Previzualizare foto – fotografie originală aici

Urban Nest Residence
în București

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Adresă
str. Marului, 96-102, zona Sălăjan, Sector 3, București

Mai detaliat despre blocuri

Faza construcție
str. Marului, 96-102 (Bloc 1)
4 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2019 tr. 4
Indisponibil
Faza construcție
str. Marului, 96-102 (Bloc 2)
4 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2020 tr. 3
Indisponibil

Urban Nest Residence pe hartă București

str. Marului, 96-102, zona Sălăjan, Sector 3, București

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetfibra optica
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiinterfon
🟧 Încălzirecentrală termică proprie marca Immergas Victrix Tera 28 1, încălzire în pardoseală
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente48
🟧 Număr clădiri2
🟧 Parcaresupraterană
🟧 Regim inalțimeP+3E
🟧 Securitateda
🟧 Tip imobilblocuri locuințe
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajela cheie
🟧 Număr cameregarsoniere, 2‑camere
🟧 Suprafața locuințe30–55 m²

Despre ansamblu rezidențial

Facilitățile zonei de amplasare

Complexul de locuințe „Urban Nest Residence” se află localizat în partea de Est a capitalei, pe strada Mărului, la numerele 96-102, în zona Trapezului din sectorul 3 al orașului București. Imobilele noi sunt amplasate într-o zonă liniștită și înverzită și blocurile rezidențiale se învecinează cu clădiri de un regim mic de înălțime. În apropiere de locuințele funcționează Grădinița „Strumfișor”, Creșa Nr. 32, centrul distractiv „În Picioarele Goale” și sunt Școlile Gimnaziale nr. 92 și nr. 90. În vecinătate sunt farmacii, clinici medicale, cabinet veterinar, cafenele, este supermarketul Mega Image și nu departe se află un centru comercial.

De la complexul de locuințe este acces către bulevardul Nicolae Grigorescu și nu departe se află stația de autobuz. Stația de metrou „Nicolae Grigorescu” este la o distanță de doar 1300 metri și stația de metrou „1 Decembrie 1918” se află la o distanță de doar 1500 metri, unde se ajunge pe jos în cel mult 17 - 19 minute. De la locuințele „Urban Nest Residence” până în centrul capitalei este de parcurs o distanță de circa 7 km, Gara de Nord din București se află la 10,9 km, până la Aeroportul Internațional „Henri Coandă” Otopeni este o distanță de 22,3 km și Aeroportul Internațional „Aure Vlaicu” Băneasa se află la 17,1 km.

Prezentarea complexului locativ

Proiectul imobiliar „Urban Nest Residence” are 2 blocuri locative cu aspecte asemănătoare și cu regimuri de înălțime egale, ambele cu Parter plus 3 etaje de apartamente, unde etajul 3 este de tip – Mansardă.

Clădirile sunt realizate din materiale durabile și dispun de structură constructivă pe carde din beton armat cu folosirea a celor mai calitative materiale de construcție. Zidăriile pereților exteriori și a compartimentărilor sunt formate din cărămidă de un grad înalt termic și plus pe partea exterioară a blocurilor este aplicat un sistem termic și fațadele sunt finisate cu tencuială decorativă. Blocurile locative au instalată tâmplărie exterioară și uși de la balcoane din profil PVC Gealan cu sticle tripane de 36 mm.

Curtea ansamblului locativ este închisă și în curtea interioară sunt spații verzi amenajate. Parcarea este organizată supraterană cu locuri oferite în vânzare aparte de apartamentul achiziționat. Accesul către complexul de locuințe „Urban Nest Residence” se face printr-o stradă amenajată și asfaltată. Accesul vizitatorilor este controlat de sistemul cu interfon.

Apartamente

Ansamblul rezidențial „Urban Nest Residence” dispune de un total de 48 unități locative împărțite în câte 24 proprietăți pentru fiecare bloc și este prezentat cu garsoniere ergonomice și apartamente primitoare cu 2 camere spațioase, pline de lumină datorită ferestrelor mari proiectate și toate imobilele au scheme ideale. Suprafața locuințelor variază între 31,8 mp și 56 mp și atât garsonierele cât și apartamentele cu 2 camere beneficiază de balcoane deschise.

În versiune de finisare – la cheie sunt predate apartamentele. Modelele și culorile plăcilor ceramice sunt oferite la alegerea cumpărătorului și acestea sunt prezentate de la firma Brick and Stone. Parchetul placat în locuințe este de la firma Egger (sau similar) și are grosimea plăcilor de 8 mm. Camerele de baie dispun de toate instalațiile sanitare și au montate obiecte sanitare de la Cersanit: cadă cu baterie, lavoar cu baterie + mobilier și vas wc. La intrare în fiecare apartament este instalată ușă de acces Tracia Classic cu izolare fonică din vată bazaltică. Toate ușile interioare instalate sunt de la Classen Natura, oferite în mai multe culori la alegere: nuc, alb, stejar, frasin, etc. Cu sistem de încălzire autonom este prevăzută fiecare proprietate locativă și instalațiile termice sunt conduse prin pardoseală, iar fiecare apartament are instalată câte o centrală termică proprie cu funcționare pe gaze, aleasă de la firma Immergas Victrix Tera 28 1.

Dragi cumpărători, pentru vizionări vă puteți programa de pe site-ul web al complexului locativ „Urban Nest Residence”, unde sunt afișate mult mai multe informații utile despre apartamente, finisaje și unde se află toate contactele directe ale Dezvoltatorului.

Acest proiect mai este numit și Urban Nest Residence Sălăjan, Urban Nest Marului.

Unde se află Urban Nest Residence?

str. Marului, 96-102, zona Sălăjan, Sector 3, București.

Termen de finalizare Urban Nest Residence?

Bloc 1, Bloc 2 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Urban Nest Residence în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Urban Nest Residence din București?

Dezvoltătorul Urban Nest Residence este – CityLand, Forward Engineering.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC