Previzualizare foto – fotografie originală aici

Titan Apartments
în București

Prețul / m2
de la ‍1 134 € +TVA
Dezvoltator
Adresa
str. Drumul Gura Putnei, 143-147, zona Ozana, Sector 3, București

Mai detaliat despre blocuri

Bloc 3
Bloc 3
4 etaje
Sunt locuințe la vânzare
Necunoscut
Finalizat in 1 tr. 2022
Bloc 5
Bloc 5
4 etaje
Sunt locuințe la vânzare
Necunoscut
Finalizat in 2 tr. 2022
Bloc 1,2
Încă 1 bloc în această etapă
Încă 1 bloc
Bloc 1
4 etaje
Totul e vândut
Necunoscut
Finalizat in 4 tr. 2019

Schițe și prețuri în Titan Apartments

Prețurile și disponibilitate sunt actuale la 26 octombrie 2022
1 camere46.01–51.76 m2de la ‍1 033 € +TVA / m2de la ‍48 724 € +TVA
2 camere68.51–71.08 m2de la ‍1 060 € +TVA / m2de la ‍74 646 € +TVA

Titan Apartments pe hartă București

str. Drumul Gura Putnei, 143-147, zona Ozana, Sector 3, București

Modalități de achiziție a unui apartament în Titan Apartments

Noua Casă (Prima casă)

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit ipotecar.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Facilităţiinterfon
🟧 Încălzirecentrala proprie de apartament
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Număr apartamente160
🟧 Număr clădiri5
🟧 Parcaresupraterană
🟧 Regim inalțimeP+3E
🟧 Tip imobilblocuri locuințe
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajela cheie
🟧 Număr camere1‑camere, 2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața apartamente37–93 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Excelent localizat cu tot ce e important învecinat

Ansamblul de locuințe „Titan Apartments” se află amplasat într-o zonă destul de liniștită – zona Ozana, pe strada Drumul Gura Putnei, cu numerele blocurilor 143 – 147, în sectorul 3, orașul București.

În vecinătatea locuințelor noi funcționează o mulțime de centre comerciale și puncte de oferire a serviciilor așa ca: Auchan Titan (2,1 km), Penny Market (2,3 km), supermarket-ul Mega Image (1,4 km) și la o distanță de circa 2,5 km - 2,7 km se află magazinele Metro, Decathlon, Dedeman, Kika, JYSK, IKEA, hipermarket-urile Auchan și Jumbo. La dispoziția rezidenților se află așa localuri de relaxare și divertisment: Grădina din Gura Siriului (900 de metri), sala sportivă „World Class Titan”, fast food-ul McDonald’s și Cinema „Cine Globe” (2,1 km), de asemenea la o distanță ce poate fi parcursă pietonal până la locuințe se află multe baruri, cafenele și pizzerii. Pentru studii și educație, copiii rezidenților nu departe de case pot frecventa Școlile Gimnaziale Nr. 116, Nr. 149, Nr. 82 și Grădinița Nr. 160.

În proximitatea complexului de locuințe sunt stații ale mijloacelor de transport în comun, circulă autobuze și sunt 1,5 km până la stația de Metrou Nicolae Teclu. De la complexul de locuințe este asigurat transport până la cea mai apropiată stație Metrorex/STB. Distanța până în centrul capitalei este de 8,5 km, Gara de Nord din București se află la 12,1 km față de complex și până la Aeroportul Internațional „Henri Coandă” se ajunge prin 29,9 km, iar până la Aeroportul Internațional „Aurel Vlaicu” sunt 17,6 km.

Avantajele complexului rezidențial de top

Proiectul imobiliar „Titan Apartments” este compus din 5 blocuri rezidențiale. Imobilele au un regim mic de înălțime și sunt proiectate egale cu câte un Parter plus 2 etaje și plus un Etaj de tip Mansardă înaltă.

Imobilele sunt realizate cu utilizarea corectă a celor mai calitative materiale de construcții și utilități inovative. Structura construcțiilor blocurilor de apartamente este formată din cadre și stâlpi din beton armat. Toate închiderile exterioare ale clădirilor sunt realizate din cărămidă, precum și zidăria pereților interiori la fel este realizată din cărămidă fono și termo eficientă. Culorile tencuielilor decorative aplicate pe partea exterioară a fațadelor blocurilor sunt perfect alese și prezintă imobilele în combinația culorilor bej și câteva nuanțe ale culorii maro. Toate scările rezidențiale au instalate ascensoare confortabile și moderne pentru a asigura rezidenții cu confort până la ultimul detaliu.

În planul proiectului imobiliar „Titan Apartments” sunt prevăzute și incluse suficiente locuri de parare supraterane pentru absolut toate autovehiculele rezidenților.

Apartamente cu finisaje și utilități de calitate

În blocurile locative „Titan Apartments” sunt proiectate în total 160 de apartamente confortabile, toate beneficiază de scheme perfecte și eficiență la maxim și au 1 sau 2 sau 3 camere. Suprafețele proprietăților locative sunt cuprinse între 37 mp și 93 mp și plus suprafața balcoanelor și teraselor spațioase (de tip deschis).

Pentru fiecare unitate locativă este prevăzut sistemul autonom de încălzire și fiecare locuință are instalată centrală termică proprie.

Ușile de acces, ce sunt instalate la intrare în fiecare apartament sunt de clasa IV și sunt căptușite cu vată bazaltică pentru o izolație bună fonică. Interfonul este instalat la intrare în fiecare apartament pentru controlul vizitatorilor.

Cheile beneficiarilor se predau de la apartamente complet racordate la toate utilitățile generali și toate sunt separat contorizate.

Ansamblul rezidențial „Titan Apartments” este dezvoltat de o companie cu o mare experiență de peste 23 de ani în domeniul construcțiilor rezidențiale – compania „Media City”. Există posibilitatea de finanțare prin programul Prima Casă, creditare ipotecară sau din fonduri proprii.

Cu o mare plăcere sunteți așteptați la showroom-ul complexului rezidențial, unde sunt prezentate toate facilitățile și avantajele apartamentelor noi. Vă invităm să treceți pe pagina web a complexului rezidențial „Titan Apartments” și să luați contact direct cu Dezvoltatorul.

Alte surse despre acest Complex

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex
Urmăriți actualizările din acest Complex. Noi vă vom trimite mail când se vor actualiza prețurile, evoluția construcției sau când vom adăuga noi informații despre acest Complex Rezidențial.
Email

Pune o întrebare despre complexul rezidențial Titan Apartments

Întrebarea ta.
Conectați-vă pentru completarea datelor de contact
Mesaj
Obțineți prin e-mail noutăți despre acest complex rezidențial
Făcând click pe "Trimite", ești de acord cu prelucrarea datelor personale
Numele dvs.
Email
Numărul de telefon
Îți place Complexul Rezidențial Titan Apartments?
Adăugă la favorite pentru a nu pierde sau trimite link-ul către persoana care vă va ajută în alegerea locuinței
De asemenea Complexul Locativ numesc Media City Residence.

Care apartamente sunt disponibile spre vânzare în Titan Apartments în București?

Se oferă spre vânzare 1 camere, 2 camere.

Cât costă metru pătrat în Titan Apartments?

Metru pătrat în acest complex costă de la ‍1 134 € +TVA.

Cum as putea achizitiona un apartament în Titan Apartments în București?

Modalități de plata în Titan Apartments: Noua Casă (Prima casă), Credit ipotecar, Plata integrală.

Termen de finalizare Titan Apartments?

Bloc 1, Bloc 2, Bloc 3, Bloc 4, Bloc 5 – construit.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC