Previzualizare foto – fotografie originală aici

Yola 71
în București

Garsoniere
de la ‍62 900 €
Prețul / m2
de la ‍1 383 €
pe ‍3 €
Adresă
str. Piscul Crăsani, 71, zona Militari, Sector 6, București

Mai detaliat despre blocuri

Faza construcție
Încă 2 blocuri în această etapă
Încă 2 blocuri
str. Piscul Crăsani, 71 (Faza 3)
11 etaje
Necunoscut
Finalizat în 2020 tr. 4

Schițe și prețuri în Yola 71

Prețurile și disponibilitatea sunt valabile la data de 10 ianuarie 2024
Garsoniere
33.15–42.05 m2
de la ‍1 705 € / m2de la ‍62 900 €
2 camere
44.4–56.8 m2
de la ‍1 554 € / m2de la ‍74 900 €
3 camere
71.5 m2
de la ‍1 383 € / m2de la ‍98 900 €

Yola 71 pe hartă București

str. Piscul Crăsani, 71, zona Militari, Sector 6, București

Ipoteca în Yola 71

Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit ipotecar.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Noua Casa

Cei care vor să ia un împrumut prin Prima Casă pe o perioadă de cel mult 30 de ani trebuie să aibă un avans minim de 5 % din preţul de achiziţie al locuinţei.

Suma maximă diferă însă, în funcţie de vechimea imobilului şi de numărul de beneficiari. Astfel, garanţia maximă este de 60.000 de euro pentru locuinţele vechi, 70.000 de euro pentru locuinţele noi sau în construcţie şi de 75.000 de euro pentru locuinţele în asociere. Cât despre dobânda, formula de calcul stabilită prin program este neschimbată, iar marja maximă este 4% peste Euribor la trei luni.

Avansul este de 5%, spre deosebire de 25%;

Rata lunară scade;

Dobânzile sunt la jumătate din cele practicate acum pe piaţa bancară: de la 11%, cât e dobânda medie la credite, la 5.28%, cât e dobânda maximă impusă de guvern pentru băncile care vor să facă parte din program. Aceasta înseamnă că la sfârşitul perioadei de creditare vom plăti dobânzi totale de 2 ori mai mici;

Nu mai există comisioane lunare, anuale, iniţiale de acordare, de risc etc. Toate comisioanele vor fi incluse în raţa maximă a dobânzii, în afară de comisionul anual de garantare de 0.37%;

Băncile vor putea creşte gradul de îndatorare care în prezent este de 50%;

Eliminarea comisionului de rambursare anticipată, care până acum era între 1 şi 4%.

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiboxe, loc de joacă pentru copii
🟧 Încălzirecentrala termica individuală
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transport metrou, autobuz, troilebuz, tramvai
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente223
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcaresubterană și terestră
🟧 Regim inalțimeD+P+10E
🟧 Securitatepază cu barieră și acces controlat, monitorizare video 24/24
🟧 Tip imobilbloc locuințe
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajela cheie
🟧 Număr camere1‑cameră, 2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe45–73 m²

Despre ansamblu rezidențial

Amplasare, vecini și distanțe

În partea de Vest a capitalei, în zona Militari, pe strada Piscul Crăsani, la numărul 71, în sectorul 6 al orașului București se află complexul rezidențial „Yola 71”. Clădirea locativă se află amplasată într-o zonă rezidențială caracterizată cu un mediu liniștit, ce oferă doar confort și relaxare la maxim. Ansamblul de locuințe „Yola 71” este situat la doar 10 minute față de stația de metrou Păcii și are acces rapid către toate mijlocele de transport public (troleibuze, autobuze și tramvaie).

În apropiere de complex se află o mulțime de magazine, supermarket-uri și localuri de odihnă, doar unele dintre acestea sunt menționate mai departe: Mega Image Shop & Go, Carrefour Expres, Metro Militari, Auchan, Kaufland, Decathlon, precum și sunt farmacii, pizzerii, cafenele și McDonald’s, de asemenea este Clubul de Tenis „AMG”, funcționează o sală sportivă și foarte aproape este Parcul Păcii. Această zonă beneficiază de o mulțime de instituții de învățământ: Liceul Tehnologic „Petru Poni”, Școala Gimnazială „Constantin Brâncuși”, Școala Gimnazială „Sfânta Treime”, Școala Gimnazială „Regina Maria”, Școala Gimnazială „Ion Dumitru”, Școala Gimnazială Nr. 309, Școala Gimnazială „Regele Mihai I”, Grădinița „Magic World Kindergarten”, Grădinița „Prichindel”, Grădinița „Ady – Amy” și Grădinița „David Mihai”.

  • Din complexul locativ „Yola 71” până în centrul capitalei sunt de parcurs 9,5 km.
  • Până la Aeroportul Internațional Otopeni „Henri Coandă” sunt 20,4 km și până la Aeroportul Internațional „Aurel Vlaicu” este o distanță de 12,2 km.
  • Gara de Nord din București se află la 7,4 km de la casa de apartamente.
  • Și sunt doar 2,3 km până la Aleea Lacului Morii.

Elemente tehnice și detalii constructive

Casa locativă este construită într-un stil arhitectural modern și beneficiază de un aspect atractiv. Regimul de înălțime al blocului rezidențial „Yola 71” este prezentat cu un Demisol plus Parter și plus Nouă Etaje locative. Structura construcției dispune de pereți din cărămidă și are stâlpi și planșee din beton armat.

Casa locativă este proiectată cu balcoane deschise, acestea dispun de balustrade din sticlă securizată. Fațada blocului este finisată în culoarea albă în combinație cu gri plus are elemente de decor în formă de planșee maro placate pe balcoane. Ferestrele apartamentelor dispun de profil PVC de la firma Veka și sunt echipate cu sticlă de tip termopan. Scările clădirii sunt echipate cu lifturi contemporane de un grad înalt de siguranță. Pentru confortul locatarilor la subsolul clădirii există organizate nu numai locuri de parcare dar și sunt amenajate și boxe de depozitare. Un factor foarte important pentru investitori și pentru rezidenți este momentul pozitiv, că complexul rezidențial dispune de un parc personal dezvoltat pe un teritoriu cu suprafața de 2500 mp.

Apartamente finisate „la cheie” și complet echipate

Întreg proiectul imobiliar „Yola 71” este prevăzut cu un număr total de 223 de unități locative, unde prima fază este complet finalizată, iar faza a doua de dezvoltare ne propune un număr total de 63 de unități rezidențiale cu studio-uri cu o cameră (9 apartamente) și locuințe cu două și trei odăi (18 apartamente).

  • Garsonierele sunt oferite cu suprafața utilă de 33,30 mp;
  • Apartamentele cu două camere au suprafața utilă de la 46 mp până la 60,42 mp;
  • Pentru locuințele cu trei camere suprafața utilă este de la 79 mp până la 90,42 mp.

În clădirea rezidențială „Yola 71” sunt oferite apartamente cu compartimentare perfectă, care complet satisfac nevoile tuturor membrilor familiei, apartamente complet finisate cu finisaje foarte calitative. Apartamente care beneficiază de atenție maximă la toate detaliile din partea designerilor și antreprenorilor. Pardoselile locuințelor sunt placate cu plăci de gresie și parchet în dependență de încăpere. Pereții interiori din apartamente sunt nivelați, prelucrați și vopsiți în culoarea albă, iar în băi și parțial în bucătării sunt placaje cu faianță. Locuințele se încălzesc cu calorifere, acestea sunt instalate logic în fiecare încăpere și sunt conectate la centralele termice, care sunt instalate în fiecare bucătărie. Ușile instalate în apartamente sunt alese de la firma Pinum și cele de interior sunt celulare, iar ușa de acces este din metal. Fiecare apartament este conectat la electricitate și are contor individual pentru fiecare locuință separat, plus contor la gaze și apometre.

Dezvoltatorul ansamblului rezidențial „Yola 71” este compania „Sara Construct & Ambient”, care acceptă următoarele metode de plată: plata cash, achiziționarea prin programul guvernamental „Prima Casă” și prin creditare ipotecară.

Toate detaliile, schemele, pozele, disponibilitatea apartamentelor complexului rezidențial „Yola 71” și contactele directe ale biroului de vânzări se află afișate pe pagina web a companiei „Sara Construct & Ambient”, unde sunt așteptați cu o vizită toți doritorii de a cumpăra o locuință nouă ideală.

Mai multe detalii despre acest complex
Abonați-vă la actualizările pentru acest complex rezidențial
Vă vom trimite un mesaj imediat ce actualizăm prețurile, starea sau stadiul construcției, adăugăm planuri sau includem alte informații utile despre acest imobil.

Contactați departamentul de vânzări

Lăsați o cerere sau adresați o întrebare
Primiți știri despre acest complex rezidențial prin e-mail
Prin apăsarea butonului "Submit" vă exprimați acordul pentru prelucrarea datelor personale
V-a plăcut Yola 71?
Adaugă la favorite pentru a nu-l pierde sau trimite un link cuiva care vă ajută în alegerea
Acest proiect mai este numit și Yola 71 Residence, Yola Residence, Yola 71 Residence.

Ce apartamente sunt disponibile spre vânzare în Yola 71 din București?

Se oferă spre vânzare garsoniere, 2 camere, 3 camere.

Cât costă m² în Yola 71?

M² în acest complex costă de la ‍1 383 €.

Cum să cumpăr un apartament în Yola 71 în București?

Modalități de plata în Yola 71: Credit ipotecar, Plata integrală, Noua Casa.

Termen de finalizare Yola 71?

Faza 1, Faza 2, Faza 3 – finalizat.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC