Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex LaRa Condominium
în București

Prețul / m2
de la ‍1 035 €
Dezvoltator
Adresa
str. 1 Mai, 51B, Otopeni, Ilfov

Schițe și prețuri în LaRa Condominium

Prețurile și disponibilitate sunt actuale la 07 iulie 2022
3 camere84.68–142 m2de la ‍1 035 € / m2de la ‍132 000 €
Vile158.39–197.38 m2de la ‍1 515 € / m2de la ‍299 000 €

LaRa Condominium pe hartă București

str. 1 Mai, 51B, Otopeni, Ilfov

Etape dezvoltare

Faza 4 si 5
vile Terra, Vile Marte, vile Sol
construit
sunt locuințe la vânzare
finalizat2 trimestrul 2022
apartamente
construit
totul e vândut
apartamente/vandute
finalizat 2019
Faza 3
vile Luna, vile Venus
construit
totul e vândut
finalizat0 2020

Modalități de achiziție a unui apartament în LaRa Condominium

Noua Casă (Prima casă)

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit ipotecar.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit bancar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit bancar. Accesezi un credit bancar și începi să plătești ratele doar după ce îți primești locuința.

Pentru informații suplimentare - lăsați un mesaj. 

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

🟧 Încălzirecentrală termică , încălzire în pardoseală, aparat de aer condiționat
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Parcaresupraterană
🟧 Regim inalțimeS+P+2E+M/ S+P+1E
🟧 Structură rezistențăbeton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Tip imobilblocuri locuințe, vile individuale și vile duplex
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă
🟧 Сurte închisăda

Despre apartamente

🟧 Finisare apartamentefinisate complet
🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere, 4‑camere, 5‑camere
🟧 Suprafața apartamente60 – 197 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Excepțional localizat cu acces imediat către punctele de interes din Nordul capitalei

În partea de Nord a Bucureștiului, pe strada 1 Mai, la numărul 50 B în zona orașului Otopeni din Județul Ilfov se află localizate casele complexului rezidențial „LaRa Condominium”. Imobilele sunt escepțional amplasate, de verdeață înconjurate și dispun de acces facil către o mulțime de puncte de interes. În proximitatea locuințelor noi funcționează supermarketurile Lidl și Mega Image, sunt cafenele, restaurante și este fast food-ul McDonald’s, sunt sucursale bancare, farmacii și centre medicale, nu departe este spitalul „Oxxygene” și se parcurge o distanță de numai 5,7 km până la centrul comercial „Băneasa Shopping City”. Până la sala de fitness World Class se parcurge o distanță de 1,5 km și se ajunge pe jos în doar 18 minute. La mici distanțe se află Pădurea Băneasa și Grădina Zoologică. Pentru copii sunt prezentate grădinițe și școli prestigioase și în apropiere este Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza”

De la complexul de locuințe „LaRa Condominiu” este de parcurs o distanță de circa 11 km până în Piața Victoriei din București. Gara de Nord din capitală se află la 13 km față de casele noi, iar până la Aeroportul International din Otopeni „Henri Coandă” sunt 5 km și se parcurg circa 14 km până la Aeroportul Internațional din Băneasa „Aurel Vlaicu”.

Caracteristica tehnică a caselor noi și amenajarea complexului rezidențial

Proiectul rezidențial „LaRa Condominium” se compune din blocuri de locuințe, din clădiri de tip Duplex și din vile individuale. Complexul locativ conține două blocuri de locuințe comune cu regimuri de înălțime: Subsol plus Parter plus 2 Etaje și plus o Mansardă, iar vilele dispun de un regim de înălțime cu Subsol plus Parter și plus un Etaj. Toate imobilele sunt construite responsabil, cu respectarea tuturor normelor tehnice și structura de rezistență a caselor este formată din cadre din beton armat cu umplutura pereților exteriori și a compartimentărilor din cărămidă de tip Porotherm, ce se deosebește prin calitățile sale înalte de eficiență termică și fonică. Casele sunt pe exterior izolate termic și în interior sunt finisate și la blocuri sunt instalate lifturi de marca KronLift. Sistemul de iluminat exterior și interior este prevăzut cu instalații LED și toate spațiile interioare comune din blocuri sunt perfect finisate în stil modern, dispun de placări cu granit și au prevăzute locuri de parcare pentru biciclete, plus sunt proiectate și spații generoase de depozitare.

Curtea complexului de locuințe este închisă, unde sunt plantați copaci, sunt organizate zone verzi de relaxare, ce sunt echipate cu mobilier urban. Toate locurile de parcare sunt supraterane și accesul în incinta complexului rezidențial se face prin barieră cu acces de pe smartphone și prin telecomandă, iar drumul de acces către locuințe este asfaltat și marcat și are lățimea de 8 metri. Complexul rezidențial „LaRa Condominium” dispune de sistemul de canalizare a apelor pluviale și există instalat un transformator electric pentru întreg ansamblul rezidențial, acesta are puterea de 400 Kw.

Prezentarea vilelor și a apartamentelor

Complexul de imobile „LaRa Condominium” prezintă apartamente spațioase cu scheme ergonomic proiectate și oferă în vânzare vile deosebite cu 2, 3, 4 sau 5 camere. Suprafețele caselor variază între 153,85 mp și 197,38 mp și toate unitățile locative sunt complet îngrădite.

Apartamentele și vilele dispun de balcoane largi și au camere bine aerisite. În folosință imobilele se predau finisate și dispun de toate instalațiile inginerești complet realizate. Au dotate aparate de aer condiționat și sunt instalate centrale termice proprii, iar sistemul de încălzire este realizat cu instalații de ultimă generație de la Tece, ce sunt conduse prin pardoseală. Toate imobilele din complex sunt racordare la utilități (apă curentă, gaze naturale, electricitate și canalizare), ce se contorizează separat.

Pentru contactele managerilor de vânzări ai Dezvoltatorului, pentru informații despre disponibilitatea caselor și despre finisarea locuințelor, vă invităm să treceți pe site-ul web al complexului rezidențial „LaRa Condominium”.

Alte surse despre acest Complex

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex
Urmăriți actualizările din acest Complex. Noi vă vom trimite mail când se vor actualiza prețurile, evoluția construcției sau când vom adăuga noi informații despre acest Complex Rezidențial.
Email
Îți place Complexul Rezidențial LaRa Condominium?
Adăugă la favorite pentru a nu pierde sau trimite link-ul către persoana care vă va ajută în alegerea locuinței

Care apartamente sunt disponibile spre vânzare în LaRa Condominium în București?

Se oferă spre vânzare 3 camere, vile.

Cât costă metru pătrat în LaRa Condominium?

Metru pătrat în acest complex costă de la 1035 €.

Cum as putea achizitiona un apartament în LaRa Condominium în București?

Modalități de plata în LaRa Condominium: Noua Casă (Prima casă), Credit ipotecar, Plata integrală, Credit bancar.

Termen de finalizare LaRa Condominium?

Faza 4 si 5, Faza 1 si 2, Faza 3 – construit.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC