Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Win Herastrau
în București

Prețul / m2
de la ‍2 200 € +TVA
Adresa
Șoseaua Nordului, 96Z, zona Cartierul Francez, sector 1, București

Schițe și prețuri în Win Herastrau

Prețurile și disponibilitate au fost actualizate 7 aprilie
1 camere
de la 38.45 m2de la ‍2 330 € +TVA / m2de la ‍89 590 € +TVA
2 camere
de la 67.27 m2de la ‍2 274 € +TVA / m2de la ‍153 000 € +TVA

Win Herastrau pe hartă București

Șoseaua Nordului, 96Z, zona Cartierul Francez, sector 1, București

Etape dezvoltare

Faza 1
bloc 1, bloc 2, bloc 3
dat în exploatare
sunt locuințe la vânzare
finalizat4 trimestrul 2021
Faza 2
bloc 4, bloc 5, bloc 6
în stadiu de construcţie
sunt locuințe la vânzare
finalizare3 trimestrul 2022

Modalități de achiziție a unui apartament în Win Herastrau

Noua Casă (Prima casă)

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit ipotecar.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit bancar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit bancar. Accesezi un credit bancar și începi să plătești ratele doar după ce îți primești locuința.

Pentru informații suplimentare - lăsați un mesaj. 

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Facilităţiinterfon
Încălzirecentrală termică, incalzire in pardoseala, aer conditionat de tip VRV inclus
Liftcate 2 ascensoare pentru fiecare corp de cladire
Mijloace de transportautobuz, metrou
Număr apartamente272
Număr clădiri6
Parcaresubterană și supraterană
Regim inalțime2S+DS+P+5E
Structură rezistențăstructura din beton armat
Tip imobilblocuri apartamente
Сurte închisăda

Despre apartamente

Finisare apartamentefinisate complet
Număr camere2‑camere, 3‑camere, 4‑camere, 5‑camere
Tavane2.75 m

Informații despre Ansamblul rezidențial

Localizarea imobilelor

Proiectul rezidențial „Win Herăstrău” se află localizat pe Șoseaua Nordului, numărul 96 Z, în zona Cartierul Francez, sectorul 1 din București. Și are în apropiere o mulțime de puncte de interes: grădinițe, școli, licee, magazine, săli sportive, farmacii, organizații medicale și saloane de înfrumusețare.

În apropierea complexului de locuințe este metrou și se află stații de autobus. Este de parcurs o distanță de circa 7 km până în centrul capitalei de la locuințele „Win Herăstrău” și până la Gara de Nord sunt aproximativ 4-5 km. Aeroportul Internațional „Henri Coandă” se găsește la o distanță de 12 km și sunt de parcurs 6,8 km până la Aeroportul Internațional „Aurel Vlaicu”.

Informații despre construcția și amenajarea proiectului

Ansamblul imobiliar „Win Herăstrău” este compus din 6 blocuri de apartamente moderne și atractive. Toate imobilele sunt construite cu un egal regim de înălțime și dispun de câte Două Subsoluri plus Două Demisoluri și plus câte 5 etaje de apartamente. Structura constructivă a blocurilor de apartamente este bazată pe cadre, stâlpi și planșee din beton armat. Fundațiile imobilelor sunt de tip radier general cu incintă etanșă din pereți mulați din cărămidă. Blocurile de apartamente au instalată tâmplărie exterioară cu profil din aluminiu și cu trei foi de sticlă. Pentru fiecare corp de clădire sunt prevăzute câte două ascensoare de ultimă generație, acestea sunt sigure și funcționează silențios fără a afecta liniștea locatarilor. Accesul în incintă se face prin intermediul sistemului cu interfon.

Ansamblul de locuințe „Win Herăstrău” este proiectat cu parcări subterane și supraterane. Iar locurile de parcare subterane se află organizate pe două nivele și unde sunt oferite și servicii de spălătorie auto. În incinta complexului de locuințe este amenajată o piațetă proprie și funcționează un mini-market, este organizat serviciu de curățătorie chimică și servicii de spălătorie. Complexul locativ „Win Herăstrău” este o comunitate de tip închis și accesul în incintă este securizat și controlat.

Descrierea apartamentelor

Cu un număr total de 272 unitățile locative este prezentat ansamblul rezidențial „Win Herăstrău” și toate locuințele sunt perfect compartimentate și dispun de scheme cu 2, 3, 4 și 5 camere spațioase și funcționale. Proprietățile locative sunt proiectate cu logii neobișnuite, care alungesc spațiile interioare și la care sunt dotate parasolare de protecție de intemperii pentru a crea confort și intimitate maximă. Datorită spațiilor largi vitrate, toate apartamentele sunt foarte luminoase și primitoare, iar înălțimea liberă în apartamente este de 275 mm.

Tote proprietățile locative sunt complet finisate și dispun de pardoselile holurilor, bucătăriilor, dormitoarelor și camerelor de zi placate cu parchet stratificat calitativ, iar în blocurile sanitare pardoselile sunt finisate cu gresie și pereții sunt placați cu faianță. Tavanele și restul pereților din apartamente sunt tencuiți și vopsiți. Instalate sunt și toate ușile de interior, acestea sunt fabricate din MDF vopsit cu balamale ascunse și au broască magnetică. Dezvoltatorul a prevăzut câte o centrală termică proprie pentru fiacre apartament și întreg sistemul termic este instalat prin pardoseală. Inclus în prețul apartamentelor este și sistemul de aer condiționat de tip VRV și toate unitățile exterioare a sistemului de climatizare sunt centralizat instalate pentru a nu afecta aspectele exterioare estetice a clădirilor rezidențiale. În folosire locuințele sunt oferite cu racordare totală la utilități și cu contorizare separată.

Fiecare cumpărător are posibilitatea de a opta suplimentar (contra cost) de următoarele facilități: sistem „Smart Home” casă inteligentă, sisteme plafoane răcite și aport aer proaspăt și sistem de aspirat centralizare și pot fi instalate uși de acces cu camere mascate sub formă de bibliotecă.

Pentru achiziționări, rezervări și informații despre toate metodele de plată acceptate de Dezvoltator, vă rugăm să treceți direct pe site-ul web al complexului rezidențial „Win Herăstrău”, unde găsiți și mai multe detalii despre apartamentele noi.

Alte surse despre acest Complex

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex
Urmăriți actualizările din acest Complex. Noi vă vom trimite mail când se vor actualiza prețurile, evoluția construcției sau când vom adăuga noi informații despre acest Complex Rezidențial.
Email
Îți place Complexul Rezidențial Win Herastrau?
Adăugă la favorite pentru a nu pierde sau trimite link-ul către persoana care vă va ajută în alegerea locuinței

Unde se afla Win Herastrau?

Șoseaua Nordului, 96Z, zona Cartierul Francez, sector 1, București.

Cât costă metru pătrat în Win Herastrau?

Metru pătrat în acest complex costă de la 2200 € +TVA.

Cum as putea achizitiona un apartament în Win Herastrau în București?

Modalități de plata în Win Herastrau: Credit ipotecar, Credit bancar, Plata integrală, Noua Casă (Prima casă).

Termen de finalizare Win Herastrau?

  • Faza 2 – finalizare în trimestrul 3, 2022
  • Faza 1 – dat în exploatare
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC