile
🟧 Parcaresupraterană proprie
🟧 Regim inalțimeP+Pod/1E+Pod
🟧 Securitateda
🟧 Tip imobilvile individuale
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisate complet
🟧 Număr camere4‑camere, 5‑camere
🟧 Suprafața locuințe130–380 m²

Despre ansamblu rezidențial

Perfect localizat doar de liniște înconjurat

Ansamblul locativ „Flamingo Garden Residence” se află dezvoltat într-o zonă nepoluată, liniștită, înconjurată de natură și complet ferită de agitația și gălăgia străzilor aglomerate ale capitalei, unde intimitatea vă este garantată și facilitați de relaxare maximă la aer curat. Casele noi sunt localizate pe strada Primăverii, la numărul 151E, în comuna Corbeanca din județul Ilfov. Pădurea Oracu se află localizată la doar 350 de metri față de cartierul de vile și până la complexul sportiv „Paradisul Verde Sport & SPA” sunt de parcurs 4 km, iar până la Therme București este o distanță de 10 km și până la centrul comercial „Băneasa Shopping City” se ajunge cu mașina în 20 de minute parcurgând circa 20 km.

De la complexul de locuințe „Flamingo Garden Residence” este de parcurs o distanță de 26,3 km până la Piața Victoriei din București, până la Gara de Nord sunt 27,3 km și Aeroportul Internațional din Otopeni „Henri Coandă” se află la aproximativ 20 km, iar până la Aeroportul Internațional din Băneasa „Aurel Vlaicu” sunt circa 28 km. De la poarta complexului locativ până la DN1 se ajunge cu mașina în cel mult 13 minute parcurgând 9 km.

Prezentarea caselor și amenajarea complexului rezidențial

Complexul imobiliar „Flamingo Garden Residence” este o oază de frumusețe compusă doar din case individuale, cu modele moderne și aspecte atractive. Imobilele sunt construite cu 2 regimuri de înălțime, disponibile sunt case cu Parter plus Pod și case cu Parter plus un Etaj și plus Pod. Casele sunt construite pe fundații din beton armat cu izolare termică, sistemul termic aplicat peste pereți este format din vată bazaltică și la imobile este folosită spuma pentru izolarea acoperișurilor. Ferestrele instalate la vile sunt de calitate superioară, au profil PVC și sticle termopane. Aspectele caselor sunt foarte elegante, toate imobilele dispun de terase și oferă posibilitatea de amenajare în curte a unei zone de barbeque sau piscină.

Spațiile comune din complex sunt înverzite cu un total de 3600 mp, este amenajată și o zonă de parc, un teren de sport, sunt organizate locuri de joacă pentru copii și este drum individual asfaltat în incintă. Locurile de parcare sunt proprii, supraterane organizate pentru fiecare unitate locativă și în complexul de locuințe există amenajate 8 parcări pentru vizitatori. Accesul în incinta complexului de vile este securizat, în timpul de noapte beneficiază de pază umană și accesul se face prin bară de acces instalată la intrare. Ansamblul de locuințe „Flamingo Garden Residence” are construite două stații de epurare.

Prezentarea vilelor

În complexul locativ „Flamingo Garden Residence” sunt prevăzute în total 30 de unități locative. În vânzare sunt oferite vile individuale cu 3 sau 4 sau 5 camere. Suprafețele caselor variază între 130 mp și 380 mp. Fiecare casă este complet îngrădită și imobilele dispun de terenuri personale cu suprafața de 500 mp dintre care circa 300 mp sunt amenajați cu verdeață. Casele se vând complet finisate sau „la gri” sau „la roșu”, dispun de toate sistemele inginerești realizate și au instalate centrale termice proprii. Ansamblul rezidențial dispune de racordare totală la toate utilitățile generale, are curent electric, este asigurat cu gaze naturale și amenajat cu apă curentă plus este branșament la sistemul de canalizare cu instalații comune. În fiecare casă sunt instalate apometre și contoare individuale pentru gaz și curent, este fir de telefon și acces la internet. Toate proprietățile dispun de conectare la sistemul de alarmă și au instalați senzori de mișcare și senzori la deschiderea ușilor.

Ansamblul de locuințe „Flamingo Garden Residence” este dezvoltat de către compania SC „HOUSE DEVELOPMENT” SA. În incinta complexului locativ „Flamingo Garden Residence” chiar de la primul pas se simte plăcerea unei atmosfere superbe și creative.

Pentru mau multe amănunte și pentru restul informațiilor despre construcție, finisaje, metodele de plată acceptate și contactele directe către agenții Dezvoltatorului, vă invităm să treceți imediat de pe pagina noastră direct pe site-ul complexului locativ „Flamingo Garden Residence”.

Mai multe detalii despre acest complex
Abonați-vă la actualizările pentru acest complex rezidențial
Vă vom trimite un mesaj imediat ce actualizăm prețurile, starea sau stadiul construcției, adăugăm planuri sau includem alte informații utile despre acest imobil.
V-a plăcut Flamingo Garden Residence?
Adaugă la favorite pentru a nu-l pierde sau trimite un link cuiva care vă ajută în alegerea
Acest proiect mai este numit și Flamingo Residence, Flamingo Garden, Flamingo Garden 1, Flamingo Garden 2.

Ce apartamente sunt disponibile spre vânzare în Flamingo Garden Residence din Corbeanca?

Se oferă spre vânzare vile.

Cât costă m² în Flamingo Garden Residence?

M² în acest complex costă de la ‍676 € +TVA.

Cum să cumpăr un apartament în Flamingo Garden Residence în Corbeanca?

Modalități de plata în Flamingo Garden Residence: Rate la dezvoltator, Noua Casă (Prima casă), Credit ipotecar, Plata integrală.

Termen de finalizare Flamingo Garden Residence?

vila 1, Belmont, Paris B2, Paris A4, Paris C1, Chicago V180, Granada, Luxemburg, Tivoli, Monaco, vila 2, vila 3, vila 4, vila 5, vila 6, vila 7, vila 8, vila 9, vila 10, vila 11, vila 12, vila 13, vila 14, vila 15, vila 16, vila 17, vila 18 – finalizat.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC