Previzualizare foto – fotografie originală aici

Win Herastrau
în București

Apartamente
de la ‍179 900 €
Prețul / m2
de la ‍2 650 € +TVA
Adresă
Șoseaua Nordului, 96Z, sector 1, București

Mai detaliat despre blocuri

Faza 1
Încă 2 blocuri în această etapă
Încă 2 blocuri
Șoseaua Nordului, 96Z (Bloc 1)
6 etaje
În desfășurare
Necunoscut
Finalizat în 2021 tr. 4
În desfășurare
Faza 2
Încă 1 bloc în această etapă
Încă 1 bloc
Șoseaua Nordului, 96Z (Bloc 4)
6 etaje
În desfășurare
Necunoscut
Finalizat în 2022 tr. 3
În desfășurare

Schițe și prețuri în Win Herastrau

Prețurile și disponibilitatea sunt valabile la data de 10 ianuarie 2024
2 camere
68 m2
de la ‍2 646 € +TVA / m2de la ‍179 900 € +TVA
3 camere
96 m2
de la ‍2 985 € +TVA / m2de la ‍286 600 € +TVA

Win Herastrau pe hartă București

Șoseaua Nordului, 96Z, sector 1, București

Plata în rate la Win Herastrau

Noua Casă (Prima casă)

Disponibil

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit bancar

Disponibil

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit bancar. Accesezi un credit bancar și începi să plătești ratele doar după ce îți primești locuința.

Pentru informații suplimentare - lăsați un mesaj. 

Ipoteca în Win Herastrau

Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit ipotecar.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat
🟧 Acces internetfibra optica
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiinterfon
🟧 Încălzirecentrală termică, incalzire in pardoseala, aer conditionat de tip VRV inclus
🟧 Liftcate 2 ascensoare pentru fiecare corp de cladire
🟧 Mijloace de transportautobuz, metrou
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente272
🟧 Număr clădiri5
🟧 Parcaresubterană și supraterană
🟧 Regim inalțime2S+DS+P+5E
🟧 Securitateda
🟧 Tip imobilblocuri apartamente
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisate complet
🟧 Înălțime plafoane2.75 m
🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere, 4‑camere, 5‑camere

Despre ansamblu rezidențial

Localizarea imobilelor

Proiectul rezidențial „Win Herăstrău” se află localizat pe Șoseaua Nordului, numărul 96 Z, în zona Cartierul Francez, sectorul 1 din București. Și are în apropiere o mulțime de puncte de interes: grădinițe, școli, licee, magazine, săli sportive, farmacii, organizații medicale și saloane de înfrumusețare.

În apropierea complexului de locuințe este metrou și se află stații de autobus. Este de parcurs o distanță de circa 7 km până în centrul capitalei de la locuințele „Win Herăstrău” și până la Gara de Nord sunt aproximativ 4-5 km. Aeroportul Internațional „Henri Coandă” se găsește la o distanță de 12 km și sunt de parcurs 6,8 km până la Aeroportul Internațional „Aurel Vlaicu”.

Informații despre construcția și amenajarea proiectului

Ansamblul imobiliar „Win Herăstrău” este compus din 6 blocuri de apartamente moderne și atractive. Toate imobilele sunt construite cu un egal regim de înălțime și dispun de câte Două Subsoluri plus Două Demisoluri și plus câte 5 etaje de apartamente. Structura constructivă a blocurilor de apartamente este bazată pe cadre, stâlpi și planșee din beton armat. Fundațiile imobilelor sunt de tip radier general cu incintă etanșă din pereți mulați din cărămidă. Blocurile de apartamente au instalată tâmplărie exterioară cu profil din aluminiu și cu trei foi de sticlă. Pentru fiecare corp de clădire sunt prevăzute câte două ascensoare de ultimă generație, acestea sunt sigure și funcționează silențios fără a afecta liniștea locatarilor. Accesul în incintă se face prin intermediul sistemului cu interfon.

Ansamblul de locuințe „Win Herăstrău” este proiectat cu parcări subterane și supraterane. Iar locurile de parcare subterane se află organizate pe două nivele și unde sunt oferite și servicii de spălătorie auto. În incinta complexului de locuințe este amenajată o piațetă proprie și funcționează un mini-market, este organizat serviciu de curățătorie chimică și servicii de spălătorie. Complexul locativ „Win Herăstrău” este o comunitate de tip închis și accesul în incintă este securizat și controlat.

Descrierea apartamentelor

Cu un număr total de 272 unitățile locative este prezentat ansamblul rezidențial „Win Herăstrău” și toate locuințele sunt perfect compartimentate și dispun de scheme cu 2, 3, 4 și 5 camere spațioase și funcționale. Proprietățile locative sunt proiectate cu logii neobișnuite, care alungesc spațiile interioare și la care sunt dotate parasolare de protecție de intemperii pentru a crea confort și intimitate maximă. Datorită spațiilor largi vitrate, toate apartamentele sunt foarte luminoase și primitoare, iar înălțimea liberă în apartamente este de 275 mm.

Tote proprietățile locative sunt complet finisate și dispun de pardoselile holurilor, bucătăriilor, dormitoarelor și camerelor de zi placate cu parchet stratificat calitativ, iar în blocurile sanitare pardoselile sunt finisate cu gresie și pereții sunt placați cu faianță. Tavanele și restul pereților din apartamente sunt tencuiți și vopsiți. Instalate sunt și toate ușile de interior, acestea sunt fabricate din MDF vopsit cu balamale ascunse și au broască magnetică. Dezvoltatorul a prevăzut câte o centrală termică proprie pentru fiacre apartament și întreg sistemul termic este instalat prin pardoseală. Inclus în prețul apartamentelor este și sistemul de aer condiționat de tip VRV și toate unitățile exterioare a sistemului de climatizare sunt centralizat instalate pentru a nu afecta aspectele exterioare estetice a clădirilor rezidențiale. În folosire locuințele sunt oferite cu racordare totală la utilități și cu contorizare separată.

Fiecare cumpărător are posibilitatea de a opta suplimentar (contra cost) de următoarele facilități: sistem „Smart Home” casă inteligentă, sisteme plafoane răcite și aport aer proaspăt și sistem de aspirat centralizare și pot fi instalate uși de acces cu camere mascate sub formă de bibliotecă.

Pentru achiziționări, rezervări și informații despre toate metodele de plată acceptate de Dezvoltator, vă rugăm să treceți direct pe site-ul web al complexului rezidențial „Win Herăstrău”, unde găsiți și mai multe detalii despre apartamentele noi.

Mai multe detalii despre acest complex
Abonați-vă la actualizările pentru acest complex rezidențial
Vă vom trimite un mesaj imediat ce actualizăm prețurile, starea sau stadiul construcției, adăugăm planuri sau includem alte informații utile despre acest imobil.
V-a plăcut Win Herastrau?
Adaugă la favorite pentru a nu-l pierde sau trimite un link cuiva care vă ajută în alegerea
Acest proiect mai este numit și Win Residence, Win Residence Herastrau.

Ce apartamente sunt disponibile spre vânzare în Win Herastrau din București?

Se oferă spre vânzare 2 camere, 3 camere.

Cât costă m² în Win Herastrau?

M² în acest complex costă de la ‍2 650 € +TVA.

Cum să cumpăr un apartament în Win Herastrau în București?

Modalități de plata în Win Herastrau: Noua Casă (Prima casă), Credit ipotecar, Plata integrală, Credit bancar.

Termen de finalizare Win Herastrau?

Bloc 1, Bloc 2, Bloc 3, Bloc 4, Bloc 5 – finalizat.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC