Previzualizare foto – fotografie originală aici

Med Residence
în București

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
Aleea Mizil, 60B, zona Theodor Pallady, Sector 3, București

Mai detaliat despre blocul

Aleea Mizil, 60B (Med Residence 1)
5 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Necunoscut
Indisponibil

Med Residence pe hartă București

Aleea Mizil, 60B, zona Theodor Pallady, Sector 3, București

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiinterfon
🟧 Încălzirecentrala individuala marca Feroll
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz, tramvai, metrou
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente40
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcaresubterană și supraterană
🟧 Regim inalțimeD+P+4E
🟧 Securitateacces securizat
🟧 Tip imobilblocuri apartamente
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajela cheie
🟧 Număr camere2‑camere
🟧 Suprafața locuințe65–150 m²

Despre ansamblu rezidențial

Localizare

Ansamblul locativ „Med Residence” se află localizat pe Aleea Mizil, la numărul 60B, în zona Trapezului/Pallady, din sectorul 3, în orașul București.

Pe o rază de până la 2,3 km față de complexul locativ se află o mulțime de magazine și hipermarketuri așa ca: Auchan, Jumbo, Decathlon, JYSK, IKEA, Kika și Dedeman, sunt circa 700 de metri până la supermarket-ul LIDL și 800 de metri până la Penny Market, iar până la sala sportivă „Gala Gym” este o distanță de 850 de metri. Sunt de parcurs doar 170 de metri până la Școala Privată „Christian Academy” și 800 de metri până la Școala Gimnazială nr. 120, este un kilometru până la Școala Gimnazială Nr. 149, o distanță de 1,1 km până la Colegiul Tehnic „Costin D. Nenițescu” și 2,8 km până la Liceul Internațional de Informatică.

În imediata apropiere de locuințe se află stații de transport public cu rute de autobuz și tramvai, iar stațiile de Metrou 1 Decembrie 1918 și Nicolae Teclu și se află la 1,1 km - 1,2 km, unde se ajunge pe jos în cel mult 14-15 minute. Distanța de 7,9 km trebuie parcursă de la blocurile „Med Residence” până la Piața Unirii din București, Gara de Nord este la 11,6 km, Aeroportul Internațional „Henri Coandă” din Otopeni la 26,6 km și Aeroportul Internațional „Aurel Vlaicu” din Băneasa la 18,9 km.

Amenajarea complexului

Proiectul imobiliar „Med Residence” este compus din 2 clădiri de apartamente, construite cu un regim de înălțime cu un Demisol plus Parter și plus 4 Etaje.

Ambele imobile au o structură constructivă realizată pe bază de cadre din beton armat cu închideri exterioare și pereți interiori și compartimentări formate din cărămidă. Imobilul are instalată tâmplărie exterioară din profil PVC de la firma Rehau cu geam termopan de un grad înalt de izolare fonică și termică. Spațiile comune din blocul rezidențial sunt finisate și pardoselile coridoarelor sunt placaje cu granit. La casa sării este instalat un lift hidraulic, de un grad înalt de siguranță, cu capacitatea de transportare a 6 pasageri.

La dispoziția rezidenților în incinta complexului locativ sunt oferite locuri de parcare atât supraterane cât și subterane.

Accesul în incinta locuințelor „Med Residence” este controlat prin sistem cu interfon.

Apartamente și finisaje

Complexul de locuințe „Med Residence” dispune de un total de 40 apartamente cu scheme confortabile cu 2 camere și cu suprafețele cuprinse între 65 mp și 150 mp. Toate locuințele dispun de balcoane spațioase și deschise.

Apartamentele se livrează complet finisate, în versiune - la cheie. Toate pardoselile sunt turnate și în holuri, bucătării și blocurile sanitare sunt placaje cu gresie. Iar pardoselile dormitoarelor și living-urilor sunt placate cu parchet laminat calitativ. Toate camerele de baie sunt finisate, complet utilate și au dotate toate obiectele sanitare și sunt racordate la sistemele inginerești cu instalații sanitare. Instalațiile termice sunt montate și în fiecare apartament este câte o centrală individuală de marca Ferolli, la fel ca și caloriferele instalate de la aceeași firmă. Fiecare locuință beneficiază de uși de interior din lemn și la intrare în apartamente sunt instalate uși din metal. Sistemul electric este instalat și echipat cu prize și întrerupătoare de marca Schneider. Unitățile locative dispun de cablaj pentru TV, au conexiune la internet și este dotat fir pentru telefonie. Toate utilitățile generale sunt branșate la complexul locativ și în fiecare apartamente sunt instalate separate apometre pentru controlul consumului de apă rece, este instalat contor pentru gaze și contor pentru curentul electric.

Locuințele complexului rezidențial „Med Residence” sunt oferite în vânzare cu posibilitatea de achiziționare prin orice tip de credit bancar, prin programul Prima Casă sau cu plata cash.

Vă invităm, să vizitați site-ul complexului rezidențial „Med Residence” și să vă convingeți de toate facilitățile locuințelor noi, să contactați direct cu managerii de vânzare ai Dezvoltatorului pentru informații de disponibilitate și pentru achiziționări.

Acest proiect mai este numit și Med Residence Pallady.

Unde se află Med Residence?

Aleea Mizil, 60B, zona Theodor Pallady, Sector 3, București.

Termen de finalizare Med Residence?

Med Residence 1 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Med Residence în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Med Residence din București?

Dezvoltătorul Med Residence este – CityLand.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC