Previzualizare foto – fotografie originală aici

Maniu 141
în București

Prețul / m2
de la ‍1 326 € +TVA
Adresa
bd. Iuliu Maniu, 141, zona Militari, sector 6, București

Mai detaliat despre blocuri

Faza 2
Încă 1 bloc în această etapă
Încă 1 bloc
bd. Iuliu Maniu, 141 (Bloc 4)
12 etaje
Sunt locuințe la vânzare
Necunoscut
Finalizat in 4 tr. 2022
Faza 1
Încă 2 blocuri în această etapă
Încă 2 blocuri
bd. Iuliu Maniu, 141 (Bloc 1)
12 etaje
Totul e vândut
Necunoscut
Finalizat in 4 tr. 2022

Schițe și prețuri în Maniu 141

Prețurile și disponibilitate sunt actuale la 25 ianuarie 2023
1 camerede la 48.38 m2de la ‍1 182 € +TVA / m2de la ‍57 200 € +TVA
2 camere57.7–68.43 m2de la ‍1 154 € +TVA / m2de la ‍76 835 € +TVA
3 camerede la 100 m2de la ‍1 326 € +TVA / m2de la ‍116 160 € +TVA

Maniu 141 pe hartă București

bd. Iuliu Maniu, 141, zona Militari, sector 6, București

Modalități de achiziție a unui apartament în Maniu 141

Credit bancar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit bancar. Accesezi un credit bancar și începi să plătești ratele doar după ce îți primești locuința.

Pentru informații suplimentare - lăsați un mesaj. 

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre bloc

🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţispații verzi generoase, spații de recreere (parc cu locuri de joacă pentru copii), parcaje pentru biciclete.În apropiere sunt amplasate mai multe tipuri de magazine, acoperind diverse zone de interes: Kaufland, Lidl, Carrefour, Metro, Dededeman, Mobexpert, Praktiker, Kika, Hornbach.
🟧 Încălzirecentrala termica
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportacces facil la mijloacele de transport in comun
🟧 Număr apartamente710
🟧 Număr clădiri5
🟧 ParcareParcare subterană / supraterană
🟧 Regim inalțime2S+P+11E
🟧 SecuritateAcces securizat
🟧 Tip imobilbloc apartamente
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentările sunt realizate exclusiv din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisaje toate finisajele incluse
🟧 Număr camere1‑camere,2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața apartamente47.67–101.71

Informații despre Ansamblul rezidențial

Amplasament excelent

Ansamblul rezidențial „Maniu 141” se află localizat în partea de Vest a capitalei într-o zonă cu o infrastructură la maxim dezvoltată – în zona Militari și locuințele noi sunt dezvoltate pe bulevardul Iuliu Maniu, la numărul 141, în sectorul 6 din municipiului București. În proximitatea locuințelor noi funcționează multe instituții financiare, este oficiu poștal, foarte aproape se află hipermarketul Kaufland și este supermarketul LIDL, sunt farmacii și organizații medicale, este clinica medicală „Sanador Militari”, sunt săli de fitness, cluburi sportive cu piscine, cluburi de tenis, funcționează o mulțime de cafenele, restaurante, sunt multe localuri de relaxare și în vecinătate se află Parcul Păcii. La 450 de metri se află Grădinița Nr. 195 „Prichindel” și sunt 650 de metri până la Școala Gimnazială „Ion Dumitriu”, iar la 700 de metri față de complexul locativ este Grădinița și Școala Internațională „King George”.

De la blocurile rezidențiale este acces facil către stațiile mijloacelor de transport în comun și de la complexul locativ „Maniu 141” este de parcurs o distanță de doar 50 de metri până la stația de metrou Păcii și sunt de parcurs circa 8 - 9 km până la Piața Unirii din capitală, iar până la Gara de Nord din București sunt 7 km și 19,5 km până la Aeroportul Internațional „Henri Coandă” din Otopeni, iar până la Aeroportul Internațional „Aurel Vlaicu” din Băneasa sunt de parcurs aproximativ 15-16 km.

Prezentarea complexului de locuințe

Pe un teren cu suprafața totală de 15 560 mp se desfășoară complexul locativ „Maniu 141”, acesta este dezvoltat în trei faze și la finalul proiectului va dispune de 5 blocuri de apartamente, toate construite cu regimuri egal de înălțime, fiecare cu câte Două Subsoluri plus Parter și plus 11 Etaje de apartamente. Clădirile locative sunt construite cu o mare responsabilitate, cu respectarea tuturor cerințelor și normelor în vigoare și locuințele sunt realizate la cele mai înalte standarde de confort și siguranță. Închiderile exterioare, pereții interiori despărțitori dintre apartamente și între casa scării, inclusiv și toate compartimentările fiind realizate din cărămidă termic și fonic eficientă, plus confortul termic și liniștea locuințelor este asigurată de către ferestrele termopane instalate la blocuri. Toate spațiile interioare comune sunt finisate cu bun gust și la casa scării din blocuri sunt instalate lifturi electrice cu funcționare sigură și foarte silențioasă. În incinta complexului de locuințe sunt organizate și spații comerciale pe o suprafață de 5300 mp.

În curtea complexului de locuințe „Maniu 141” sunt plantate mute zone verzi, există organizate locuri de joacă pentru copii și este acces securizat, iar în locuințe accesul se face prin interfon. Locurile de parcare sunt organizate atât subterane cât și supraterane, de asemenea în complex sunt amenajate și parcări specializate pentru biciclete.

Detalii de finisare ale apartamentelor, finisaje și utilaje

Proiectul locativ „Maniu 141”este conceput cu 710 unități locative semidecomandat compartimentate cu scheme ergonomice și spații funcțional proiectate. Disponibile în vânzare sunt prezentate locuințe cu o cameră de tip Studio și apartamente spațioase cu 2 și 3 camere, suprafețele cărora variază între 47,67 mp și 101,71 mp plus toate unitățile locative beneficiază de terase și balcoane finisate cu granit și la care sunt instalate balustrade din inox. Apartamentele sunt complet finisate cu materiale de Premium clasă, este parchet și gresie pentru finisarea pardoselilor, faianță și vopsea lavabilă pentru tavane și pereți, uși interioare și exterioare instalate. În fiecare apartament este instalată câte o centrală termică proprie și locuințele se predau în folosință cu racordare la sistemul de alimentare cu gaze naturale, la sistemul de curent electric, sunt asigurate cu apă curentă și racordate la sistemul de canalizare. În apartamente este internet prin fibră optică și este dotat cablu TV.

Adresa și contactele biroului de vânzări al Dezvoltatorului sunt afișate pe pagina web a complexului locativ „Maniu 141”, unde aveți posibilitatea de a trece direct din site-ul nostru doar cu un singur click.

Alte surse despre acest Complex

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex
Urmăriți actualizările din acest Complex. Noi vă vom trimite mail când se vor actualiza prețurile, evoluția construcției sau când vom adăuga noi informații despre acest Complex Rezidențial.
Email

Pune o întrebare despre complexul rezidențial Maniu 141

Întrebarea ta.
Conectați-vă pentru completarea datelor de contact
Mesaj
Obțineți prin e-mail noutăți despre acest complex rezidențial
Făcând click pe "Trimite", ești de acord cu prelucrarea datelor personale
Numele dvs.
Email
Numărul de telefon
Îți place Complexul Rezidențial Maniu 141?
Adăugă la favorite pentru a nu pierde sau trimite link-ul către persoana care vă va ajută în alegerea locuinței
De asemenea Complexul Locativ numesc Complexul rezidential MANIU 141, ONE MANIU141, Ansamblul Rezidențial Maniu 141.

Care apartamente sunt disponibile spre vânzare în Maniu 141 în București?

Se oferă spre vânzare 1 camere, 2 camere, 3 camere.

Cât costă metru pătrat în Maniu 141?

Metru pătrat în acest complex costă de la ‍1 326 € +TVA.

Cum as putea achizitiona un apartament în Maniu 141 în București?

Modalități de plata în Maniu 141: Credit bancar.

Termen de finalizare Maniu 141?

Bloc 1, Bloc 2, Bloc 3, Bloc 4, Bloc 5 – construit.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC