Previzualizare foto – fotografie originală aici

Titan Apartments
în București

Apartamente
de la ‍54 372 €
Prețul / m2
de la ‍1 097 € +TVA
Dezvoltător
Adresă
str. Drumul Gura Putnei, 143-147, zona Ozana, Sector 3, București

Mai detaliat despre blocuri

Bloc 3
str. Drumul Gura Putnei, 143-147, București (Bloc 3)
4 etaje
În desfășurare
tr. 4 2018
Finalizat în 2022 tr. 1
În desfășurare
Bloc 5
str. Drumul Gura Putnei, 143-147, București (Bloc 5)
4 etaje
În desfășurare
tr. 4 2018
Finalizat în 2022 tr. 2
În desfășurare
Bloc 1,2
Încă 1 bloc în această etapă
Încă 1 bloc
str. Drumul Gura Putnei, 143-147, zona Ozana, Sector 3, București (Bloc 1)
4 etaje
Indisponibil
tr. 4 2018
Finalizat în 2019 tr. 4
Indisponibil

Schițe și prețuri în Titan Apartments

Prețurile și disponibilitatea sunt valabile la data de 11 ianuarie 2024
1 camere
48.48–51.76 m2
de la ‍1 097 € +TVA / m2de la ‍54 372 € +TVA
2 camere
68.51–71.08 m2
de la ‍1 126 € +TVA / m2de la ‍79 240 € +TVA

Titan Apartments pe hartă București

str. Drumul Gura Putnei, 143-147, zona Ozana, Sector 3, București

Plata în rate la Titan Apartments

Disponibil

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Ipoteca în Titan Apartments

Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit ipotecar.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetfibra optica
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiinterfon
🟧 Încălzirecentrala proprie de apartament
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente160
🟧 Număr clădiri5
🟧 Parcaresupraterană
🟧 Regim inalțimeP+3E
🟧 Securitateacces securizat
🟧 Tip imobilblocuri locuințe
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajela cheie
🟧 Număr camere1‑camere, 2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe37–93 m²

Despre ansamblu rezidențial

Excelent localizat cu tot ce e important învecinat

Ansamblul de locuințe „Titan Apartments” se află amplasat într-o zonă destul de liniștită – zona Ozana, pe strada Drumul Gura Putnei, cu numerele blocurilor 143 – 147, în sectorul 3, orașul București.

În vecinătatea locuințelor noi funcționează o mulțime de centre comerciale și puncte de oferire a serviciilor așa ca: Auchan Titan (2,1 km), Penny Market (2,3 km), supermarket-ul Mega Image (1,4 km) și la o distanță de circa 2,5 km - 2,7 km se află magazinele Metro, Decathlon, Dedeman, Kika, JYSK, IKEA, hipermarket-urile Auchan și Jumbo. La dispoziția rezidenților se află așa localuri de relaxare și divertisment: Grădina din Gura Siriului (900 de metri), sala sportivă „World Class Titan”, fast food-ul McDonald’s și Cinema „Cine Globe” (2,1 km), de asemenea la o distanță ce poate fi parcursă pietonal până la locuințe se află multe baruri, cafenele și pizzerii. Pentru studii și educație, copiii rezidenților nu departe de case pot frecventa Școlile Gimnaziale Nr. 116, Nr. 149, Nr. 82 și Grădinița Nr. 160.

În proximitatea complexului de locuințe sunt stații ale mijloacelor de transport în comun, circulă autobuze și sunt 1,5 km până la stația de Metrou Nicolae Teclu. De la complexul de locuințe este asigurat transport până la cea mai apropiată stație Metrorex/STB. Distanța până în centrul capitalei este de 8,5 km, Gara de Nord din București se află la 12,1 km față de complex și până la Aeroportul Internațional „Henri Coandă” se ajunge prin 29,9 km, iar până la Aeroportul Internațional „Aurel Vlaicu” sunt 17,6 km.

Avantajele complexului rezidențial de top

Proiectul imobiliar „Titan Apartments” este compus din 5 blocuri rezidențiale. Imobilele au un regim mic de înălțime și sunt proiectate egale cu câte un Parter plus 2 etaje și plus un Etaj de tip Mansardă înaltă.

Imobilele sunt realizate cu utilizarea corectă a celor mai calitative materiale de construcții și utilități inovative. Structura construcțiilor blocurilor de apartamente este formată din cadre și stâlpi din beton armat. Toate închiderile exterioare ale clădirilor sunt realizate din cărămidă, precum și zidăria pereților interiori la fel este realizată din cărămidă fono și termo eficientă. Culorile tencuielilor decorative aplicate pe partea exterioară a fațadelor blocurilor sunt perfect alese și prezintă imobilele în combinația culorilor bej și câteva nuanțe ale culorii maro. Toate scările rezidențiale au instalate ascensoare confortabile și moderne pentru a asigura rezidenții cu confort până la ultimul detaliu.

În planul proiectului imobiliar „Titan Apartments” sunt prevăzute și incluse suficiente locuri de parare supraterane pentru absolut toate autovehiculele rezidenților.

Apartamente cu finisaje și utilități de calitate

În blocurile locative „Titan Apartments” sunt proiectate în total 160 de apartamente confortabile, toate beneficiază de scheme perfecte și eficiență la maxim și au 1 sau 2 sau 3 camere. Suprafețele proprietăților locative sunt cuprinse între 37 mp și 93 mp și plus suprafața balcoanelor și teraselor spațioase (de tip deschis).

Pentru fiecare unitate locativă este prevăzut sistemul autonom de încălzire și fiecare locuință are instalată centrală termică proprie.

Ușile de acces, ce sunt instalate la intrare în fiecare apartament sunt de clasa IV și sunt căptușite cu vată bazaltică pentru o izolație bună fonică. Interfonul este instalat la intrare în fiecare apartament pentru controlul vizitatorilor.

Cheile beneficiarilor se predau de la apartamente complet racordate la toate utilitățile generali și toate sunt separat contorizate.

Ansamblul rezidențial „Titan Apartments” este dezvoltat de o companie cu o mare experiență de peste 23 de ani în domeniul construcțiilor rezidențiale – compania „Media City”. Există posibilitatea de finanțare prin programul Prima Casă, creditare ipotecară sau din fonduri proprii.

Cu o mare plăcere sunteți așteptați la showroom-ul complexului rezidențial, unde sunt prezentate toate facilitățile și avantajele apartamentelor noi. Vă invităm să treceți pe pagina web a complexului rezidențial „Titan Apartments” și să luați contact direct cu Dezvoltatorul.

Mai multe detalii despre acest complex
Abonați-vă la actualizările pentru acest complex rezidențial
Vă vom trimite un mesaj imediat ce actualizăm prețurile, starea sau stadiul construcției, adăugăm planuri sau includem alte informații utile despre acest imobil.
V-a plăcut Titan Apartments?
Adaugă la favorite pentru a nu-l pierde sau trimite un link cuiva care vă ajută în alegerea
Acest proiect mai este numit și Media City Residence.

Ce apartamente sunt disponibile spre vânzare în Titan Apartments din București?

Se oferă spre vânzare 1 camere, 2 camere.

Cât costă m² în Titan Apartments?

M² în acest complex costă de la ‍1 097 € +TVA.

Cum să cumpăr un apartament în Titan Apartments în București?

Modalități de plata în Titan Apartments: Noua Casă (Prima casă), Credit ipotecar, Plata integrală.

Termen de finalizare Titan Apartments?

Bloc 1, Bloc 2, Bloc 3, Bloc 4, Bloc 5 – finalizat.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC