Previzualizare foto – fotografie originală aici
    Ansambluri rezidenţiale București

La Cittadella Garden
în Chiajna

Apartamente
de la ‍50 000 €
Prețul / m2
de la ‍758 € +TVA
Dezvoltător
Adresă
str. Apeductului 1, Chiajna, Ilfov

Mai detaliat despre blocuri

Faza construcție
Încă 6 blocuri în această etapă
Încă 6 blocuri
str. Apeductului 1, zona Militari, sector 6, București (Bloc 3)
6 etaje
În desfășurare
Necunoscut
Necunoscut
În desfășurare

Schițe și prețuri în La Cittadella Garden

Prețurile și disponibilitatea sunt valabile la data de 1 aprilie 2024
3 camere
66–79 m2
de la ‍758 € +TVA / m2de la ‍50 000 € +TVA
4 camere
111 m2
de la ‍1 023 € +TVA / m2de la ‍113 500 € +TVA
Vile
135 m2
de la ‍1 190 € +TVA / m2de la ‍160 650 € +TVA

La Cittadella Garden pe hartă Chiajna

str. Apeductului 1, Chiajna, Ilfov

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat
🟧 Acces internetfibra optica
🟧 Amenajare straziiluminare ambientală exterioară prin tehnologie LED
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţigrădiniţe şi şcoli, supermarketuri şi restaurante, zona de shopping Militari.
🟧 Încălzirecentrală termică
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportMijloace de transport in comun
🟧 Număr clădiri7
🟧 Parcaresubterana și supraterană
🟧 Regim inalțimeS+P+5
🟧 SecuritateSistem supraveghere video imobil
🟧 Tip imobilblocuri locuințe
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduribeton

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisaje moderne
🟧 Număr camere1‑cameră, 2‑camere, 3‑camere, 4‑camere
🟧 Suprafața locuințe63–130 m²

Despre ansamblu rezidențial

Detaliile amplasării

Ansamblul rezidențial „La Cittadella Garden” se află dezvoltat pe strada Apeductului, la numărul 1E, în satul Roșu, comuna Chiajna din județul Ilfov, lângă municipiul București. Locuințele noi sunt construite în sectorul 6 din zona Militari a capitalei și au în apropiere o mulțime de puncte de interes: centre comerciale, bănci, farmacii, școli și grădinițe. Nu departe de complexul locativ, la doar 650 de metri funcționează Carrefour Express, este supermarketul Mega Image la 700 metri și sunt de parcurs (pietonal) 1,5 km până la LIDL, la o distanță de doar 2,5 km de la noul complex locativ se află centrul comercial „Militari Shopping”, sunt magazinele Brico Depot și Decathlon. De asemenea în această zonă se află Parcul Viitorului, sunt cafenele, restaurante, pizzerii și se află fast food-urile KFC și McDonald’s. Pentru copii nu departe de casă se află Grădinița „Kindergarten David Mihai”, este centrul educațional „Kids’ Joi Land”, Centrul Afterschool „Kids-Learning”, organizația preșcolară din strada Nufărului „Lilo CLUB” și este de parcurs aproape un kilometru până la Liceul Tehnologic „Doamna Chiajna” din comuna Chiajna. Nu departe sunt stații de transport public și stația de metrou Păcii se află la 2,3 km față de locuințele complexului rezidențial „La Cittadella Garden”. Piața Unirii din București se află la o distanță de circa 10 km de la locuințele noi și sunt de parcurs aproximativ 8 km până la Gara de Nord din capitală, iar Aeroportul Internațional din Otopeni „Henri Coandă” se localizează la 22,9 km și de la complexul locativ sunt de parcurs nu mai mult de 13 km până la Aeroportul Internațional „Aurel Vlaicu” din Băneasa.

Prezentare generală a proiectului locativ

Complexul rezidențial „La Cittadella Garden” este proiectat cu un mix din 7 clăiri de tip bloc și vile. Dezvoltate sunt în complex 3 blocuri cu câte un Subsol plus Parter și plus 5 Etaje locative, fiecare și există 8 vile cochete. Structura constructivă a tuturor imobilelor constă din cadre din beton armat, iar umplutura pereților este formată din blocuri termice peste care este aplicat un sistem termoizolant. Imobilele au instalată tâmplărie exterioară cu profil PVC și geam termopan, iar fațadele sunt finisate cu tencuială decorativă de culoare albă. Blocurile rezidențiale sunt echipate cu lifturi de ultimă generație și instalat este sistem de supraveghere video pentru fiecare imobil, plus sistem de control acces prin interfon. Ansamblul locativ dispune de locuri de parcare acoperite și supraterane neacoperite. Toate căile de accescătre locuințe sunt amenajate, asfaltate și nocturn iluminate.

Vile și apartamente

Ansamblul rezidențial „La Cittadella Garden” dispune de locuințe cu o cameră de tip Studio, apartamente cu 2, 3 și 4 camere, plus sunt vile individuale primitoare. Apartamentele sunt inteligent proiectate și au suprafețele de la 39,14 mp și până la 123,51 mp, iar vilele dispun de suprafața de 131,07 mp. Unitățile locative dispun de balcoane cu balustrade din sticlă securizată, unele apartamente beneficiază de terase spațioase, iar altele facilită de grădini private spațioase. Toate locuințele se predau în folosință complet finisate cu finisaje moderne și au toți pereții interiori tencuiți, gletuiți și în culoarea albă vopsiți, tavanele sunt finisate și toate pardoselile din dormitoare și living-uri sunt placate cu parchet laminat. Toate camerele de baie sunt finisate cu placi ceramice și sunt echipate cu obiecte sanitare de calitate. Fiecare apartament se încălzește individual și la bucătării sunt instalate centrale termice proprii. Vilele și blocurile locative sunt racordate la sistemele de alimentare cu apă, gaz, curent electric și la sistemul de canalizare și fiecare unitate locativă se contorizează separat.

Ansamblul rezidențial „La Cittadella Garden” este dezvoltat de către compania „DCIM Dechuang Europa”, care a fost înființată în anul 2016. Pentru mai multe infirmații despre locuințe, pentru contacte și pentru detalii de plată, vă invităm să treceți pe pagina web a Dezvoltatorului proiectului locativ „La Cittadella Garden”.

Mai multe detalii despre acest complex
Abonați-vă la actualizările pentru acest complex rezidențial
Vă vom trimite un mesaj imediat ce actualizăm prețurile, starea sau stadiul construcției, adăugăm planuri sau includem alte informații utile despre acest imobil.
V-a plăcut La Cittadella Garden?
Adaugă la favorite pentru a nu-l pierde sau trimite un link cuiva care vă ajută în alegerea
Acest proiect mai este numit și La Cittadella Militari.

Unde se află La Cittadella Garden?

str. Apeductului 1, Chiajna, Ilfov.

Ce apartamente sunt disponibile spre vânzare în La Cittadella Garden din Chiajna?

Se oferă spre vânzare 3 camere, 4 camere, vile.

Cât costă m² în La Cittadella Garden?

M² în acest complex costă de la ‍758 € +TVA.

Termen de finalizare La Cittadella Garden?

Bloc 1, Bloc 2, Bloc 3, Vila 1, Vila 2, Vila 3, Vila 4 – finalizat.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC