Previzualizare foto – fotografie originală aici

City Villas Metalurgiei
în București

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Adresă
str. Drumul Binelui, 255, București

Mai detaliat despre blocuri

Încă 14 blocuri în această etapă
Încă 14 blocuri
str. Drumul Binelui, 255, București (Vila 1)
2 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Necunoscut
Indisponibil

City Villas Metalurgiei pe hartă București

str. Drumul Binelui, 255, București

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiinterfon
🟧 Încălzirecentrală termică proprie
🟧 Liftnu
🟧 Mijloace de transportautobuz, metrou
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr clădiri60 vile
🟧 Parcareterestră
🟧 Regim inalțimeP+1E
🟧 Securitateda
🟧 Tip imobilvil3
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajela cheie
🟧 Număr camere5‑camere
🟧 Suprafața locuințe144.2 m²

Despre ansamblu rezidențial

Complex nou amplasat într-o zonă rezidențială nouă

Ansamblul rezidențial „City Villas Metalurgiei” este localizat în zona Berceni – Metalurgiei din sectorul 4 al orașul București și se găsește pe strada Drumul Binelui, nr. 255. Zona de amplasare a complexului este connsiderată o zonă rezidențială nouă, lipsită de agitația urbană și este destul de bine dezvoltată, aici se află bănci, sunt Clinici și Spitale, este Sala de sport și Spa Berceni.

În imediata proximitate de complex se află Shopping Mall „Grand Arena” cu hipermarket-ul Carrefour, la fel în apropiere sunt magazinele Hornbach Berceni, Selgros, sunt market-urile LIDL – Metalurgiei, Mega Image, Yolo market, cofetării, pizzerii și cafenele. Până la hipermarket-ul Jumbo sunt de parcurs 1400 de metri și aproximativ sunt 3200 de metri în direcția opusă până la hipermarketul Kaufland. Copiii pot frecventa în apropiere de casă: Grădinițele nr. 149 și nr. 167, Grădinița cu program prelungit „Prietenii mei”, Școlile Gimnaziale Avram Iancu și Emil Racoviță, Școala Gimnazială nr. 189, Colegiul Tehnic Miron Nicolescu și Universitatea Spiru Haret.

În apropiere de case sunt stații RATB și distanța până la Metroul Apărătorii Patriei este de doar 1700 metri = 20 minute pe jos.

  • Distanța până în centrul Bucureștiului este de – 7,7 km.
  • Distanța până la Gara de Nord – 11,5 km.
  • Distanța până la aeroporturile internaționale din Otopeni – 25,1 km, și Băneasa – 21,2 km.

Structura, amenajarea și descrierea tehnică a complexului

Proiectul rezidențial „City Villas Metalurgiei” este prevăzut cu 60 de vile și se amplasează pe un teren cu suprafața de 10 000 mp. Toate vilele au același regim de înălțime, toate au un Parter + Un Etaj și + Un Pod cu o înălțime destul de mare. Și dispun de un aspect atrăgător, sunt finisate în nuanțe calde din materiale durabile și calitative. Casele locative sunt construite cu o structură solidă din beton armat, cu câte două plăci din beton armat, ce sunt instalate peste parter și etaj. Cărămida Porotherm este folosită atât pentru zidăria închiderilor exterioare cât și pentru compartimentarea interioară. Podul caselor este izolat termic și fonic din partea interioară cu vată bazaltică și cu folie anti condensare, iar tavanele locuințelor sunt aplicate cu plăci din rigips. Vilele din exterior sunt placate cu un sistem de izolare termică din polistiren (10 cm) și sunt finisate cu tencuială decorativă Baumit de trei culori aplicată pe plasă, și plus dispun parțial de placaje decorative de tip ardezie.

Fiecare casă are instalate ferestre din profil PVC de marca Velux cu geamuri termopane. Locurile de parcare sunt amenajate terestre în curtea personală a caselor. Teritoriul ansamblului este securizat și accesul în incintă la fel este securizat, precum și întreg complexul este monitorizat video în regim non-stop. Ansamblul locativ este complet împrejmuit și accesul în incintă este permis doar pentru rezidenți și vizitatorii acestora.

Vile drăguțe și ideal compartimentate

Primele 30 de vile din complexul locativ „City Villas Metalurgiei” sunt oferite în exploatare. Suprafața utilă a vilelor în parte este de 109,20 mp, plus poate fi adăugată și suprafața podului, care este de 35 mp și poate fi amenajată ca o cameră de relaxare sau poate fi folosită pentru depozitare. Iar suprafața terenului personal (pe care sunt construite casele) este de la 75 mp până la 100 mp. Fiecare casă este proiectată cu patru camere, care sunt astfel amplasate: la parter se află holul de acces, este bucătăria și blocul sanitar, este living-ul și casa scării de acces către etaj. La etaj se amplasează trei dormitoare dintre care două dispun de balcoane spațioase de tip terasă, de asemenea la etaj sunt două băi, una din ele aparține dormitorului matrimonial. Fiecare casă este prevăzută cu acces la grădina personală, care poate fi amenajată verde, cu gazon sa cu o mică piscină, cu barbeque, cu mobilier și/sau leagăne pentru copii. Casele se predau viitorilor locatari în versiune de finisare completă cu posibilitatea de a primi o consultanță profesionistă din partea designerilor, cum poate fi perfect ales stilul pentru nevoile și dorințele Dvs.

Dezvoltatorul complexului rezidențial „ City Villas Metalurgiei” este compania „Sud Rezidențial.ro”. Cumpărarea unei vile este posibilă prin orice tip de creditare bancare și fiecare cumpărător facilită de o consultanță profesională a specialiștilor de la departamentul financiar, care ajută cu sfaturi și acordă soluții de finanțare și sprijin între relațiile cu banca. Fiecare doritor de a cumpăra o vilă nouă poate opta la o vizionare gratuită la complex. Pentru a vă programa la o vizionare și pentru a afla cât mai multe detalii tehnice, momente constructive, schemele vilelor, finisajele și alte informații despre casele ansamblului rezidențial „City Villas Metalurgiei”, vă rugăm să vizitați site-ul Dezvoltatorului.

S-ar putea să vă intereseze și alte proiecte rezidențiale

Acest proiect mai este numit și City Villas, City Villas Binelui.

Unde se află City Villas Metalurgiei?

str. Drumul Binelui, 255, București.

Termen de finalizare City Villas Metalurgiei?

Vila 1, Vila 2, Vila 3, Vila 4, Vila 5, Vila 6, Vila 7, Vila 8, Vila 9, Vila 10, Vila 11, Vila 12, Vila 13, Vila 14, Vila 15 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în City Villas Metalurgiei în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul City Villas Metalurgiei din București?

Dezvoltătorul City Villas Metalurgiei este – Sud Rezidential, CityLand.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC