Previzualizare foto – fotografie originală aici

Romco Rezidential Gura Calitei
în București

Apartamente
de la ‍124 900 €
Prețul / m2
de la ‍1 573 € +TVA
Dezvoltător
Adresă
Drumul Gura Caliţei, 33-59, zona Ozana, Sector 3, București

Mai detaliat despre blocuri

Etapa 1
Încă 3 blocuri în această etapă
Încă 3 blocuri
Drumul Gura Caliţei 43-59, București (Bloc 1)
6 etaje
În desfășurare
tr. 1 2028
Finalizat în 2021 tr. 4
În desfășurare
Etapa 2
Încă 3 blocuri în această etapă
Încă 3 blocuri
Calitei 53-59, București (Bloc 3)
6 etaje
În desfășurare
tr. 1 2020
Finalizat în 2022 tr. 4
În desfășurare
Etapa 3
Încă 3 blocuri în această etapă
Încă 3 blocuri
Calitei Nr.33-41, București (Bloc 1)
6 etaje
așteptăm lansarea vânzărilor
tr. 1 2020
Necunoscut
așteptăm lansarea vânzărilor

Schițe și prețuri în Romco Rezidential Gura Calitei

Prețurile și disponibilitatea sunt valabile la data de 10 ianuarie 2024
2 camere
58.14–60.63 m2
de la ‍2 060 € +TVA / m2de la ‍124 900 € +TVA
3 camere
81.53–81.77 m2
de la ‍1 700 € +TVA / m2de la ‍139 000 € +TVA
4 camere
99.69–99.75 m2
de la ‍1 573 € +TVA / m2de la ‍156 900 € +TVA

Romco Rezidential Gura Calitei pe hartă București

Drumul Gura Caliţei, 33-59, zona Ozana, Sector 3, București

Plata în rate la Romco Rezidential Gura Calitei

Disponibil

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Ipoteca în Romco Rezidential Gura Calitei

Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit ipotecar.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetfibra optica
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiloc de joaca pentru copii, spatii verzi intre blocuri cu copaci
🟧 Încălzirecentrală termică individuală
🟧 Izolații termicepolistiren expandat 15 cm, zolație termică ridicata
🟧 Liftlift pe fiecare scara de bloc
🟧 Mijloace de transportin comun
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente304
🟧 Număr clădiri12
🟧 Parcaresubterană şi terestră
🟧 Regim inalțime P+4E+5R
🟧 Securitateacces securizat
🟧 Tip imobilbloc de apartamente
🟧 Total suprafata teren20.000 mp
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisaje de calitate
🟧 Număr camere1‑cameră, 2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe33–84 m²

Despre ansamblu rezidențial

Amplasare cu liniște și siguranță într-o zonă verde

Ansamblul imobiliar „Romco Rezidențial Gura Galiței” este amplasat pe Drumul Gura Galiței, la numerele 43-59, în zona Pallady din sectorul 3, orașul București. Ansamblul locativ dispune de acces către Bulevardul Theodor Pallady. În cartierul locativ se află: Liceul Tehnologic Theodor Pallady, Școala Gimnazială numărul 149, Școala Gimnazială nr. 20, Colegiul Tehnic Costin D. Nenițescu, organizația Spectrum (cu școală, colegiu, grădiniță și pregătitoare) și școala privată „International Computer High School Bucharest”.

Imediat lângă blocurile locative funcționează un magazin mixt, sunt bănci, iar la aproximativ 2000 de metri se află magazinele „Metro”, „Dedeman”, Decathlon, IKEA, KIKA, sunt hipermarket-urile „Jumbo” și „Auchan”. Metroul Nicolae Teclu este amplasat la o distanță de 1,2 km, unde se ajunge de la complex pe jos în maxim 12-14 minute. Distanța până la RATB poate fi parcursă în cel mult 8-10 minute. Până în centrul capitalei este o distanță de 9,7 km (Piața Unirii).

Prezentarea complexului și caracteristici tehnice inovative ale complexului

Complexul locativ „Romco Rezidențial Gura Galiței” se desfășoară pe un teren cu suprafața de 20 000 mp și conține opt blocuri noi construite conform celor mai ridicate standarde de confort și cu utilizarea doar a materialelor de construcții calitative. Imobilele sunt înălțate cu un regim egal de Parter plus Patru Etaje și plus al Cincilea Etaj Retras. Structura de rezistență - pe cadre din beton armat. Zidăria tuturor pereților interiori și a celor exteriori este clădită din cărămidă Porotherm. Între etaje sunt situate plăci armate. Sistemul de izolare termică are grosimea de 15 cm și este realizat din plăci din polistiren expandat. Acoperișul casei este bine hidroizolat, precum și toate terasele sunt fiabil hidroizolate. De asemenea imobilele dispun de un grad ridicat de izolare fonică. Din exterior blocurile rezidențiale sunt finisate cu vopsea decorativă.

Ferestrele imobilelor sunt cu geamuri termopane și din proful PVC de Premium clasă. Spațiile comune ale blocurilor locative sunt complet finisate și sunt placate cu plăci ceramice. Fiecare scară locativă a imobilelor este echipată cu câte un ascensor silențios, de ultimă generație. La intrare în blocurile rezidențiale sunt instalate interfoane de acces. În incinta ansamblului locativ sunt prevăzute trei spații cu menire comercială. Teritoriul ansamblului rezidențial dispune de spații verzi, cu copaci sădiți și plante decorative (peste 300 de copaci) și cu locuri de joacă organizate în curte pentru copii. Pentru fiecare apartament din complex sunt prevăzute locuri de parcare, în total sunt 365 de locuri (toate supraterane). Străzile din incinta complexului dispun de iluminat stradal și sunt asfaltate.

Apartamente cu finisaje personalizate

Un număr de 336 apartamente finisate și proiectate cu 1-2-3 camere, compartimentate confortabil și funcțional cu camere spațioase și la maxim de luminoase. Apartamentele sunt proiectate cu balcoane mari ce sunt foarte funcționale și locuibile pentru orice perioadă a anului. Garsonierele din complex sunt proiectate cu scheme de la 33,43 mp până la 34,58 mp.

De suprafața de la 70,65 mp și până la 71,76 mp dispun apartamentele cu 2 camere. Și cu suprafața de 88,8 mp sunt prezentate apartamentele cu 3 camere. Beneficiarii au la alegere apartamente finisate și complet dotate, cu toate ușile interioare instalate, care se aleg de către locatar și ușa de la intrare în locuințe instalată și dotată cu un sistem complex și foarte sigur de încuiere. Toți pereții interiori sunt calitativ acoperiți cu glet și pentru ultimul strat de finisare este folosită vopseaua lavabilă decorativă.

Personalizarea locuințelor: la dispoziția cumpărătorilor sunt oferite toate finisajele interioare – la alegere. Fiecare cumpărător își poate alege culoarea parchetului ce va fi placat în camere și la alegere este oferită gresia de tip antiderapantă și faianța calitativă, ce va fi placată în holuri, bucătării și în blocurile sanitare. Toate camerele de baie au toate instalațiile sanitare conduse până la poziții și sunt echipate cu obiecte sanitare necesare (acestea la fel sunt puse la alegere), cu accesorii de calitate superioară și au instalații de iluminat montate, la fel în băi sunt instalate circuite electrice cu protecție împotriva electrocutărilor în caz de accident. Camerele de baie sunt ventilate și bucătăriile la fel dispun de ventilare personală.

În fiecare apartament este instalat sistem de încălzire autonom cu centrală termică personală, toate instalațiile termice sunt montate și sunt instalate calorifere din oțel în fiecare cameră. Pentru apartamentele situate la parterul caselor sistemul de încălzire este prin pardoseală. Locuințele beneficiază de toate instalațiile electrice, toate prizele și întrerupătoare și instalațiile electrice de iluminat conectate. Fiecare apartamente facilită de sistem de aer condiționat. Contoarele de gaz sunt instalate pentru fiecare apartament aparte și acestea dispun de apometre și contoare pentru controlul energiei electrice consumate. Furnizorul pentru alimentarea cu apă a complexului este compania Apa Nova, alimentarea cu gaze naturale ale blocurilor este de la ENGIE și furnizorul de electricitate este compania ENEL. Fiecare doritor de a cumpăra o locuință nouă din complexul locativ „Romco Rezidențial Gura Galiței” poate profita de posibilitatea de plată prin mai multe metode de plată: creditare ipotecară, prin creditare imobiliară, prin programul de creditare ipotecară „Prima Casă” sau plata cash și facilită de consultanță financiară gratuită din partea Dezvoltatorului. Dezvoltatorul imobiliar „Romco Rezidențial” este divizia imobiliară a companiei SC Romco System SRL, care a fost fondată în anul 2003 și este o companie cu capital românesc. Și oferă pe piața imobiliară obiecte rezidențiale durabile, construite la cele mai înalte standarde, cu folosirea finisajelor de calitate superioară și cu un design atractiv și inovativ. Pentru a vedea mai multe detalii și toate informațiile depline despre amenajarea complexului și apartamentele blocurilor rezidențiale „Romco Rezidențial Gura Galiței”, vă rugăm să vizitați pagina web oficială a Dezvoltatorului, unde găsiți și contactele directe pentru a primi o consultanță profesională.

Mai multe detalii despre acest complex
Abonați-vă la actualizările pentru acest complex rezidențial
Vă vom trimite un mesaj imediat ce actualizăm prețurile, starea sau stadiul construcției, adăugăm planuri sau includem alte informații utile despre acest imobil.

Contactați departamentul de vânzări

Lăsați o cerere sau adresați o întrebare
Primiți știri despre acest complex rezidențial prin e-mail
Prin apăsarea butonului "Submit" vă exprimați acordul pentru prelucrarea datelor personale
V-a plăcut Romco Rezidential Gura Calitei?
Adaugă la favorite pentru a nu-l pierde sau trimite un link cuiva care vă ajută în alegerea
Acest proiect mai este numit și Romco Rezidential.

Ce apartamente sunt disponibile spre vânzare în Romco Rezidential Gura Calitei din București?

Se oferă spre vânzare 2 camere, 3 camere, 4 camere.

Cât costă m² în Romco Rezidential Gura Calitei?

M² în acest complex costă de la ‍1 573 € +TVA.

Cum să cumpăr un apartament în Romco Rezidential Gura Calitei în București?

Modalități de plata în Romco Rezidential Gura Calitei: Noua Casă (Prima casă), Credit ipotecar, Plata integrală.

Termen de finalizare Romco Rezidential Gura Calitei?

  • Bloc 1, Bloc 2, Bloc 3, Bloc 4 – finalizat
  • Bloc 1, Bloc 2, Bloc 3, Bloc 4 – în viitor
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC