Previzualizare foto – fotografie originală aici

Attica Residence
în București

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
bd. Theodor Pallady, 34, zona Ozana, Sector 3, București

Mai detaliat despre blocuri

Faza construcție
Încă 3 blocuri în această etapă
Încă 3 blocuri
bd. Theodor Pallady, 34, București (Bloc A)
5 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Necunoscut
Indisponibil

Attica Residence pe hartă București

bd. Theodor Pallady, 34, zona Ozana, Sector 3, București

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare strazi asfaltate, betonate
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiinterfon
🟧 Încălzirecentrala proprie marca Immergas
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz, tramvai, metrou
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente51
🟧 Număr clădiri4
🟧 Parcaresubterană și supraterană
🟧 Regim inalțimeD+P+3E / D+P+4E
🟧 Securitatepază şi supraveghere video
🟧 Tip imobilblocuri locuințe
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajela cheie
🟧 Număr camerestudio, 2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe50–75 m²

Despre ansamblu rezidențial

Avantajele zonei de amplasare

În zona Ozana, pe Bulevardul Theodor Pallady, la numărul 34, în sectorul 3 din București se află amplasat ansamblul de locuințe „Attica Residence”, de la care este acces imediat la zona comercială din partea de Est a capitalei. Complexul se poziționează aproape față de magazinele Metro Cash & Carry, Decathlon, Kika, Dedeman, Ikea, JYSK și hipermarket-urile Auchan și Jumbo, unde se ajunge în maxim 5 minute cu mașina, iar pietonal este de parcurs o distanță de 1,5 km în 20-25 de minute. Până la centrul comercial „Park Lake Plaza” sunt circa 3,3 km și piața Titan/N. Grigorescu este la doar 1,6 km. Iar magazinul „Penny Market” funcționează imediat lângă complex și la doar 290 metri este market-ul Lidl. De asemenea în apropierea complexului rezidențial este sala sportivă „Gala Gym”și Clubul de fotbal ACS Juniorul 2014, se află Părculețul Aleea Fetești și Parcul Titan și sunt 2,1 km până la Parcul Acvatic „Romulus & Nicolas”.

În această zonă este Oficiul Poștal Nr.72 sunt bănci și farmacii, iar pentru copii funcționează: Grădinița Nr. 160, Grădinița Nr, 196, Grădinița Nr. 211, Creșa „Greierașul”, Organizația preșcolară „Diamond Kids”, Școala Gimnazială Nr. 149, Școala Gimnazială Nr. 20, Școala Privată „Bucharest Christian Academy”, Școala Gimnazială Nr. 116, Școala Gimnazială Nr. 82 și Colegiul Tehnic „Costin D. Nenițescu”.

Stația de Metrou 1 Decembrie 1918 se află la doar 400 de metri față de blocurile „Attica Residence”. Distanța până la Piața Unirii este de 7,4 km, până la Gara de Nord sunt 11,1 km. Sunt 24,7 km până la Aeroportul din Otopeni și 18,3 până la Aeroportul din Băneasa.

Facilitățile proiectului imobiliar

Ansamblul rezidențial „Attica Residence” este format din trei clădiri locative cu un regim de înălțime egal cu Subsol plus Parter și plus 3 Etaje locative și o clădire rezidențială cu un regim de înălțime ce Subsol plus Parter și plus 4 Nivele de apartamente.

Structura de rezistență a clădirilor este implementată printr-un sistem mixt de construcție cu cadre și diafragme din beton armat și planșeele folosite peste etaje la fel sunt realizate din beton armat. Pereții perimetrali ai clădirilor și compartimentările interioare sunt realizați din zidărie și au grosimea de 25 cm și sunt izolați termic cu un sistem de grosimea de 10 cm format din plăci de polistiren. Fațadele clădirilor sunt finisate cu tencuială decorativă cu capacități de auto curățare, tencuiala este foarte elegant combinată în două culori de un contrast bine exprimat a culorii albe și maro. Toate blocurile au instalată tâmplărie exterioară cu profil PVC, cu 5 camere termice și geam termopan.

Locurile de parcare prevăzute în complexul imobiliar „Attica Residence” sunt organizate atât supraterane cât și sunt amenajate și la demisolul clădirilor, iar pentru fiecare apartament este prevăzut câte un loc de parcare oferit în vânzare contra cost.

Întreg teritoriul complexului locativ este păzit și pe tot perimetrul ansamblului de locuințe „Attica Residence” sunt instalate camere de luat vedere, care funcționează non stop.

Echipajele și dotările apartamentelor

Proiectul rezidențial „Attica Residence” cuprinde de un număr total de 51 de apartamente, care sunt foarte bine amplasate doar câte trei apartamente pe etaj și oferă intimitate și liniște. Trei Blocuri locative sunt prevăzute cu câte 12 apartamente, iar unul din blocuri dispune de 15 unități locative, aici sunt proiectate apartamente cu scheme funcționale cu două și cu trei camere și studio-uri duble mega confortabile.

În vânzare toate apartamentele sunt prezentate complet finisate cu cele mai bune materiale și finisaje, acestea sunt alese dintr-o gamă largă de modele de gresie, faianță și parchet laminat.

Camerele de baie sunt perfect finisate, complet echipate și au dotate toate obiectele sanitare, unde sunt prevăzute chiuvetele, vasele de wc și căzile moderne.

Toate instalațiile electrice (prizele și întrerupătoarele) sunt dotate în locuințe și sunt prezentate de la firmele Gewiss și Legrand.

Centralele termice în condensații Immergas sunt instalate în fiecare apartament și asigură locuințele cu încălzire individuală, puterea centralelor termice pentru încălzire este de 27,2 KW, iar pentru apa caldă menajeră de 25 KW.

Apartamentele se predau în folosință cu toate ușile de acces instalate și acestea sunt metalice, iar ușile interioare instalate sunt alese de la PINUM.

În fiecare unitate locativă sunt prevăzute preinstalații pentru interfoane, pentru linia telefonică și pentru internet.

Dezvoltatorul ansamblului de locuințe „Attica Residence” este compania „City Land”, care acceptă plata prin orice tip de creditare bancară, programul Prima Casă sau prin avans cu restul sumei la semnarea contractului de vânzare-cumpărare.

Pentru a vedea locuințele disponibile și pentru a rezerva un apartament nou în ansamblul locativ „Attica Residence” sunteți invitați să treceți pe site-ul Dezvoltatorului, unde găsiți afișate mai multe detalii despre proiectul imobiliar și contactele managerilor de vânzare.

Acest proiect mai este numit și Attica Residence Ozana.

Unde se află Attica Residence?

bd. Theodor Pallady, 34, zona Ozana, Sector 3, București.

Termen de finalizare Attica Residence?

Bloc A, Bloc B, Bloc C, Bloc D – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Attica Residence în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Attica Residence din București?

Dezvoltătorul Attica Residence este – CityLand.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC