Previzualizare foto – fotografie originală aici

Vegas Residence
în București

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Victor Brauner, 34, Sector 3, București

Mai detaliat despre blocul

str. Victor Brauner, 34 (Vegas Residence)
8 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Necunoscut
Indisponibil

Vegas Residence pe hartă București

str. Victor Brauner, 34, Sector 3, București

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiinterfon
🟧 Încălzirecentrala termica proprie
🟧 Lift2 lifturi
🟧 Mijloace de transportautobuz, tramvai, metrou
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente96
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcaresubteran si suprateran
🟧 Regim inalțimeD+P+7E
🟧 Securitateacces securizat
🟧 Tip imobilbloc apartamente
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisate complet
🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe65–96 m²

Despre ansamblu rezidențial

Amplasare confortabilă

Ansamblul locativ „Vegas Residence” se găsește pe strada Victor Brauner, la numărul 34, în zona Titan/Theodor Palldy/Balta Albă din sectorul 3 în orașul București.

Blocul locativ este amplasat într-o zonă rezidențială în plină dezvoltare, unde se află multe puncte comerciale din estul capitalei așa ca: magazinele Metro Cash & Carry, Decathlon, Dedeman, IKEA Pallady, JYSK, kika, Leroy Merlin, hipermarket-urile Auchan, Kaufland, supermarket-urile LIDL, Mega Iamege și nu departe este Piața Nicolae Grigorescu și centrul comercial „Iris Mall Titan” și „Mall Park Lake Plaza”.

La o mică distanță față de complexul rezidențial se află Parcul Titan, sunt saloane de înfrumusețare, este sala sportivă „Gala Gym”, TERENUL DE FOTBAL „ACS Juniorul 2014” și un teren de tenis.

Pentru copii în această zonă funcționează: Grădinița Nr. 160, Creșa Greierașul, organizația preșcolară „Diamond Kids”, Școala Gimnazială Nr. 116, Școala Gimnazială Nr. 149, Colegiul Tehnic „D. Nenițescu” și Școala privată „Bucharest Christian Academy”.

Din complex este ușor și repede de ajuns la stațiile cu mijloace de transport în comun, și până la stația de metrou Nicolae Teclu se ajunge pe jos în câteva minute, deoarece aceasta se află la o distanță de doar 350 de metri față de apartamentele complexului rezidențial „Vegas Residence”. Din complex până în Piața Unirii sunt de parcurs 8,4 km. Gara de Nord din capitală se află la o distanță de 12,4 km, Aeroportul Internațional din Otopeni se află la 25,7 km, iar Aeroportul Internațional din Băneasa este localizat la 15,8 km.

Prezentarea ansamblului locativ cu date tehnice și amenajări

Ansamblul de imobile „Vegas Residence” conține un bloc de apartamente modern, proiectat într-un stil arhitectural contemporan și este prezentat cu un aspect atractiv. Regimul de înălțime al imobilului este prevăzut cu un Demisol plus Parter plus 7 Etaje de apartamente și blocul este împărțit în două tronsoane.

Clădirea rezidențială este construită calitativ și are un nivel înalt de rezistență seismică și este bazată pe o fundație de tip radier general cu structura de rezistență compusă din elemente din beton armat pe cadre, grinzi, diafragme și planșee. Cărămida termoizolantă de tip Porothern este utilizată pentru umplutura închiderilor exterioare, a pereților perimetrali interiori și a tuturor compartimentărilor din apartamente, grosimea zidăriei exterioare este de 25 cm. Sistemul termic, ce este aplicat pe partea exterioară a pereților clădirii are grosimea de 100 mm și este format din polistiren. Fațada clădirii rezidențiale este finisată cu tencuială decorativă de culoare albă și are elemente decorative tencuite maro și tâmplăria exterioară instalată la imobil este compusă din profil PVC și geam termopan tripan.

Fiecare tronson din bloc are instalat câte un ascensor sigur și modern, lifturile sunt hidraulice, calitative și funcționează fără zgomot.

Complexul de locuințe este prevăzut cu locuri de parcare la nivelul demisolului și există organizate și locuri de parcare supraterane în curtea complexului.

Alegeți finisajele apartamentului dorit

Complexul rezidențial „Vegas Residence” include 96 de locuințe confortabile cu planimetrii logic gândite cu două și trei camere cu suprafețele de: 50 mp, 52 mp, 53 mp, 55 mp pentru locuințele de 2 camere și cu mărimea de: 67 mp, 73 mp, 75 mp, 77 mp sunt proiectate unitățile locative cu 3 camere. În mare parte apartamentele ansamblului locativ beneficiază de balcoane cu suprafața, ce începe de la 3,7 mp până la 15,4 mp.

Complet finisate apartamentele se predau cumpărătorilor, unde calitatea superioară a finisajelor aplicate este pusă pe primul loc și o gamă largă de modele a materialelor de finisare sunt oferite la alegerea beneficiarilor. Și locuințele sunt absolut echipate cu instalații termice, sanitare și electrice. Pardoselile bucătăriilor și camerelor de baie sunt placate cu plăci ceramice de gresie, iar restul pardoselilor sunt placate cu parchet stratificat. Pereții interioarelor sunt tencuiți și zugrăviți cu lavabil, iar pereții băilor sunt placați cu faianță. Și toate camerele de baie sunt complet echipate cu toate obiectele sanitare și sunt prevăzute cu cadă.

Cumpărătorii primesc cheile de la ușile metalice instalate la intrare în apartamentul său și locuințele dispun și de uși interioare (celulare) instalate.

În apartamente sunt instalate radiatoare pentru încălzire și centralele termice în condensații sunt instalate în bucătăriile locuințelor și au capacitatea de 24 Kw. Instalațiile termice sunt conduse până la poziții și sunt instalate toate prizele și întrerupătoarele. Unitățile locative sunt prevăzute cu preinstalații pentru linia telefonică, pentru TV și internet, de asemenea sunt preinstalații și pentru instalarea sistemului cu interfon. Apartametele sunt racordate la toate utilitățile și se contorizează separat (au apometre și contoare de gaz și electricitate).

Apartamentele complexului imobiliar „Vegas Residence” pot fi achiziționate prin orice tip de creditare bancară, creditare ipotecară, Prima Casă și cu plata cash, iar pentru a rezerva și a afla mai mult despre condițiile de rezervare, achitare și semnarea contractului, vă rugăm să treceți direct pe pagina Dezvoltatorului, unde găsiți și alte detalii despre finisarea apartamentelor, caracteristica construcției și amenajarea teritoriului ansamblului rezidențial „Vegas Residence”.

Acest proiect mai este numit și Vegas Residence Pallady.

Unde se află Vegas Residence?

str. Victor Brauner, 34, Sector 3, București.

Termen de finalizare Vegas Residence?

Vegas Residence – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Vegas Residence în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Vegas Residence din București?

Dezvoltătorul Vegas Residence este – CityLand.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC