Previzualizare foto – fotografie originală aici

Frigului 16
în București

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Frigului, 16, zona Parcul Carol, Sector 4, București

Mai detaliat despre blocul

str. Frigului, 16, București (Carol Park)
6 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2020 tr. 4
Indisponibil

Frigului 16 pe hartă București

str. Frigului, 16, zona Parcul Carol, Sector 4, București

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiparc
🟧 Încălzirecentrală de apartament Buderussau Viessmann
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportmetrou, autobuz, tramvai
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcaresubterană și supraterană
🟧 Regim inalțimeS+P+5E
🟧 Securitateinterfon
🟧 Tip imobilbloc locuințe
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisate complet
🟧 Număr camerestudio, 2‑camere, 3‑camere, 4‑camere
🟧 Suprafața locuințe49.92 – 109.39 m²

Despre ansamblu rezidențial

Complex excepțional localizat și înconjurat de parcuri

Ansamblul rezidențial „Carol Park Apartments” este situat în inima orașului București, pe strada Frigului, la numărul 16, în sectorul 4 din zona Tineretului. În imediata apropiere de complexul locativ se află Parcul Carol - la doar 50 de metri și la numai 350 de metri este amplasat Parcul Tineretului. Un factor foarte important este apropierea nemijlocită a blocului rezidențial de Stația de Metrou Tineretului - la doar 300 de metri de la apartamentele noi. Piața Norilor se găsește localizată la сel mult 700 de metri de la casa locativă. Iar Centrul Vechi este la – 2,8 km.

În proximitate se găsesc cele mai prestigioase instituții de învățământ așa ca Universitățile: „Titu Maiorescu”, „Nicolaie Titulescu”, Dimitrie Cantemir și Colegiul Național „Gheorghe Șincai”, este Centrul de dezvoltare preșcolară „Head Start”, After school „Melba”, Grădinița „Elite”, Grădinița cu program prelungit „Copiii Soarelui” NR. 30, Școala Primară și Grădinița „Big Smile” și Casa de Balet – Studio Tineretului. În vecinătatea imediată funcționează market-ul Mega Image și sunt destul de multe, diferite cafenele, pizzerii, restaurante și terase, funcționează saloane de înfrumusețare și stomatologii. Precum și în această zonă este Oficiul Național pentru cultul Eroilor, Sectorul de Poliție și Oficiu Poștal. Respectiv la 2 și 3 km se găsesc centrele comerciale: „Unirea Shopping Center” și „București Mall”.Până la Piața Unirii sunt - 1600 metri, doar 23 de minute pe jos. Gara de Nord este la – 4,8 km. Aeroportul Internațional „Henri Coandă” la 19,2 km. Aeroportul „Băneasa” – 16,3 km.

Momente tehnică, structură și detaliile complexului

Complexul rezidențial „Carol Park Apartments” este un imobil deosebit atât prin structură, durabilitate și design cât și prin finisaje și dotări. Blocul rezidențial este construit cu un regim mic de înălțime și dispune de un Subsol, un Parter plus 4 etaje locative și etajul 5 este proiectat și construit retras. Imobilul este prezentat cu o structură constructivă din beton și cărămidă, care se bazează pe cadre și grinzi din beton armat. Pentru zidăria tuturor închiderilor este folosită cărămida Porotherm. Iar termo-sistemul exterior este efectuat din polistiren și are grosimea de 100 mm. Tâmplăria exterioară instalată la blocul locativ este cu profil PVC de firma Salamander și are geamuri tripane cu acoperire low-e. Balcoanele blocului sunt proiectate de tip – deschise și au instalate sticle securizate transparente.

O siguranță completă este oferită locatarilor de către ascensorul hidraulic și fiabil, care este instalat în bloc, liftul este prezentat de la liderul mondial – compania Schindler. Contra cost sunt oferite spre achiziționare în complex locuri de parcare subterane și supraterane.

Suprafața și finisajele apartamentelor

Complexul locativ „Carol Park Apartments” aduce pe piața capitalei un număr total de 35 de apartamente cu finisaje de clasă Premium. Apartamentele sunt prezentate cu planuri cu una, două, trei și patru camere și dispun de suprafețe de la 47,40 mp până la 109,39 mp. Apartamentele se finisează complet – la cheie și se încălzesc autonom. Toate dispun de centrale termice în condensații de marcă Buderus sau Viessmann. Designul băilor este evidențiat cu modele contemporane și cu finisaje moderne, cu gresie pe pardoseli și faianță pe pereți și blocurile sanitare beneficiază de obiecte sanitare instalate.

Pardoselile din living-uri, holuri și din dormitoare sunt placate cu parchet de producere germană, de calitate înaltă, cu durabilitate la uzură și apă. De la producătorii italieni sunt prezentate ușile interioare și ușa de acces, acestea sunt oferite de firma Dierre & Pinum. Pentru controlul cheltuielilor și eficiența consumului utilităților, fiecare apartament dispune de contoare individuale și are apometre instalate separat. Dezvoltatorul complexului rezidențial „Carol Park Apartments” este compania „City Land”. Dezvoltatorul oferă posibilitatea de alegere a tipurilor schemelor și a finisajelor interioare.

Este acceptat orice tip de creditare bancară, precum și plata cash integral.

Pentru alte detalii și mai multe informații amănunțite despre apartamentele complexului rezidențial „Carol Park Apartments”, vă rugăm să vizitați site-ul web al companiei „City Land”, unde găsiți și contactele Dezvoltatorului și mai multe metode de finanțare pentru achiziționarea rapidă și ușoară a unui apartament irepetabil din inima Bucureștiului.

Acest proiect mai este numit și Carol Park Apartments.

Unde se află Frigului 16?

str. Frigului, 16, zona Parcul Carol, Sector 4, București.

Termen de finalizare Frigului 16?

Carol Park – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Frigului 16 în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Frigului 16 din București?

Dezvoltătorul Frigului 16 este – CityLand.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC